Νέα

κυνηγατε παντρεμενες ? εντυπωσεις. - αποψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LIO_1959
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
...
Οι 3  ελλεϊνιδες παντρεμένες που έχω γαμήσει μέχρι στιγμής , ήταν και οι 3 πουτσόδουλες με όλη τη σημασία της λέξεως και μιλάμε για ηλικίες από 35 έως 42.
Η μία πολύ καλό μουνί , οι άλλες δύο μέτριες προς μπάζα , αφού και οι γέννες είχαν αφήσει τα σημάδια τους ...
Πίπα-κώλο-σφαλιάρες-[size=10pt]κλωτσιές[/size]-φτυσίματα εξευτελισμός στο γαμήσι , όσο δεν πάει και μάλιστα τη μία την κατούραγα στη μάπα κιόλας και της άρεσε !  :idiot:
Απλά μάγκες , προσοχή με τις παντρεμένες-στερημένες όσον αφορά το safe sex , γιατί για μένα αποτελούν μία απ'τις πιο S.O.S ομάδες μετάδοσης αφροδίσιων και φυσικά HIV.
...

:new_shocked:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.787
Πόντοι
3.760
Ακουστε να γελασετε να δειτε ποσο πουτανες ειναι και ιδιως οι αλλοδαπες.Το 2002 δουλευα εκτος αθηνων σε ενα ξενοδοχειο ως σεφ,γιατι αυτο ηταν το επαγγελμα μου,και ειχα μια λατζερα ουκρανιδα τρομερο μουνακι.Καθε μερα το πουτανι μου ερχοταν με στριγγακι κ εσκυβε μπροστα μου να κανει δουλειες και με καυλωνε.Αυτη ηταν παντρεμενη με εναν ελληνα και ειχε κ μια κορη στην ουκρανια απο αλλο γαμο.Ενα βραδυ της κανω πεσιμο και εκατσε.Ετσι που λετε,την πηγα σπιτι της,που κοιμοταν ο αντρας της πανω,ηταν γυρω στις 2 το βραδυ,ανεβηκε πανω,εκανε μπανιο και κατεβηκε με το προσχημα τι μαπει να παρει τηλ την κορη της και πηδηχτηκαμε μεσα στο αμαξι μου ενα στενο πιο κατω απο το σπιτι της με τον αντρα της να κοιμαται πανω...Καλο ε???

και σε μπουκάλι να την κλείσεις,αν θέλει να γαμηθεί,θα γαμηθεί και με το καπάκι.εγώ γαμούσα μια Πρεβεζιάνα αρραβωνιασμένη κανά 2μηνο πρίν παντευτεί.Μια φορά μάλιστα την γάμησα μετά που έκανε πρόβα το νυφικό με την κοπτοραπτού της.Ωραία γυναίκα,πραγματικά.μόνο που την έβλεπα ξερίχυνα!...ήμουν και λιγάκι τσιμπημένος μαζί της αλλά πουτανάρα η κυρία!!!Φχαριστήθηκα όμως κωλάρες,βυζάρες και επαρχιώτικη αξάν όταν έχυνε!

OP
OP
L

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
και εγω αυτες ψαχνω αλλα που ντες?

αν εχεις χρονο ,  ασχολησου  με το face - book  και δεν υπαρχει περιπτωση να μην γαμισεις .  εγω προσωπικα το βαριεμαι το καμακι  μεσω face - book (  να καθεσαι τωρα να γραφεις και να γραφεις και μαλακιες ).  γινεται χαμος με τις παντρεμενες ( και ιδιως  απο επαρχιες .   ερχονται  αυτες στην αθηνα για βολτουλα  ,  και για  :fuck1:.  δηθεν για να δουνε καποια φιλη η  για να  αγορασουν  ρουχα  κλπ.  και μετα την ιδια μερα η την αλλη μερα ξανα στο σπιτακι τους και στην οικογενεια τους.  ουτε γατα ουτε ζημια .  κανεις δεν τιs  ειδε  , κανεις δεν ξερει τιποτα.  εχω φιλο που δεν το βαριεται το face-book  και μεσα σε 3-4 μηνες ( πηδηξε 7-8 παντρεμενες.  οι περισσοτερες απο επαρχια.  μαλιστα μια απο αυτες ηταν απο θεσσαλονικη. πηρε το αεροπλανο  ηρθε αθηνα του εδωσε και το  μουνακι  και το κολλαρακι της και αυθημερον ξαναγυρισε. )    και ο συγκεκριμενος  ειναι και μαλακοκαβλης.  εντελως  συνηθισμενος  τυπος.  τιποτα το ξεχωριστο πανω του  η το στυλακι  του .  δεν εχει και αυτο το κατι, που  μπορει να  εχουν αλλοι και που να  τραβαει  τις γυναικες.   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom