KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.871
- Πόντοι
- 6.166
και εκει παντου η αν εχεις δυο ροδεσ γινεται η δουλεια εστω παπιμεσα στο θαμνο
και εκει παντου η αν εχεις δυο ροδεσ γινεται η δουλεια εστω παπιμεσα στο θαμνο
ακριβως επειδη αυτα ειναι τα στάδια μεσα στο μυαλο τους,το δικο μου το σταδιο ειναι παραμμυθι-πουτσα-ξουΔεν είναι τυχαίο.
Στο μυαλό τους:
Τι δουλειά κάνει = Τα κονομάει η όχι = έχει δύναμη - ξερει κόσμο = και γαμώ τις ευκαιρίες όρμα! = low risk high reward
Τι αυτοκίνητο έχει = μπορει να ειναι καλο η όχι ΑΛΛΑ μπορεί να του το αγόρασε και ο μπαμπάς = high risk low reward
Το ξού με σφαλιάρα στην κωλάραακριβως επειδη αυτα ειναι τα στάδια μεσα στο μυαλο τους,το δικο μου το σταδιο ειναι παραμμυθι-πουτσα-ξου
με τον πλάστηΤο ξού με σφαλιάρα στην κωλάρα
με τον πλάστη
ειδες ο Δασκαλος?Θυμίζεις πολύ σαντμαν. Δε θεωρώ ότι για να ρίξεις γκόμενα είναι απαραίτητο η κατοχή αυτοκινήτου. Θα μπορούσε λόγου χάρη να έχεις ένα σαπάκι τύπου suzuki swift του 90' και να γυρίσει να σου πει ότι δεν μπαίνει σε σαράβαλα. Εκτός και όταν λες αμάξι αναφέρεσαι αποκλειστικά σε καινούρια μοντέλα της τελευταίας 5ετίας, οπότε εκει πάω πάσο.
ΑΚΡΙΒΩΣ. Και αυτό ισχύει. Όταν λοιπόν εγώ τους λέω ότι είμαι φύλακας με 700 - 820 ευρω περίπου λακίζουν φίλε. Αλλά δε πειράζει. Τι να κάνουμε. Ίσως η κακή μου η τύχη με προφυλάσει από χειρότερη.εμενα δε με εχει ρωτησει ποτε γκομενα τι αμαξι εχω..με ρωτάνε ομως κατευθειαν τι δουλεια κανω
Το ντονερ αρνισιο δεν ειναι;Η Παρασκευή είναι μέρα νηστείας και οσπρίων βασικά...όπως και η Τετάρτη.Ελπιζω να επιτρέπεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια ενός πιτογυρου κάπου κάπου...να δοκιμάσεις βηγκαν γύρο ...πολύ καλός...να αποφύγεις όμως το ντονέρ( μοσχαρίσιος γύρος...άγευστος σχεδον...χαραμιζεται το μοσχαρίσιο κρέας εκεί ..μόνο χοιρινος και με κοτόπουλο αξίζει).
μη λες την αληθεια ρε τυπε και συ...αν ελεγα σε οσες γαμησα ταριφας,τοτε απο τα 25 δε θα ειχα σταυρωσει ουτε μια γκομενα.Και στα παπαρια μου που τους εριχνα δουλεμα.ΑΚΡΙΒΩΣ. Και αυτό ισχύει. Όταν λοιπόν εγώ τους λέω ότι είμαι φύλακας με 700 - 820 ευρω περίπου λακίζουν φίλε. Αλλά δε πειράζει. Τι να κάνουμε. Ίσως η κακή μου η τύχη με προφυλάσει από χειρότερη.
Όπως έχω πει δημόσια: "Δεν έχω καταλήξει ακόμα για το αν έχω κάποιον Άγγελο που με προστατεύει ή κάποιον Θεό που με χέζει πατόκορφα"
Παίζουν πολλά ρόλο,όπως η μείωση των έμμεσων φόρων σε άλλες χώρες της ευρωζώνης και η αύξηση της παραγωγικότηταςΑφου ειναι κοινό το νόμισμα πως γίνεται να, έχει 2 - 3 μονάδες διαφορά απο άλλες χώρες του ευρώ?
Εξαρτάτε ποιός τον κάνει. Αν τον προετοιμάζει Μαροκινός στο takeway van μπορεί να βάλει και χήνα Αττικής.Το ντονερ αρνισιο δεν ειναι;
Δεν είσαι ταρίφας. Μην λες μαλακίες. Ή μάλλον δεν είσαι μόνο ταρίφας. Ξέρω τι λέω.μη λες την αληθεια ρε τυπε και συ...αν ελεγα σε οσες γαμησα ταριφας,τοτε απο τα 25 δε θα ειχα σταυρωσει ουτε μια γκομενα.Και στα παπαρια μου που τους εριχνα δουλεμα.
μηπως το εχουν σιγουρο οτι δεν εχεις αμαξι ?εμενα δε με εχει ρωτησει ποτε γκομενα τι αμαξι εχω..με ρωτάνε ομως κατευθειαν τι δουλεια κανω
δεν εχει σημασια...οι γυναικες δεν ξερουν τη διαφορα μεταξυ οδηγου-ιδιοκτητη.Και 15 αδειες να ειχα και να εβγαζα 10χιλ το μηνα,παλι για αυτες ταριφας θα ημουν (δοκιμασμενο)Δεν είσαι ταρίφας. Μην λες μαλακίες. Ή μάλλον δεν είσαι μόνο ταρίφας. Ξέρω τι λέω.
Ε αυτές είναι ηλίθιες πλεόν ρε συ.δεν εχει σημασια...οι γυναικες δεν ξερουν τη διαφορα μεταξυ οδηγου-ιδιοκτητη.Και 15 αδειες να ειχα και να εβγαζα 10χιλ το μηνα,παλι για αυτες ταριφας θα ημουν (δοκιμασμενο)
ηλιθιες ειναι αλλα πρεπει να γαμησωΕ αυτές είναι ηλίθιες πλεόν ρε συ.
Εγώ που είπα σε μία ότι είμαι σεκιουριτι με 750 - 820 περίπου χωρίς αμάξι και μένω με γονείς απομακρύνθηκε σαν Γιουσειν Μπολτ. Κατοστάρι. Πλέον σχεδόν δεν μου μιλάει ενώ εξ αρχής φαινόταν ότι με γούσταρε αρκεταδεν εχει σημασια...οι γυναικες δεν ξερουν τη διαφορα μεταξυ οδηγου-ιδιοκτητη.Και 15 αδειες να ειχα και να εβγαζα 10χιλ το μηνα,παλι για αυτες ταριφας θα ημουν (δοκιμασμενο)
Πλέον μόνο επί χρήμασι και αυτό αραία και πουηλιθιες ειναι αλλα πρεπει να γαμησω
Αν κάνω λάθος με διορθώνεις έχω δει ταμπέλα που έλεγε ντονερ μοσχαρίσιο...Το ντονερ αρνισιο δεν ειναι;