Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.388
Πόντοι
2.356
Μην τα διαβάζω αυτά και από str8 άντρες ρε...από gay και γκόμενες Ο.Κ....αλλα από str8 όχι ρε!!!

Ναι,αλλά αν σε κάποια φάση κληθείς να απαντήσεις στο ερώτημα"Να πάω το αμάξι για σέρβις η να πληρώσω το ενοίκιο" τι θα κάνεις;Ίσως για αυτό υπάρχουν τόσα κσκοσυντηρημενα αυτοκίνητα....
Στο πρώτο: Ναι το ψωμί είναι πλέον για τους μπαρμπάδες και τους τριτοκοσμικούς. Εκτός αν το φτιάχνεις μόνος σου στο σπίτι

Στο δευτερο: ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.907
Πόντοι
9.297
Παχαινουν αν τρώτε ένα κιλό από αυτά κάθε μέρα και χρησιμοποιείτε τα πόδια σας μόνο μέχρι τον πιο κοντινό κάδο απορριμμάτων για να πετάξετε τα σκουπίδια σας.Αλλιως δεν παθαινετε τίποτα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.907
Πόντοι
9.297
Στο πρώτο: Ναι το ψωμί είναι πλέον για τους μπαρμπάδες και τους τριτοκοσμικούς. Εκτός αν το φτιάχνεις μόνος σου στο σπίτι

Στο δευτερο: ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Σε μια σαλάτα ντομάτα δεν θα κάνεις καμμία βουτιά να απολαύσεις αυτό το χρωματιστό και ζειδωρο ζουμακι;Πως μπορείς να το αγνοήσεις αυτο;Με κρητικό ντάκο θα το κάνεις αυτό η με την ψίχα του ψωμιού;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.907
Πόντοι
9.297
Δηλαδή για να σας πω την πικρή αλήθεια, οι πιθανότητες να ρίξεις γκόμενα στα 35+ σου, χωρίς αμάξι και χωρίς δικό σου χώρο, είναι σχεδόν μηδαμινές. Όποιος δεν το παραδέχεται είναι μαλάκας.
Οι γκόμενες κάθε σχέση την θεωρούν ως "προεπισκόπηση γάμου"...για αυτό κάθονται στον πλειοδοτη γιατί δεν τις ενδιαφέρει τόσο το σεξ αλλά η κοινωνική και οικονομική άνοδος την οποία οι ίδιες από μόνες τους ΔΕΝ μπορούν να την πετύχουν ακόμα και αν βγάζουν του κόσμου τα λεφτά...λες και δεν μπορεί να τις πηδήξει ένας χωρίς αμάξι και δικό του χώρο και ιδίως συναγωνιστής μας με ποιοτικές και έντονες εμπειρίες....αλλά ψάχνουν αλλα...σε αντίθεση με εμας!:sunglasses:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
η γερμανια κατεβαζει λεει φπα με τη μια σε καυσιμα και τροφιμα γιατι φτασανε στο θεο,ολες οι χωρες κατι κανουν,ο κουλης ο φιλελε μεταρρυθμιστης απο τα λιντλ δε μπορει γιατι με τους φορους πρέπει να δωσει μπονους στους παραγωγικους δυ του κεντρου που τον φηφιζουν

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
τι καρμίρηδες είστε;
η καθαρίστρια με μερτσεντές ήλθε,
απ' αυτά τα μικρά των 1600-1700 κε, πενταετίας περίπου, ωραίο...

papas32

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Like
237
Πόντοι
21
τι προβλημα υπαρχει με τα τεκμηρια τυπε ? το κρατος σου λεει οτι για να εχεις 2λιτρο αυτοκινητο 15ετιας θες 3800 τεκμηριο + 3000 αν εισαι αγαμος. . δηλαδη 6800 το χρονο πρεπει να βγαζεις μινιμουμ. 566 το μηνα με 566 το μηνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ συντηρησεις 2 λιτρο αυτοκινητο τι θα φας τι θα πληρωσεις ενοικιο , θερμανση , Δεη , δεν βγαινεις με τιποτα, ακομη και με δικο σου σπιτι ως φιλοξενουμενος δεν βγαινεις 150-200 ευρω τον μηνα θες μονο σουπερ μαρκετ,

.τα τεκμηρια τα φοβουνται τα λαμογια που θελουνε να εχουνε 200τμ σπιτι , 4000κυβικα αυτοκινητα και να δηλωνουν εισοδημ
Τα τεκμηρια ειναι απαραδεκτο εισπρακτικο μετρο σε βαρος ανθρωπων που μπορει να εχουν σπιτι, αμαξι απο κληρονομια κλπ, με πλεον απαραδεκτο αυτο το 3000€ επειδη ζεις. Η μεσαια ταξη στην Ελλαδα οριζεται απο την κατοχη ενος ακινητου και αυτοκινητου, δεν ειναι οι πλουσιοι οπως λενε κατι υπουργοι. Αυτα τα μετρα μαζι με ενφια και παραλογα τελη κυκλοφοριας στα υψηλου κυβισμου αυτοκινητα, που μπηκαν επι τροικας επι δικαιων και αδικων χτυπανε τη μεσαια ταξη, για να πληρωνονται δημοσιοι υπαλληλοι που δε δουλευουν, συνταξιουχοι και επιδοματιες αεργοι, για αυτο οσο συνεχιζονται κυβερνηση στην Ελλαδα δευτερη τετραετια αυτοδυναμια δεν προκειται να ξαναβγει.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.388
Πόντοι
2.356
Σε μια σαλάτα ντομάτα δεν θα κάνεις καμμία βουτιά να απολαύσεις αυτό το χρωματιστό και ζειδωρο ζουμακι;Πως μπορείς να το αγνοήσεις αυτο;Με κρητικό ντάκο θα το κάνεις αυτό η με την ψίχα του ψωμιού;
Με φακές τρώω αυτά κάπου κάπου.

1654418202525.png

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.907
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Και επειδή διάβαζα πάλι γράφατε για ψωμιά. Εντελώς άσχετο: Γιατί να τρώει κάποιος ψωμί; ξαναρωτάω. Μιλήστε με κανέναν φούρναρη να σας πει. Γενικότερα είναι καταστροφικά για την υγεία όλα τα είδη φούρνου.
Εδώ κάποιοι τρώνε για πρωινό δημητριακά του εμπορίου και νομίζουν ότι τρώνε υγιεινά :confused:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.388
Πόντοι
2.356
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.388
Πόντοι
2.356
Άρα η δεν τρως σαλάτα η τρως αλλά βάζεις λάδι με το σταγονομετρο ....
Το μεσημεριανό μου πχ, τη Παρασκευή ήταν ένα πιάτο φακές (μαγειρεμένες με λάδι, όχι πολύ) και μία σαλάτα που είχε 2 αγγούρια και 1 ντομάτα και λάδι περίπου 2 κουταλιές σουπας πάνω, ελαιόλαδο + Ντάκος παξιμάδι όχι λαδερό αλλά στεγνό + σπιρτόκουτο φέτα Ηπείρου

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.388
Πόντοι
2.356
Γενικά είμαι λιγόφαγος - δεν έχω μεγάλο κόστος διατροφικό εγώ. Και δεν έχω απαιτήσεις για πλούσια μενου με ποικιλίες. Πιο πολύ στεγμά θα ήθελα να τρωω ομολογώ. Ούτε ζυγίζω ούτε μετράω όπως κάποιοι ημίτρελοι με μάκρος και τέτοια

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δηλαδή για να σας πω την πικρή αλήθεια, οι πιθανότητες να ρίξεις γκόμενα στα 35+ σου, χωρίς αμάξι και χωρίς δικό σου χώρο, είναι σχεδόν μηδαμινές. Όποιος δεν το παραδέχεται είναι μαλάκας.
Ελλάδα, πρέπει να μένεις κέντρο Αθήνα για να τεκμηριώσεις ότι λόγω έλλειψης parking και ύπαρξης καλών ανταποκρίσεων ΜΜΜ,
δεν έχεις αμάξι ή να πέσεις σε καμιά χίπισσα και να αρχίσεις τα περιβαλλοντικά.

Ευρώπη παίζεις μπάλα χωρίς αμάξι σε πολλές μεγαλουπόλεις,μιας και πολύς κόσμος δεν έχει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους,
αλλά παντού επαρχία πρέπει να έχεις αμάξι.
Και οι Ευρωπαίες περιμένουν να έχεις αμάξι,καλά άμα είσαι 35 και δεν έχεις καν δίπλωμα, θεωρείσαι beta.

Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω κανέναν,αλλά 35+ χωρίς δικό σου χώρο,δεν έχεις τύχη πουθενά.
Όποιος είναι σε τέτοια κατάσταση, ας βάλει ύψιστη προτεραιότητα να το αλλάξει,
ακόμη και αυτό σημαίνει να γίνει ψαράς στη Νορβηγία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.907
Πόντοι
9.297
Γενικά είμαι λιγόφαγος - δεν έχω μεγάλο κόστος διατροφικό εγώ. Και δεν έχω απαιτήσεις για πλούσια μενου με ποικιλίες. Πιο πολύ στεγμά θα ήθελα να τρωω ομολογώ. Ούτε ζυγίζω ούτε μετράω όπως κάποιοι ημίτρελοι με μάκρος και τέτοια
Η Παρασκευή είναι μέρα νηστείας και οσπρίων βασικά...όπως και η Τετάρτη.Ελπιζω να επιτρέπεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια ενός πιτογυρου κάπου κάπου...να δοκιμάσεις βηγκαν γύρο ...πολύ καλός...να αποφύγεις όμως το ντονέρ( μοσχαρίσιος γύρος...άγευστος σχεδον...χαραμιζεται το μοσχαρίσιο κρέας εκεί ..μόνο χοιρινος και με κοτόπουλο αξίζει).

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.486
Πόντοι
8.846
Χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω κανέναν,αλλά 35+ χωρίς δικό σου χώρο,δεν έχεις τύχη πουθενά.
φίσκα στις μουρούνες είναι

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.388
Πόντοι
2.356
Ελλάδα, πρέπει να μένεις κέντρο Αθήνα για να τεκμηριώσεις ότι λόγω έλλειψης parking και ύπαρξης καλών ανταποκρίσεων ΜΜΜ,
δεν έχεις αμάξι ή να πέσεις σε καμιά χίπισσα και να αρχίσεις τα περιβαλλοντικά.

Ευρώπη παίζεις μπάλα χωρίς αμάξι σε πολλές μεγαλουπόλεις,μιας και πολύς κόσμος δεν έχει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους,
αλλά παντού επαρχία πρέπει να έχεις αμάξι.
Και οι Ευρωπαίες περιμένουν να έχεις αμάξι,καλά άμα είσαι 35 και δεν έχεις καν δίπλωμα, θεωρείσαι beta.

Πολύ δύσκολο αδερφέ. Πολύ δύσκολο.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.388
Πόντοι
2.356
Η Παρασκευή είναι μέρα νηστείας και οσπρίων βασικά...όπως και η Τετάρτη.Ελπιζω να επιτρέπεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια ενός πιτογυρου κάπου κάπου...να δοκιμάσεις βηγκαν γύρο ...πολύ καλός...να αποφύγεις όμως το ντονέρ( μοσχαρίσιος γύρος...άγευστος σχεδον...χαραμιζεται το μοσχαρίσιο κρέας εκεί ..μόνο χοιρινος και με κοτόπουλο αξίζει).
Εννοείται ότι κάνω τα λεγόμενα όπως τα λένε οι γυμνaστηριακοί cheat meals.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.388
Πόντοι
2.356
Ειδικά σήμερα, είναι εξαιρετικά ΔΥΣΚΟΛΟ να μένεις μόνος σου αν δεν είσαι ιδιοκτήτης με τους μισθούς που δίνουν. Ή θα πρέπει να παθαίνει 14 εγκεφαλικά για να πάρεις ένα μισθό προκειμένου να πληρώνεις νοίκι ή να μετράς και τα σεντς ακόμα...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom