Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 229K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.285
Πόντοι
9.297
Για να ζήσεις μόνος σου θα πρέπει να έχεις σταθερό εισόημα το μήνα γύρω στο 1000 - 1200 μινιμουν ΣΗΜΕΡΑ. Ή να ζεις στο δικό σου σπίτι
Κοστολογιο Αθήνας και Θεσσαλονίκης αυτό....σε πόλεις που δεν έχουν φοιτητόκοσμο ,κάτι που εκτινάσσει τα ενοίκια,έστω οριακά βγαίνεις ακόμα και με 600-700€.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
η νεα μοδα παντως και εχω γνωρισει αρκετους-αρκετες ειναι να νοικιαζουν ενα σπιτι 2 ατομα..φιλοι,συμφοιτητες κλπ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.285
Πόντοι
9.297
Πάντως, πρακτικά, το έχω αποφασίσει. Μόνο καμιά πουτάνα κάπου κάπου και αν.
Κοπέλες σαν αυτή που λακισε μόλις έμαθε τα επαγγελματικά σου και αυτη πουτανα είναι απλά επειδή ανήκει στην ερασιτεχνική κατηγορία είναι κατώτερου επιπέδου και για αυτό πληρώνεται σε είδος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η νεα μοδα παντως και εχω γνωρισει αρκετους-αρκετες ειναι να νοικιαζουν ενα σπιτι 2 ατομα..φιλοι,συμφοιτητες κλπ...
Δεν είναι μόδα...είναι ανάγκη...όπως στο Αμέρικα!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Κοπέλες σαν αυτή που λακισε μόλις έμαθε τα επαγγελματικά σου και αυτη πουτανα είναι απλά επειδή ανήκει στην ερασιτεχνική κατηγορία είναι κατώτερου επιπέδου και για αυτό πληρώνεται σε είδος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είναι μόδα...είναι ανάγκη...όπως στο Αμέρικα!
παρα πολλες ειναι ετσι και πολλα πολλα χρονια...απλα τις γραφουμε στα παπαρια μας και προχωραμε δεν ειναι κατι καινουριο..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Πάντως, πρακτικά, το έχω αποφασίσει. Μόνο καμιά πουτάνα κάπου κάπου και αν.
Μην μεμψιμοιρεις. Αν βρεις μια σωστη κοπελα που δουλευει και αυτη, με 1500- 1700 ευρω απο τους 2 μισθους σας, μπορειτε να κανετε θαυματα ακομα και στην Αθηνα. Για επαρχια δε συζηταμε, θα ειστε βασιλιαδες. Ασε που αν κανεις σοβαρη σχεση οικογενεια θα σου ερθει τρελη ορεξη για περισσοτερη δουλεια και μπορεις να βρεις δευτερη δουλεια, να βαρας υπερωριες, κλπ αφου θα βλεπεις τα λεφτα να πιανουν τοπο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.285
Πόντοι
9.297
Μην μεμψιμοιρεις. Αν βρεις μια σωστη κοπελα που δουλευει και αυτη, με 1500- 1700 ευρω απο τους 2 μισθους σας, μπορειτε να κανετε θαυματα ακομα και στην Αθηνα. Για επαρχια δε συζηταμε, θα ειστε βασιλιαδες. Ασε που αν κανεις σοβαρη σχεση οικογενεια θα σου ερθει τρελη ορεξη για περισσοτερη δουλεια και μπορεις να βρεις δευτερη δουλεια, να βαρας υπερωριες, κλπ αφου θα βλεπεις τα λεφτα να πιανουν τοπο
Στον ιδ.τομεα δεν είναι για ανοίγματα και υποχρεώσεις....σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ουσιαστικα, αν το δει κανεις το προβλημα θεωρητικα απο κοινωνιολογικης αποψης, συμβαινει το εξης παραλογο:

Πολλοι μοναχικοι ανθρωποι που ο καθενας δυσκολευεται να επιβιωσει μονος, απαρνουνται να κανουν δεσμο με αλλους μοναχικους ανθρωπους που δυσκολευονται να επιβιωσουν μονοι, παροτι αν κανουν δεσμο, οι δυο μαζι θα επιβιωνουν πολυ καλυτερα. Δηλαδη αρνουνται να μπουνε στην κατασταση Β (σχεση-συμβιωση) που ειναι ανωτερη απο τις μεμονωμενες καταστασεις Α που ειναι χειροτερες και για τους δυο, επειδη τους απωθει η κατασταση Α

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.202
Πόντοι
2.356
Πάντως μιας και μιλάμε και για γκόμενες η όλη φάση είναι να σε θέλει κάποια. Τότε όλα παραγράφονται. Άμα σε κυνηγάει τοτε δε σε νοιάζει τιποτε...δε πα να Σάι κ ανεργος

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Στον ιδ.τομεα δεν είναι για ανοίγματα και υποχρεώσεις....σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι.
Δε συμφωνω. Υπαρχει πληθωρα επαγγελματων στον ΙΤ που αν εχεις εμπειρια δεν προκειται να ξεμεινεις απο δουλεια ποτε των ποτων

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Πάντως μιας και μιλάμε και για γκόμενες η όλη φάση είναι να σε θέλει κάποια. Τότε όλα παραγράφονται. Άμα σε κυνηγάει τοτε δε σε νοιάζει τιποτε...δε πα να Σάι κ ανεργος
και υπαρχουν καλες κοπελες..λιγες βεβαια αλλα υπαρχουν

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.192
Πόντοι
1.056
Ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μια σωστη κοπελα που να εκτιμαει το γεγονος οτι ο ανθρωπος δουλευει, (οποια δουλεια και να ειναι αυτη), και πραγματικα αναρωτιεμαι που βαδιζουμε..

αυτες ακομα και ανσ ε ρωτανε "αν μενεις μονος" εχουν κανει ηδη το calculate

Εγω επειδη ηθελα να <<στειλω>> καποια που δεν μου αρεσε ο τροπος της, της ειπα οτι μενω με τους δικους μου.
Επρεπε να βλεπατε το προσωπο της! Ακομα το σκεφτομαι και γελαω!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.285
Πόντοι
9.297
Ουσιαστικα, αν το δει κανεις το προβλημα θεωρητικα απο κοινωνιολογικης αποψης, συμβαινει το εξης παραλογο:

Πολλοι μοναχικοι ανθρωποι που ο καθενας δυσκολευεται να επιβιωσει μονος, απαρνουνται να κανουν δεσμο με αλλους μοναχικους ανθρωπους που δυσκολευονται να επιβιωσουν μονοι, παροτι αν κανουν δεσμο, οι δυο μαζι θα επιβιωνουν πολυ καλυτερα. Δηλαδη αρνουνται να μπουνε στην κατασταση Β (σχεση-συμβιωση) που ειναι ανωτερη απο τις μεμονωμενες καταστασεις Α που ειναι χειροτερες και για τους δυο, επειδη τους απωθει η κατασταση Α
Ο γάμος δύο τέτοιων ανθρώπων οδηγεί σε αγορά ενός αξεσουάρ που λέγεται "χονδρό σκοινί για αγχόνη"...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.285
Πόντοι
9.297
Ποσο δυσκολο ειναι να βρεις μια σωστη κοπελα που να εκτιμαει το γεγονος οτι ο ανθρωπος δουλευει, (οποια δουλεια και να ειναι αυτη), και πραγματικα αναρωτιεμαι που βαδιζουμε..

Εγω επειδη ηθελα να <<στειλω>> καποια που δεν μου αρεσε ο τροπος της, της ειπα οτι μενω με τους δικους μου.
Στην Ελλάδα λίγο δύσκολο ιδίως στις κακομαθημενες αστες που δεν έχουν πατήσει χώμα στην ζωή τους και σποβλακωνονται διαρκώς με το κωλοκινητο ....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

οι γυναικες δε θα αλλαξουν.Οποτε η λες ψεμματα,η μονο μπουρδελακια.Μονο σε μικρες ηλικιες μεχρι 25 δεν τους νοιαζουν ολα αυτα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Στην Ελλάδα λίγο δύσκολο ιδίως στις κακομαθημενες αστες που δεν έχουν πατήσει χώμα στην ζωή τους και σποβλακωνονται διαρκώς με το κωλοκινητο ....
Ο George σας τα εχει πει πολλακις: Κορυφαιες νυφες στην Ελλαδα ειναι οι κορες αγροτων με διαφορα. Για Αθηνα Θεσσαλονικη οι καλυτερες ειναι οσες τις δεις 7:30 στα Εβερεστ να αγοραζουν τον πρωινο καφε πριν το μεροκαματο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.285
Πόντοι
9.297
Δε συμφωνω. Υπαρχει πληθωρα επαγγελματων στον ΙΤ που αν εχεις εμπειρια δεν προκειται να ξεμεινεις απο δουλεια ποτε των ποτων
Ακόμα και οι τραπεζικοί σταδιακά μειώνονται....αν μιλάμε για εξειδικευμένα επαγγέλματα στην Πληροφορική η μελλοντικά στα Logistics μπορεί.Αλλα πάλι δεν εξαρτάται από εσένα...αν η εταιρεία η το μαγαζί δεν βγαίνουν παίρνεις τον μπούλο,ακόμα και αν πας καλά στην δουλειά σου,ετσι απλά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.285
Πόντοι
9.297
οι γυναικες δε θα αλλαξουν.Οποτε η λες ψεμματα,η μονο μπουρδελακια.Μονο σε μικρες ηλικιες μεχρι 25 δεν τους νοιαζουν ολα αυτα.
Ακριβώς ....μετά τα 25 βγαίνουν στην βιοπάλη και αν έχουν το σύνδρομο"εγώ πότε θα γίνω μανααααα;"τότε απλά ψάχνουν για χρηματοδότες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
Νέα μοδα;
Αυτό γίνεται σε άλλες χώρες εδώ και καμία δεκαριά χρόνια.
Δηλαδή θες να μου πεις ότι στην Ελλάδα ξεκίνησε τώρα;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ο γάμος δύο τέτοιων ανθρώπων οδηγεί σε αγορά ενός αξεσουάρ που λέγεται "χονδρό σκοινί για αγχόνη"...
Διαφωνω καθετα. Και επειδη βλεπω το θεμα πιο σφαιρικα, συμπεριλαμβανοντας στον γαμο και τα επερχομενα παιδια, για μενα ο δισταγμος για γαμο με κυριο λογο τη φτωχεια, ειναι εγκλημα. Για καποιον περιεργο λογο, εχει επικρατησει τα τελευταια χρονια στη Δυση και ειδικα στην Ελλαδα μια φιλοσοφια "Μη γεννατε φτωχα παιδια"
Δεν ξερω ακριβως ποτε και γιατι ξεκινησε αυτο
Λες και ολους τους προηγουμενους αιωνες ολοι γενιοταν πλουσιοι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ακριβώς ....μετά τα 25 βγαίνουν στην βιοπάλη και αν έχουν το σύνδρομο"εγώ πότε θα γίνω μανααααα;"τότε απλά ψάχνουν για χρηματοδότες
μεχρι τα 25 δεν τους νοιαζει,και ενας μαλακας καγκουρας να εισαι που να κανεις σουζες,αυτες μονο πουτσα και ξυλο θελουν...μετα τα 25 αρχιζει το calculate

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom