Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.908
Πόντοι
9.297
Ειδικά σήμερα, είναι εξαιρετικά να μένεις μόνος σου αν δεν είσαι ιδιοκτήτης με τους μισθούς που δίνουν. Ή θα πρέπει να παθαίνει 14 εγκεφαλικά για να πάρεις ένα μισθό προκειμένου να πληρώνεις νοίκι ή να μετράς και τα σεντς ακόμα...
Μένω μόνος αλλά σαν την ηρεμία μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ...και αυτό το οφείλω στο ότι δεν εξαρτωμαι από άλλους για να περνάω καλά και στο ότι δεν ποντάρω παρά μόνο ελάχιστα σε γυναίκες για να μην απογοητεύομαι.Φυσικα υπάρχουν και οικονομικές πιέσεις όπως σε όλους μας αλλά αυτά λύνονται με τον επόμενο μισθό...το να φορτωθεί μια ελλεεινιδα δεν λύνεται ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολα!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.389
Πόντοι
2.356
Μένω μόνος αλλά σαν την ηρεμία μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ...και αυτό το οφείλω στο ότι δεν εξαρτωμαι από άλλους για να περνάω καλά και στο ότι δεν ποντάρω παρά μόνο ελάχιστα σε γυναίκες για να μην απογοητεύομαι.Φυσικα υπάρχουν και οικονομικές πιέσεις όπως σε όλους μας αλλά αυτά λύνονται με τον επόμενο μισθό...το να φορτωθεί μια ελλεεινιδα δεν λύνεται ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολα!
ΡΙΣΠΕΚΤ και πραγματικά χαίρομαι τόσο για εσένα όσο και για τον κάθε φίλο ανώνυμο εδώ που το κάνει. Εγώ τοξικιάζομαι μέσα με τους δικούς μου. Φυσικά έχω βρει πατήματα και είμαι απλά σαν φιλοξενούμενος. Κάνω ότι θέλω, συμμετέχω στα έξοδα, έχω καβάτζες, κάνω άριστη διαχείριση αλλά αν πάω κάπου μόνος όλο αυτό θα μεταβληθεί δραματικά. Δεν είμαστε όπως πριν πια. Τ α κόστη για να μείνεις μόνος (ΟΛΑ ΜΑΖΙ) είναι εξαιρετικά υψηλλα.
Προφανώς σου το επιτρέπουν τα οικονομικά σου. Εμένα καθόλου αδερφέ μου Αργυρότοξε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.908
Πόντοι
9.297
ΡΙΣΠΕΚΤ και πραγματικά χαίρομαι τόσο για εσένα όσο και για τον κάθε φίλο ανώνυμο εδώ που το κάνει. Εγώ τοξικιάζομαι μέσα με τους δικούς μου. Φυσικά έχω βρει πατήματα και είμαι απλά σαν φιλοξενούμενος. Κάνω ότι θέλω, συμμετέχω στα έξοδα, έχω καβάτζες, κάνω άριστη διαχείριση αλλά αν πάω κάπου μόνος όλο αυτό θα μεταβληθεί δραματικά. Δεν είμαστε όπως πριν πια. Τ α κόστη για να μείνεις μόνος (ΟΛΑ ΜΑΖΙ) είναι εξαιρετικά υψηλλα.
Προφανώς σου το επιτρέπουν τα οικονομικά σου. Εμένα καθόλου αδερφέ μου Αργυρότοξε
Παπαρια το επιτρέπουν...μεροδουλι μεροφα'ι' είμαι από την στιγμή που όλα τα έχω πάρει επ'ωμου και δεν έχω βοήθεια.Ομως αντέχω...άλλοι είναι χειρότερα και το ξέρω πολύ καλά ..αν δεν είμαστε ευγνώμονες για ΟΤΙ έχουμε δεν μας αξίζει τίποτα από όσα έχουμε.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.389
Πόντοι
2.356
Παπαρια το επιτρέπουν...μεροδουλι μεροφα'ι' είμαι από την στιγμή που όλα τα έχω πάρει επ'ωμου και δεν έχω βοήθεια.Ομως αντέχω...άλλοι είναι χειρότερα και το ξέρω πολύ καλά ..αν δεν είμαστε ευγνώμονες για ΟΤΙ έχουμε δεν μας αξίζει τίποτα από όσα έχουμε.
Ε τότε ρε φίλε σε παραδέχομαι διπλά να ξέρεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.908
Πόντοι
9.297

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Το λιντλ έχει κάτι πολύ καλές πολυβιταμινες,, εγώ μερικές μέρες δεν τρώω καθόλου, τσακ 2 δισκία πρωί βράδυ, μια χαρά κύριος, αντέχεις και δύο και τρεις μέρες χωρίς φαγητό.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.389
Πόντοι
2.356
Σε καμμία ώρα ρίχνω χυλοπίτες μπόλικες στην κατσαρόλα και σνίτσελ κοτόπουλο στο τηγάνι....κάτι για υπόψιν όταν μείνεις μόνος :grouphug::woldman:
Καλά, μιλάς με έναν άνθρωπο που τρώει 10 πίάτα όλα κι όλα με πάντα ίδιο πρωινό και βραδινο εδώ και δέκα έτη,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άλλοι πληρώνουν μαλλιοκεφαλα για να τους τα λένε αυτά lιfecoaches ...klain main...εγώ τα λέω τζάμπα γιατί τα ζω.
Οι lifecoachers είναι ΚΛΩΤΣΙΕΣ οι περισσότεροι. Κληρονόμοι του κερατά.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.487
Πόντοι
456
Εντελώς μπακαλίστικα ένα αυτοκίνητο θέλει το χρόνο 250 τέλη + 200 ασφάλεια + 250 σερβις = 750 εκεί που κάθεται. Αν υποθέσουμε πως κάνεις και 10000 χλμ το χρόνο χαλαρά θέλεις και 1500 ευρώ βενζίνη με αυτές τις τιμές οπότε πάμε στα 2250. Αν βάλεις και κάτι αναπάντεχο ή τίποτα λάστιχα κτλ θέλεις και κάτι παραπάνω.
Οπότε εντελώς πρόχειρα για ένα προσεγμένο αυτοκίνητο με πολύ οικονομική χρήση θέλεις 2000 με 2500 το χρόνο. Μίνιμουμ δηλαδή 2 με 3 μισθούς.
Αν έχεις κάνει το λάθος και το έχεις πάρει με γραμμάτια τον ήπιες.

Πλέον όσοι χρησιμοποιούν αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποιούν για πλάκα αλλά επειδή πρέπει και σε αυτό ποντάρει η κυβέρνηση και το έχει ξεσκίσει στους φόρους. Σου λέει ρε πούστη πλήρωνε όσο αντέχεις ή αλλιώς κατέθεσε πινακίδες. Τις προάλες άκουγα στο ράδιο τον γραμματέα εσόδων της κυβέρνησης, δεν συγκράτησα το όνομα του, που έλεγε να πάρει ο κόσμος ηλεκτρικά. Και του έλεγαν πως να πάρει ηλεκτρικά αφού δεν του μένει μία; Φαύλος κύκλος, έχουμε μπλέξει με γαλαζοαίματους και άσχετους χειρότερους και από Αντουανέτες.

Τώρα βλέπω κάτι γκόμενες με μουράτα και καινούργια αυτοκίνητα που τους τα πλήρωσε ο daddy ή ο sugar daddy. Αυτές είναι οι νέες και όμορφες. Από την άλλη είναι κάτι γεροντομπεμπέκες 30 φεύγα που ξέμειναν και έχουν κάτι χάρχαλα που μένουν στο δρόμο από βενζίνη, δίσκο πλατό. Έχουν κάτι χρέπια γενικώς. Αν γκόμενα της κατηγορίας αυτής γυρίσει και σε κριτικάρει για το αμάξι που οδηγείς ή που δεν έχεις καθόλου αξίζει φτύσιμο και απαξίωση. Ρε ουστ, αυτή θα το πληρώσει; Τις άλλες τις δικαιολογώ λόγω του νεαρού της ηλικίας.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.389
Πόντοι
2.356
Το λιντλ έχει κάτι πολύ καλές πολυβιταμινες,, εγώ μερικές μέρες δεν τρώω καθόλου, τσακ 2 δισκία πρωί βράδυ, μια χαρά κύριος, αντέχεις και δύο και τρεις μέρες χωρίς φαγητό.
ΣΣΣΩΡΑΙΟΣ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.908
Πόντοι
9.297
Μέγα λάθος...ούτε ίνες ,ούτε υδατάνθρακες....και μετά χέζεις τσιμεντολιθους...δεν είναι υγιές αυτό!

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.389
Πόντοι
2.356
Εντελώς μπακαλίστικα ένα αυτοκίνητο θέλει το χρόνο 250 τέλη + 200 ασφάλεια + 250 σερβις = 750 εκεί που κάθεται. Αν υποθέσουμε πως κάνεις και 10000 χλμ το χρόνο χαλαρά θέλεις και 1500 ευρώ βενζίνη με αυτές τις τιμές οπότε πάμε στα 2250. Αν βάλεις και κάτι αναπάντεχο ή τίποτα λάστιχα κτλ θέλεις και κάτι παραπάνω.
Οπότε εντελώς πρόχειρα για ένα προσεγμένο αυτοκίνητο με πολύ οικονομική χρήση θέλεις 2000 με 2500 το χρόνο. Μίνιμουμ δηλαδή 2 με 3 μισθούς.
Αν έχεις κάνει το λάθος και το έχεις πάρει με γραμμάτια τον ήπιες.

Πλέον όσοι χρησιμοποιούν αυτοκίνητο δεν το χρησιμοποιούν για πλάκα αλλά επειδή πρέπει και σε αυτό ποντάρει η κυβέρνηση και το έχει ξεσκίσει στους φόρους. Σου λέει ρε πούστη πλήρωνε όσο αντέχεις ή αλλιώς κατέθεσε πινακίδες. Τις προάλες άκουγα στο ράδιο τον γραμματέα εσόδων της κυβέρνησης, δεν συγκράτησα το όνομα του, που έλεγε να πάρει ο κόσμος ηλεκτρικά. Και του έλεγαν πως να πάρει ηλεκτρικά αφού δεν του μένει μία; Φαύλος κύκλος, έχουμε μπλέξει με γαλαζοαίματους και άσχετους χειρότερους και από Αντουανέτες.

Τώρα βλέπω κάτι γκόμενες με μουράτα και καινούργια αυτοκίνητα που τους τα πλήρωσε ο daddy ή ο sugar daddy. Αυτές είναι οι νέες και όμορφες. Από την άλλη είναι κάτι γεροντομπεμπέκες 30 φεύγα που ξέμειναν και έχουν κάτι χάρχαλα που μένουν στο δρόμο από βενζίνη, δίσκο πλατό. Έχουν κάτι χρέπια γενικώς. Αν γκόμενα της κατηγορίας αυτής γυρίσει και σε κριτικάρει για το αμάξι που οδηγείς ή που δεν έχεις καθόλου αξίζει φτύσιμο και απαξίωση. Ρε ουστ, αυτή θα το πληρώσει; Τις άλλες τις δικαιολογώ λόγω του νεαρού της ηλικίας.

Ό,ΤΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΠΕΚΤ ΦΙΛΕ!
Δεν συμφωνώ απλά με κάθε λέξη σου αλλά ακόμα και με τα σημεία στίξης που έχεις βάλει.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Στα 8 χρόνια στο εξωτερικό έχω μείνει 2 χρόνια με συγκάτοικο και τα υπόλοιπα με σύντροφο.
Την ηρεμία σου μια χαρά την έχεις και με συγκάτοικο ή σύντροφο, αρκεί να ξέρεις να βάζεις όρια.

Να μείνεις μόνος πλέον είναι εντελώς αντιοικονομικο και προβληματικό. Για να μην αναφέρω θέματα σπιτιού (πχ μοιράζονται οι δουλειές σπιτιού κλπ). Εκτός, όπως ειπώθηκε, αν έχεις δικό σου διαμέρισμα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.389
Πόντοι
2.356
Στα 8 χρόνια στο εξωτερικό έχω μείνει 2 χρόνια με συγκάτοικο και τα υπόλοιπα με σύντροφο.
Την ηρεμία σου μια χαρά την έχεις και με συγκάτοικο ή σύντροφο, αρκεί να ξέρεις να βάζεις όρια.

Να μείνεις μόνος πλέον είναι εντελώς αντιοικονομικο και προβληματικό. Για να μην αναφέρω θέματα σπιτιού (πχ μοιράζονται οι δουλειές σπιτιού κλπ). Εκτός, όπως ειπώθηκε, αν έχεις δικό σου διαμέρισμα.
Ακριβώς αυτό. Πλέον δεν συμφέρει να μένεις μόνος σου. Κια νομίζω πάει να γίνει και είναι πανευρωπαικό θέμα όχι μόνο ελληνικο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.908
Πόντοι
9.297
Καλά, μιλάς με έναν άνθρωπο που τρώει 10 πίάτα όλα κι όλα με πάντα ίδιο πρωινό και βραδινο εδώ και δέκα έτη,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι lifecoachers είναι ΚΛΩΤΣΙΕΣ οι περισσότεροι. Κληρονόμοι του κερατά.
Εγώ ποτέ!Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και το φα'ι' ποικιλία.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.389
Πόντοι
2.356
Εγώ ποτέ!Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και το φα'ι' ποικιλία.
Δεν το κάνω λόγω φτώχει;, στο λέω λόγω τιμής. Το κάνω επειδή δεν είμαι του γαητού γενικά και δεν το θεωρώ μέρος απόλαυσης αλλά μέρος ανάγκης. Φυσικά είμαι υπερ της ποιοτικής διατροφής αλλά όχι γελοίοτητες και ακρότητες με κινόα και βίγκαν και τέτοια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.908
Πόντοι
9.297

Δεν έχω,στο ενοίκιο είμαι και με όλα τα οικονομικά παρελκόμενα.Αλλα έστω οριακά αντέχω....

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.389
Πόντοι
2.356
Δεν έχω,στο ενοίκιο είμαι και με όλα τα οικονομικά παρελκόμενα.Αλλα έστω οριακά αντέχω....
Έλα μια μέρα σε pm να μου κάνεις cost analysis και λοιπά. Πάντως είσαι ωραίος που τα φέρνεις βόλτα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.908
Πόντοι
9.297
Δεν το κάνω λόγω φτώχει;, στο λέω λόγω τιμής. Το κάνω επειδή δεν είμαι του γαητού γενικά και δεν το θεωρώ μέρος απόλαυσης αλλά μέρος ανάγκης. Φυσικά είμαι υπερ της ποιοτικής διατροφής αλλά όχι γελοίοτητες και ακρότητες με κινόα και βίγκαν και τέτοια.
Έχω δοκιμάσει σαλάτα με κοτόπουλο και κινόα...ελαφριά μεν ,ποιοτική δε.Το να απολαμβάνεις το φαγητό δημιουργεί παράστημα και το παράστημα σεβασμό....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα ΔΕΝ μπαίνεις σε κλειστό χώρο χωρίς μάσκα....είναι σαν να πας για ακα στα ιδρύματα μας...ίδιο σανό κουβαλάνε εντός κρανίου άλλωστε...όποιος πάει για ακα βάζει μάσκα στο μετρό η στο λεωφορείο;Οεοοοοοοο;;;;;
Μεχρι ποτε προβλεπεις να εφαρμοζεται αυτο;
Εσυ μεχρι ποτε θα την φορας τη μασκα;
Κοβιντ 19 λεγεται.
19,20,21,22, το 2023, τα ιδια;
Η γιατρος Ανεμοδουρα παντως ειπε στην εκπομπη του Χαρδαβελα για τις εξαγγελιες Πλευρη για Σεπτεμβριο οτι μπορει ξανα απο την αρχη τα μετρα <Αυτα ειναι υπερβολες. Υπερβολες. Ο ιος φθινει. Με τα εμβολια. Με την νοσηση. Ο πληθυσμος εχει ανοσια. Ναι, να προσεχουμε, αλλα ο ιος δεν ειναι πια τοξικος, οπως πριν.>
Ο Πλευρης ειπε επισης στη συνεντευξη για επαναφορα μετρων απο Σεπτεμβριο <Και κορωνοιο να μην εχουμε, εχουμε αναπνευστικους ιους.>
Αναπνευστικους ιους παντα ειχαμε.
Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει. Ο ηθοποιος Νικος Κουρης ειχε πει σε συνεντευξη του <Εγω την μασκα δεν θα τη βγαλω ποτε. Ποτε!> Δικαιωμα του. Αλλο αυτο. Αλλο οι υποχρεωτικοτητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom