Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
και καλα κανουν...
Σίγουρα, αλλά εγώ θα σου πω και κάτι άλλο. Μήπως αυτοί που δεν πάνε να δουλέψουν (δεν αναφέρομαι στους Πακιστανούς) είναι καλομαθημένοι και αργόσχολοι και βάζουν ως επιχείρημα τους χαμηλούς μισθούς? Θεωρείς ότι αν ο μέσος μισθός ήταν στο χιλιάρικο και όχι στα 7 κατοστάρικα θα πήγαιναν ή θα έβρισκαν άλλη δικαιολογία για να μην εργαστούν?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Σίγουρα, αλλά εγώ θα σου πω και κάτι άλλο. Μήπως αυτοί που δεν πάνε να δουλέψουν (δεν αναφέρομαι στους Πακιστανούς) είναι καλομαθημένοι και αργόσχολοι και βάζουν ως επιχείρημα τους χαμηλούς μισθούς? Θεωρείς ότι αν ο μέσος μισθός ήταν στο χιλιάρικο και όχι στα 7 κατοστάρικα θα πήγαιναν ή θα έβρισκαν άλλη δικαιολογία για να μην εργαστούν?
υπαρχουν και οι καλομαθημενοι εννοειται το ανεφερε και ο Ρετρο..αν ο μισθος ηταν χιλιαρικο πιστευω θα ετρεχαν

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Με 140 ευρω βρισκεις τελειο κινητο σημερα.
Φαγητο βγαινει κανονικα με τα 1500-1700 που αναφεραμε πριν στο παραδειγμα.
Δε λεω, αν καποιος ειναι ανεργος ναι υπαρχει σοβαρο προβλημα αλλα ανθρωποι που μαζι βγαζουν 1500-1700 ευρω το θεωρω εγκλημα να μην ξεκινανε γαμο με μοναδικο τους φοβο τη φτωχεια
αν καποιος εχει βρει μια σωστη γυναικα (γιατι υπάρχουν και σωστες) τοτε πρεπει να το προχωράει.Και θα σε στηρίξει σε ολα σε αντίθεση με το ξόανο...αν και το καλο ειναι (τουλαχιστον για μενα) οτι τα ζώα τα καταλαβαινω απο τη πρωτη λεξη για να μη πω με τη πρωτη ματια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.489
Πόντοι
456
Μήπως επειδή έχουν γαμηθεί οι σχέσεις-συμβιώσεις; Πιθανώς και λόγω της κατάστασης Α βέβαια να γίνεται αυτό οπότε μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο.
Γνώμη μου είναι πως για αυτό φταίνε κυρίως οι γυναικες.
Πχ γνωστή μου, όμορφη κοπέλα αλλά τούβλο. Με το ζόρι έβγαλε το λύκειο. Δουλεύει εποχιακά μόνο το καλοκαίρι. Ε ακόμα και αυτή έχει ξεμείνει στα 34 και ψάχνει κάποιον γιατρό ή με δουλειά με κύρος κτλ Στους υπολοίπους ρίχνει χυλόπιτες. Δεν της κάνει κάποιος που είναι οδηγός ή αγρότης.

Όσοι είναι 35 - 40 και ελεύθεροι το πιο πιθανό είναι να μείνουν δια βίου, άντρες και γυναίκες. Κυρίως επειδή οι γυναίκες κοιτάνε εκεί που δεν τις βλέπουν. Για πιο λόγο να φορτωθείς μία 40αρα που κερδίζει 700 ευρώ το μήνα ή να σκοτιστείς με μια 25αρα που έχει την απαίτηση να βγάζεις 5000 το μήνα; Ώσπου να λογικευτούν οι γυναίκες ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται. Βέβαια κάτι γεροντομπεμπέκες που έχασαν το τρένο είναι τίγκα στα απωθημένα και στα ψυχολογικά.

Οι καλές περιπτώσεις, οικονομικά ανεξάρτητες, σε κατάλληλη ηλικία κτλ είναι λίγες και δεν τις αφήνεις.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.609
Πόντοι
12.756
Πχ γνωστή μου, όμορφη κοπέλα αλλά τούβλο. Με το ζόρι έβγαλε το λύκειο. Δουλεύει εποχιακά μόνο το καλοκαίρι. Ε ακόμα και αυτή έχει ξεμείνει στα 34 και ψάχνει κάποιον γιατρό ή με δουλειά με κύρος κτλ Στους υπολοίπους ρίχνει χυλόπιτες. Δεν της κάνει κάποιος που είναι οδηγός ή αγρότης.

Όσοι είναι 35 - 40 και ελεύθεροι το πιο πιθανό είναι να μείνουν δια βίου, άντρες και γυναίκες. Κυρίως επειδή οι γυναίκες κοιτάνε εκεί που δεν τις βλέπουν. Για πιο λόγο να φορτωθείς μία 40αρα που κερδίζει 700 ευρώ το μήνα ή να σκοτιστείς με μια 25αρα που έχει την απαίτηση να βγάζεις 5000 το μήνα; Ώσπου να λογικευτούν οι γυναίκες ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται. Βέβαια κάτι γεροντομπεμπέκες που έχασαν το τρένο είναι τίγκα στα απωθημένα και στα ψυχολογικά.

Οι καλές περιπτώσεις, οικονομικά ανεξάρτητες, σε κατάλληλη ηλικία κτλ είναι λίγες και δεν τις αφήνεις.
εχει και η γυναικα εδω μια τετοια σαπια γνωστη....ακομα μονη της ειναι..πολυ ομορφη,την γαμανε φραγκατοι και την παρατανε γιατι ειναι ΓΑΜΙΟΛΑ..θελει να κατσικωθει στον αλλον και να την ταιζουν

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.290
Πόντοι
4.546
εχει και η γυναικα εδω μια τετοια σαπια γνωστη....ακομα μονη της ειναι..πολυ ομορφη,την γαμανε φραγκατοι και την παρατανε γιατι ειναι ΓΑΜΙΟΛΑ..θελει να κατσικωθει στον αλλον και να την ταιζουν
Gold digger και έτσι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506

Αντίστοιχη μαλακία υπάρχει και στο δικό μας είδος, σε συμπεριφορά. Αλλά ισχύει οτι το κακό ξεκινάει από τις πατσαβούρες που είναι το μεγάλο ποσοστό.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Η παγκοσμιοποίηση όπως και όλα έχει τα καλά και τα κακά, μπορεί να τρώμε μπανάνες από την Αφρική η να πίνουμε καφέ από το Σαλβαδόρ, αλλά γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία τον πίνουμε και εμείς. :undecided-old:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

φαντασιόπληκτες:cheesy:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
η νεα μοδα παντως και εχω γνωρισει αρκετους-αρκετες ειναι να νοικιαζουν ενα σπιτι 2 ατομα..φιλοι,συμφοιτητες κλπ...
Στο Λονδίνο μένουν 5-6 μαζί με κοινό μπάνιο & κουζίνα και αυτό συμβαίνει άπειρα χρόνια.

Ουσιαστικά συνεχίζουν τον τρόπο ζωής που είχαν σαν φοιτητές.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

εχουν αλλαξει οι εποχες ομως. ο γαμος ειναι υπερτιμημενος και πολλοι τον σνομπαρουν, ακομα και ζευγαρια σε μονιμη πολυετη σχεση. Τωρα οι γυναικες ειναι πιο απελευθερωμενες απο παλια, και γαμιουνται πολυ πιο ευκολα χωρις να τους νοιαζει "τι θα πει ο κοσμος". Η γενια μου (τριανταρηδες/τριανταπενταρηδες), και μπακουρια να μεινουμε, παντα θα εχουμε το σεξ στη ζωη μας. Μην νομιζεις οτι ολες οι 35αρες σαμπρελες που ανεφερες, δεν ψαχνουν ενα γρηγορο πουτσο, στο δρομο για να βρουν τον γιατρο ή τον δικηγορο. Σαν τα σκυλια γαμιουνται, κι ας το παιζουν υπερανω. Οποτε αν δεν νοιαζει τον αντρα ο γαμος, ουτε γατα ουτε ζημια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εχουν αλλαξει οι εποχες ομως. ο γαμος ειναι υπερτιμημενος και πολλοι τον σνομπαρουν, ακομα και ζευγαρια σε μονιμη πολυετη σχεση. Τωρα οι γυναικες ειναι πιο απελευθερωμενες απο παλια, και γαμιουνται πολυ πιο ευκολα χωρις να τους νοιαζει "τι θα πει ο κοσμος". Η γενια μου (τριανταρηδες/τριανταπενταρηδες), και μπακουρια να μεινουμε, παντα θα εχουμε το σεξ στη ζωη μας. Μην νομιζεις οτι ολες οι 35αρες σαμπρελες που ανεφερες, δεν ψαχνουν ενα γρηγορο πουτσο, στο δρομο για να βρουν τον γιατρο ή τον δικηγορο. Σαν τα σκυλια γαμιουνται, κι ας το παιζουν υπερανω. Οποτε αν δεν νοιαζει τον αντρα ο γαμος, ουτε γατα ουτε ζημια
παιδια τους νοιαζει να κάνουν ολα τα αλλα περι γαμων ξερουν και οι ιδιες οτι ειναι πιπες.Τα λεφτα τα κοιτάνε μονο για να δουν αν μπορει ο αντρας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις για αυτο κοιτανε να παρουν τον καθε μαμουχαλο με καλη δουλεια και ας ειναι και ο τελευταιος μαλακας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και φυσικα μια δουλεια που ο αντρας να εχει οσο το δυνατον τις λιγοτερες επαφες με αλλες γυναικες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
για αυτο και πολλοι στην αμερικη αποφευγουν τον γαμο...σου λεει γιατι να βάλω το κρατος στο πουτσο μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom