Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.489
Πόντοι
456
να πω και αυτο που σιγα σιγα ξεκικναει και στην Ελλαδα και το γουσταρω και ξεκινησε απο Αμερικη..πλεον παρα πολλοι δεν πανε να δουλεψουν με ελλεεινους μισθους και καλα κανουν..αν διογκωθει αυτο τοτε αναγκαστικα θα φτιαξουν καπως τα μεροκαματα
Σωστά και καλά κάνουν. Είχα ακούσει όμως σε κάποια συζήτηση πως τους φταίνε τα επιδόματα και μερικοί υποστηρίζουν να κόψουν κάποια επιδόματα για να αναγκάσουν τον κόσμο να δουλεύει με μισθούς Ζιμπάμπουε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Τα νιαμού, τους δίνουμε δουλειά μη πέσουν στην κατάθλιψη και θέλουν και λεφτά...:cussing::cussing::cussing:
πριν κανα χρονο μου λεει ενας φιλος μου...πηγαινε εκει ψαχνουν ατομο για ΣΚ..πηγαινε ειναι καλα...λοιπον ο τυπος ηθελε 12ωρο Καπανδριτι,με δικες μου βενζινες και 50 ευρω μεροκαματο...2 χρονια τωρα δεν εχει βρει κανεναν..:tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σωστά και καλά κάνουν. Είχα ακούσει όμως σε κάποια συζήτηση πως τους φταίνε τα επιδόματα και μερικοί υποστηρίζουν να κόψουν κάποια επιδόματα για να αναγκάσουν τον κόσμο να δουλεύει με μισθούς Ζιμπάμπουε.
τα κοβουν ηδη αλλα και παλι δε πανε

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
πριν κανα χρονο μου λεει ενας φιλος μου...πηγαινε εκει ψαχνουν ατομο για ΣΚ..πηγαινε ειναι καλα...λοιπον ο τυπος ηθελε 12ωρο Κπανδριτι,με δικες μου βενζινες και 50 ευρω μεροκαματο...2 χρονια τωρα δεν εχει βρει κανεναν..:tooth:
Του χρόνου τέτοια εποχή θα πηγαίνουν με 10 ευρώ...:sunglasses:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297
πριν κανα χρονο μου λεει ενας φιλος μου...πηγαινε εκει ψαχνουν ατομο για ΣΚ..πηγαινε ειναι καλα...λοιπον ο τυπος ηθελε 12ωρο Καπανδριτι,με δικες μου βενζινες και 50 ευρω μεροκαματο...2 χρονια τωρα δεν εχει βρει κανεναν..:tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τα κοβουν ηδη αλλα και παλι δε πανε
Αυτό ισοδυναμεί με 12ωρο με 35€ καθαρά αν δεν κάνω λάθος....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.930
Πόντοι
9.297

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
Ουσιαστικα, αν το δει κανεις το προβλημα θεωρητικα απο κοινωνιολογικης αποψης, συμβαινει το εξης παραλογο:

Πολλοι μοναχικοι ανθρωποι που ο καθενας δυσκολευεται να επιβιωσει μονος, απαρνουνται να κανουν δεσμο με αλλους μοναχικους ανθρωπους που δυσκολευονται να επιβιωσουν μονοι, παροτι αν κανουν δεσμο, οι δυο μαζι θα επιβιωνουν πολυ καλυτερα. Δηλαδη αρνουνται να μπουνε στην κατασταση Β (σχεση-συμβιωση) που ειναι ανωτερη απο τις μεμονωμενες καταστασεις Α που ειναι χειροτερες και για τους δυο, επειδη τους απωθει η κατασταση Α
Μήπως επειδή έχουν γαμηθεί οι σχέσεις-συμβιώσεις; Πιθανώς και λόγω της κατάστασης Α βέβαια να γίνεται αυτό οπότε μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Μήπως επειδή έχουν γαμηθεί οι σχέσεις-συμβιώσεις; Πιθανώς και λόγω της κατάστασης Α βέβαια να γίνεται αυτό οπότε μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο.
εδω και χρονια Μπαροκο..

• Like
Αντιδράσεις: barock

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
να πω και αυτο που σιγα σιγα ξεκικναει και στην Ελλαδα και το γουσταρω και ξεκινησε απο Αμερικη..πλεον παρα πολλοι δεν πανε να δουλεψουν με ελλεεινους μισθους και καλα κανουν..αν διογκωθει αυτο τοτε αναγκαστικα θα φτιαξουν καπως τα μεροκαματα
Ή αυτό ή θα αρχίσουν να προσλαμβάνουν Πακιστανούς.....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Να ψηφίσετε ΚΚΕ ρε να γίνει αναδιανομή πλούτου....:2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.002
Πόντοι
3.506
Η γκόμενα που θα σε ρωτήσει τι αυτοκίνητο έχεις δεν σε γουστάρει και απλά το βλέπει σαν ευκαιρία για να σε μειώσει να σε απαξιώσει και να σε κάνει να αισθανθείς σκουπίδι και πουθενας και ότι είσαι λίγος για αυτην, ότι και να της πεις δεν θα τη γαμησεις, αν της πεις πεζό εμένα θα σου πει μαρεσουν οι Μερσεντές έχει ένας φίλος μου, κλασική απάντηση , αν τις πεις Mercedes , θα σου πούνε εμένα μαρεσουν οι πορσε, την επόμενη φορά που θας ρωτήσουν ροχαλα στη μαπα :confused: :confused: :confused:
:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom