Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.610
Πόντοι
9.297
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.579
Πόντοι
2.356
Έχω δοκιμάσει σαλάτα με κοτόπουλο και κινόα...ελαφριά μεν ,ποιοτική δε.Το να απολαμβάνεις το φαγητό δημιουργεί παράστημα και το παράστημα σεβασμό....
Μα και εγώ απολαμβάνω το απλό φαγητό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.610
Πόντοι
9.297
Μεχρι ποτε προβλεπεις να εφαρμοζεται αυτο;
Εσυ μεχρι ποτε θα την φορας τη μασκα;
Κοβιντ 19 λεγεται.
19,20,21,22, το 2023, τα ιδια;
Η γιατρος Ανεμοδουρα παντως ειπε στην εκπομπη του Χαρδαβελα για τις εξαγγελιες Πλευρη για Σεπτεμβριο οτι μπορει ξανα απο την αρχη τα μετρα <Αυτα ειναι υπερβολες. Υπερβολες. Ο ιος φθινει. Με τα εμβολια. Με την νοσηση. Ο πληθυσμος εχει ανοσια. Ναι, να προσεχουμε, αλλα ο ιος δεν ειναι πια τοξικος, οπως πριν.>
Ο Πλευρης ειπε επισης στη συνεντευξη για επαναφορα μετρων απο Σεπτεμβριο <Και κορωνοιο να μην εχουμε, εχουμε αναπνευστικους ιους.>
Αναπνευστικους ιους παντα ειχαμε.
Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει. Ο ηθοποιος Νικος Κουρης ειχε πει σε συνεντευξη του <Εγω την μασκα δεν θα τη βγαλω ποτε. Ποτε!> Δικαιωμα του. Αλλο αυτο. Αλλο οι υποχρεωτικοτητες.
Όσο χρειαστεί ...με συνειδητή πειθαρχία κάτι που λείπει από τον μέσο νεοέλληνα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ηδη στα σουπερ μαρκετ πολλοι φορανε τη μασκα. Πολλοι αλλοι οχι. Πως το κρινεις αυτο; Ευτυχως με αποφαση του κρατους μας, ειναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ η χρηση της. Φυσικα ο καθενας για τον εαυτο του μπορει να φορα με 40 βαθμους ζεστη και διπλη μασκα. Ελευθερος ειναι. Για τι ισχυει μιλαμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.610
Πόντοι
9.297
Ηδη στα σουπερ μαρκετ πολλοι φορανε τη μασκα. Πολλοι αλλοι οχι. Πως το κρινεις αυτο; Ευτυχως με αποφαση του κρατους μας, ειναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ η χρηση της. Φυσικα ο καθενας για τον εαυτο του μπορει να φορα με 40 βαθμους ζεστη και διπλη μασκα. Ελευθερος ειναι. Για τι ισχυει μιλαμε.
ΚΑΘΕ κλειστός χώρος είναι επικίνδυνος....οποίοι δεν αντέχουν να κλειστούν στο σπίτι μέχρι τον Οκτώβριο να μην τους λυπόμαστε να στάζουν ιδρώτα μέσα στην ζεστη.Οσοι δεν αντέχουν να μείνουν στο σπίτι ...ευπαθείς ομάδες είναι εξάλλου δεν θα τους παρεξηγήσει κανείς.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.197
Πόντοι
6.515
Tα αρχιδια σου προέβλεψες μαλάκα. Η Βενεζουέλα και η Τουρκία έχουν δικο τους νόμισμα που το έχουν υποτιμήσει, γι αυτό υπάρχει τεράστιος πληθωρισμός. Ο πληθωρισμός στην Ελλάδα είναι θεμα χρόνου να πέσει
Αφου ειναι κοινό το νόμισμα πως γίνεται να, έχει 2 - 3 μονάδες διαφορά απο άλλες χώρες του ευρώ?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.197
Πόντοι
6.515
Τα τεκμηρια ειναι απαραδεκτο εισπρακτικο μετρο σε βαρος ανθρωπων που μπορει να εχουν σπιτι, αμαξι απο κληρονομια κλπ, με πλεον απαραδεκτο αυτο το 3000€ επειδη ζεις. Η μεσαια ταξη στην Ελλαδα οριζεται απο την κατοχη ενος ακινητου και αυτοκινητου, δεν ειναι οι πλουσιοι οπως λενε κατι υπουργοι. Αυτα τα μετρα μαζι με ενφια και παραλογα τελη κυκλοφοριας στα υψηλου κυβισμου αυτοκινητα, που μπηκαν επι τροικας επι δικαιων και αδικων χτυπανε τη μεσαια ταξη, για να πληρωνονται δημοσιοι υπαλληλοι που δε δουλευουν, συνταξιουχοι και επιδοματιες αεργοι, για αυτο οσο συνεχιζονται κυβερνηση στην Ελλαδα δευτερη τετραετια αυτοδυναμια δεν προκειται να ξαναβγει.
100%
και οδηγουν στη μετανάστευση των αξιόλογων νέων θα προσθετα

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.579
Πόντοι
2.356
Ακριβώς. Λείπει η συνειδητή πειθαρχία και επίσης η λεγόμενη ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Προς Θεού δεν το λέω αριστερίστικα ή πολιτικά το λέω εντελώς λογικά.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
2,35 σήμερα
2,20 Γερμανία
1,95 Αυστρία
1,85 Ιταλία

Κουληηηηηη... είσαι εδώ?
Eιχε ο Αυτιας το πρωι πρωτοσελιδο απο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με πινακα τροφιμων απο πολλες ευρωπαικες χωρες. Μου εκανε εντυπωση Πορτογαλια μιση τιμη σε Φρεσκο Γαλα απο Ελλαδα. Αυτο συγκρατησα.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.468
Πόντοι
2.456
Eιχε ο Αυτιας το πρωι πρωτοσελιδο απο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με πινακα τροφιμων απο πολλες ευρωπαικες χωρες. Μου εκανε εντυπωση Πορτογαλια μιση τιμη σε Φρεσκο Γαλα απο Ελλαδα. Αυτο συγκρατησα.
Τυπε στην Πορτογαλία οι αγελάδες βόσκουν ανενόχλητες περισσότερο κ από την Ινδία αφού..
:confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγώ έχω αλλάξει τροπάριο . Αν μου σκάσει καμιά τέτοια – τσόκαρο , [ κάνουν μπαμ ] πριν με ρωτήσει εκείνη , την ρωτάω εγώ τι αμάξι έχει , και εάν δεν έχει αμάξι , της λέω ότι μου πέφτει λίγη χωρίς αμάξι .
εμενα δε με εχει ρωτησει ποτε γκομενα τι αμαξι εχω..με ρωτάνε ομως κατευθειαν τι δουλεια κανω

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
οσο πιο γρηγορα με ρωτανε τι δουλεια κανω,τοσο πιο γρηγορα με εξοργιζουν...και φυσικα τις τιμωρω:confused:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.372
Πόντοι
456
εμενα δε με εχει ρωτησει ποτε γκομενα τι αμαξι εχω..με ρωτάνε ομως κατευθειαν τι δουλεια κανω
Δεν είναι τυχαίο.
Στο μυαλό τους:
Τι δουλειά κάνει = Τα κονομάει η όχι = έχει δύναμη - ξερει κόσμο = και γαμώ τις ευκαιρίες όρμα! = low risk high reward
Τι αυτοκίνητο έχει = μπορει να ειναι καλο η όχι ΑΛΛΑ μπορεί να του το αγόρασε και ο μπαμπάς = high risk low reward

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.128
Πόντοι
6.166
χωρισ αμαξι που να το πασ το μουνι ρεε θελει ροδα να το πασ απο εδω απο εκει να το γαμασ στην παραλια στο βουνο στην θαλασσσα στο ποταμι στην καφετερια τι να λεμε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
χωρισ αμαξι που να το πασ το μουνι ρεε θελει ροδα να το πασ απο εδω απο εκει να το γαμασ στην παραλια στο βουνο στην θαλασσσα στο ποταμι στην καφετερια τι να λεμε
μεσα στο θαμνο:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom