Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.272
Πόντοι
12.756
ηλιθιες ειναι αλλα πρεπει να γαμησω:confused:
ο Πικερ τα ελεγε καλα , γαμαμε μερα παρα μερα μονο σε μπουρδελα , και δεν εχεις αναγκη καμία ..
Δεν ειναι τυχαιο οτι σωθηκε και εφυγε απο το bou.com

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ο Πικερ τα ελεγε καλα , γαμαμε μερα παρα μερα μονο σε μπουρδελα , και δεν εχεις αναγκη καμία ..
ο πικερ ποιος ειναι ο βανταμ? αυτος πηγαινε και ελεγε στις παρεες και στις γκόμενες οτι γαμουσε στα μπουρδελα:confused:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.396
Πόντοι
2.356
Πλέον όπως διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα, τα όποια έξοδα κάνεις, σε όλα τα επίπεδα πρέπει να είναι απόλυτα ελεγχόμενα. Γιατί όλα πλέον είναι πανάκριβα. Και όμως το πιρφοριλίκι πάει γόνα έξω... Οι γκόεμνες έχουν ξεσαλώσει. Αυτη που σας λέω ότι λάκισε μόλις της είπα ότι δεν έχω αμάξι και μένω με γονείς και είμαι με 700 ευρώ είναι κοντή άβυζη και άκωλη...και 43 ετών Φανταστείτε τι γίνεται σε αλλες

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Εγώ που είπα σε μία ότι είμαι σεκιουριτι με 750 - 820 περίπου χωρίς αμάξι και μένω με γονείς απομακρύνθηκε σαν Γιουσειν Μπολτ. Κατοστάρι. Πλέον σχεδόν δεν μου μιλάει ενώ εξ αρχής φαινόταν ότι με γούσταρε αρκετα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πλέον μόνο επί χρήμασι και αυτό αραία και που
βρες μια απο ασια :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ που είπα σε μία ότι είμαι σεκιουριτι με 750 - 820 περίπου χωρίς αμάξι και μένω με γονείς απομακρύνθηκε σαν Γιουσειν Μπολτ. Κατοστάρι. Πλέον σχεδόν δεν μου μιλάει ενώ εξ αρχής φαινόταν ότι με γούσταρε αρκετα
ε μη τα λες ρε...κανε εκει τη δουλεια σου εγω ξερεις τι μαλακιες τους λεω? καταρχην απο που και ως που πρεπει να ξερουν την αληθεια για μενα και τι δουλεια κανω? εφορια ειναι?

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.396
Πόντοι
2.356
κατσε αμαμητος τοτε τυπε μου
απάντησα σε αυτό. Μην μου τη βγαίνεις στο έτσι.

ε μη τα λες ρε...κανε εκει τη δουλεια σου εγω ξερεις τι μαλακιες τους λεω? καταρχην απο που και ως που πρεπει να ξερουν την αληθεια για μενα και τι δουλεια κανω? εφορια ειναι?
Θα τη μάθουν φίλε. Είαμστε Μεγάλο χωριό δεν είμαστε στη Νέα Υορκη αδερφέ.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
απάντησα σε αυτό. Μην μου τη βγαίνεις στο έτσι.

Θα τη μάθουν φίλε. Είαμστε Μεγάλο χωριό δεν είμαστε στη Νέα Υορκη αδερφέ.
διαβαζε Δασκαλο Σαντμαν τοτε παικταρα μου:rockon::rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Για τις γκομενες:

Φυλακας = Υπευθυνος Ασφαλειας Εγκαταστασεων

Ταξιτζης = Ιδιοκτητης εταιριας μεταφορων

Αποθηκαριος = Υπευθυνος logistics Εταιριας Εξαγωγων

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.396
Πόντοι
2.356
Για τις γκομενες:

Φυλακας = Υπευθυνος Ασφαλειας Εγκαταστασεων

Ταξιτζης = Ιδιοκτητης εταιριας μεταφορων

Αποθηκαριος = Υπευθυνος logistics Εταιριας Εξαγωγων
Μωρέ καλά τα λες. ίσως εγώ το βλέπω λίγο στη "γύμνια" όλα και εντελώς πρακτικά - αριθμητικά.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
καταρρεει ο καπιταλισμος εξαιτιας των ινσελ:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.871
Πόντοι
6.166
Πλέον όπως διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα, τα όποια έξοδα κάνεις, σε όλα τα επίπεδα πρέπει να είναι απόλυτα ελεγχόμενα. Γιατί όλα πλέον είναι πανάκριβα. Και όμως το πιρφοριλίκι πάει γόνα έξω... Οι γκόεμνες έχουν ξεσαλώσει. Αυτη που σας λέω ότι λάκισε μόλις της είπα ότι δεν έχω αμάξι και μένω με γονείς και είμαι με 700 ευρώ είναι κοντή άβυζη και άκωλη...και 43 ετών Φανταστείτε τι γίνεται σε αλλες
Tυπε το μουνι στο πισω μεροσ του μυαλου του τρεφεται με αρχεγονα ενστικτα .Θελει αρσενικο δυνατο να εχει κινητο ακινητο και ενα πουτσο ευκινητο.Τοσο απλα αν νιωσει δυναμη που στο μυαλουδακι του μετφρασετε στο σημερα ροδα σπιτι χρημα τελοσ το γαμασ απο ολεσ τισ τρυπεσ. Στα γραφω απο την εμπειρια μου το εχω καρατεσταρει

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.605
Πόντοι
12.756
ο πικερ ποιος ειναι ο βανταμ? αυτος πηγαινε και ελεγε στις παρεες και στις γκόμενες οτι γαμουσε στα μπουρδελα:confused:
οχι ρε...ο ΠΙΚΕΡ ειναι θρυλος...ψαξε να βρεις στο σαι το νημα Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οχι ρε...ο ΠΙΚΕΡ ειναι θρυλος...ψαξε να βρεις στο σαι το νημα Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡ
ουτε που τον ξερω....ο βανταμ δεν ελεγε οτι γαμουσε μονο πουτανες και απαξιωνε τις εξω?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.605
Πόντοι
12.756
ουτε που τον ξερω....ο βανταμ δεν ελεγε οτι γαμουσε μονο πουτανες και απαξιωνε τις εξω?
καλα αυτος γαμουσε μονο τις χουφτες του..ψαξε το επικο νημα που σου εγραψα να δεις

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.396
Πόντοι
2.356
Tυπε το μουνι στο πισω μεροσ του μυαλου του τρεφεται με αρχεγονα ενστικτα .Θελει αρσενικο δυνατο να εχει κινητο ακινητο και ενα πουτσο ευκινητο.Τοσο απλα αν νιωσει δυναμη που στο μυαλουδακι του μετφρασετε στο σημερα ροδα σπιτι χρημα τελοσ το γαμασ απο ολεσ τισ. τρυπεσ. Στα γραφω απο την εμπειρια μου το εχω καρατεσταρει
Ε αυτό λέμε ρε φίλος τόση ώρα. Δεν ανακαλύψαμε και την Αμερική.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.871
Πόντοι
6.166
Τελευταία τροποποίηση:

Stories