Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τα νιαμού, τους δίνουμε δουλειά μη πέσουν στην κατάθλιψη και θέλουν και λεφτά...
Σωστά και καλά κάνουν. Είχα ακούσει όμως σε κάποια συζήτηση πως τους φταίνε τα επιδόματα και μερικοί υποστηρίζουν να κόψουν κάποια επιδόματα για να αναγκάσουν τον κόσμο να δουλεύει με μισθούς Ζιμπάμπουε.να πω και αυτο που σιγα σιγα ξεκικναει και στην Ελλαδα και το γουσταρω και ξεκινησε απο Αμερικη..πλεον παρα πολλοι δεν πανε να δουλεψουν με ελλεεινους μισθους και καλα κανουν..αν διογκωθει αυτο τοτε αναγκαστικα θα φτιαξουν καπως τα μεροκαματα
πριν κανα χρονο μου λεει ενας φιλος μου...πηγαινε εκει ψαχνουν ατομο για ΣΚ..πηγαινε ειναι καλα...λοιπον ο τυπος ηθελε 12ωρο Καπανδριτι,με δικες μου βενζινες και 50 ευρω μεροκαματο...2 χρονια τωρα δεν εχει βρει κανεναν..Τα νιαμού, τους δίνουμε δουλειά μη πέσουν στην κατάθλιψη και θέλουν και λεφτά...
τα κοβουν ηδη αλλα και παλι δε πανεΣωστά και καλά κάνουν. Είχα ακούσει όμως σε κάποια συζήτηση πως τους φταίνε τα επιδόματα και μερικοί υποστηρίζουν να κόψουν κάποια επιδόματα για να αναγκάσουν τον κόσμο να δουλεύει με μισθούς Ζιμπάμπουε.
Του χρόνου τέτοια εποχή θα πηγαίνουν με 10 ευρώ...πριν κανα χρονο μου λεει ενας φιλος μου...πηγαινε εκει ψαχνουν ατομο για ΣΚ..πηγαινε ειναι καλα...λοιπον ο τυπος ηθελε 12ωρο Κπανδριτι,με δικες μου βενζινες και 50 ευρω μεροκαματο...2 χρονια τωρα δεν εχει βρει κανεναν..
Αυτό ισοδυναμεί με 12ωρο με 35€ καθαρά αν δεν κάνω λάθος....πριν κανα χρονο μου λεει ενας φιλος μου...πηγαινε εκει ψαχνουν ατομο για ΣΚ..πηγαινε ειναι καλα...λοιπον ο τυπος ηθελε 12ωρο Καπανδριτι,με δικες μου βενζινες και 50 ευρω μεροκαματο...2 χρονια τωρα δεν εχει βρει κανεναν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τα κοβουν ηδη αλλα και παλι δε πανε
λιγοτερα...Αυτό ισοδυναμεί με 12ωρο με 35€ καθαρά αν δεν κάνω λάθος....
Μόνο για παντρεμένους που δεν θέλουν να κάθονται στο σπίτι....λιγοτερα...
Φαααααααακκκκκκ!!!!!λιγοτερα...
Μήπως επειδή έχουν γαμηθεί οι σχέσεις-συμβιώσεις; Πιθανώς και λόγω της κατάστασης Α βέβαια να γίνεται αυτό οπότε μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο.Ουσιαστικα, αν το δει κανεις το προβλημα θεωρητικα απο κοινωνιολογικης αποψης, συμβαινει το εξης παραλογο:
Πολλοι μοναχικοι ανθρωποι που ο καθενας δυσκολευεται να επιβιωσει μονος, απαρνουνται να κανουν δεσμο με αλλους μοναχικους ανθρωπους που δυσκολευονται να επιβιωσουν μονοι, παροτι αν κανουν δεσμο, οι δυο μαζι θα επιβιωνουν πολυ καλυτερα. Δηλαδη αρνουνται να μπουνε στην κατασταση Β (σχεση-συμβιωση) που ειναι ανωτερη απο τις μεμονωμενες καταστασεις Α που ειναι χειροτερες και για τους δυο, επειδη τους απωθει η κατασταση Α
εδω και χρονια Μπαροκο..Μήπως επειδή έχουν γαμηθεί οι σχέσεις-συμβιώσεις; Πιθανώς και λόγω της κατάστασης Α βέβαια να γίνεται αυτό οπότε μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο.
Ή αυτό ή θα αρχίσουν να προσλαμβάνουν Πακιστανούς.....να πω και αυτο που σιγα σιγα ξεκικναει και στην Ελλαδα και το γουσταρω και ξεκινησε απο Αμερικη..πλεον παρα πολλοι δεν πανε να δουλεψουν με ελλεεινους μισθους και καλα κανουν..αν διογκωθει αυτο τοτε αναγκαστικα θα φτιαξουν καπως τα μεροκαματα
ουτε αυτοι δεν πανε πλεονΉ αυτό ή θα αρχίσουν να προσλαμβάνουν Πακιστανούς.....
Μας πήραν χαμπάρι και αυτοίουτε αυτοι δεν πανε πλεον
και καλα κανουν...Μας πήραν χαμπάρι και αυτοί
Μήπως με αφορμή αυτό αρχίσουν να ξεκουμπιζονται σιγά σιγά;Λέω εγώ τώρα....Μας πήραν χαμπάρι και αυτοί
μην βριζεις μανΝα ψηφίσετε ΚΚΕ ρε να γίνει αναδιανομή πλούτου....
Η γκόμενα που θα σε ρωτήσει τι αυτοκίνητο έχεις δεν σε γουστάρει και απλά το βλέπει σαν ευκαιρία για να σε μειώσει να σε απαξιώσει και να σε κάνει να αισθανθείς σκουπίδι και πουθενας και ότι είσαι λίγος για αυτην, ότι και να της πεις δεν θα τη γαμησεις, αν της πεις πεζό εμένα θα σου πει μαρεσουν οι Μερσεντές έχει ένας φίλος μου, κλασική απάντηση , αν τις πεις Mercedes , θα σου πούνε εμένα μαρεσουν οι πορσε, την επόμενη φορά που θας ρωτήσουν ροχαλα στη μαπα
ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ!!!μην βριζεις μαν
δεν με ελεγες Νιπλη καλυτερα θα μπορουσα να την καταπιω αυτην την προσβολαΚΚΕ το κόμμα σου λαέ!!!