Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.303
Πόντοι
3.936
Δεν υπάρχει θέμα lock down...το κράτος χάνει λεφτά έτσι.Εξαλλου όλοι σχεδόν έχουν νοσήσει η εμβολιασθεί η και τα δύο.
Το ότι τα αφήνει ελεύθερα τον καλοκαίρι και εξωτερικό χωρίς ελέγχους το θεωρείς λογικό...οκ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
Το ότι τα αφήνει ελεύθερα τον καλοκαίρι και εξωτερικό χωρίς ελέγχους το θεωρείς λογικό...οκ!
Καθόλου!Είμαι υπέρ του ελέγχου!Όμως ο έλεγχος πρέπει να γίνεται τυπικά και σωστά και όχι κλα'ι'ν μα'ι'ν....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.303
Πόντοι
3.936

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
Ε ναι. Έλεγχος και ιός το καλοκαίρι πάνε διακοπές!!
Η λογική του παραλόγου...η αλήθεια είναι ότι τα κρούσματα είναι στα 4-5.000 την μέρα εκ των οποίων το 1/10 είναι επαναμολυνσεις.Εχουμε φύγει απο τα πενταψηφια νούμερα...όμως επειδή η συνειδητή πειθαρχία απουσιάζει από τον αφρονα νεοέλληνα ,το να είμαστε λασκα για τρεις μήνες και μετα να τρέχουμε και να μην φτάνουμε είναι άλλη μια συνταγή καταστροφής.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Εγώ αγοράζω ψωμί από τον φούρνο "Χωριάτικο" στην οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια,Πολύ καλής ποιότητας χωριάτικο ψωμί με 80 λεπτά.Και έχει και ωραιότατες πάστες μπλάκ φόρεστ με δύο ευρώ και σαράντα λεπτά (εάν δεν με απατάει η μνήμη μου) το τεμάχιο!
Παρτο το πρωί και δοκίμασε να το φάς το απόγευμα....
:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Από πενήντα λεπτά πριν από μερικούς μήνες έχει φτάσει στα ογδόντα λεπτά....Λογικά μέχρι το τέλος του χειμώνα θα "ανέβει" στα ένα ευρώ - ένα ευρώ και είκοσι λεπτά...
Το θέμα δεν είναι ότι ανέβηκε μόνο αλλά ότι έριξαν στα τάρταρα την ποιότητα...
Παίρνεις ψωμί και σε λίγες ώρες γίνεται παξιμάδι.....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.591
Πόντοι
12.756

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
φιλε το καλυτερο ειναι το σπιτικο ψωμι...ευτυχως φτιαχνει η γυναικα και κραταει μερες οχι μαλακιες
Καλή φάση να ανοίξουμε νημα για το που υπάρχει καλό ψωμί.
Σίγουρα δεν συγκρίνεται με το σπιτικό.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
εδω μου αρεσει του Δημου και στην Τουλιπα
Καλά είναι.
Δοκίμασε από τον φούρνο της Τερψιθέας.
Τα καλύτερα στην περιοχη ειναι στο Ελληνικό,Ιασωνίδου,Ο Φουρνος του Γιούρα δίπλα από Eurobank και λίγο πιο κάτω δεξιά δίπλα από Σκλαβενίτη.Πολυ καλός και αυτος.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.380
Πόντοι
2.356
Kαι σε εμένα ακριβώς το ίδιο είπε μια γκόμενα...κοινώς οποία δεν έχει αμάξι είναι εκτός αγώνος.Σταδιακα θα ψάχνουν για αυτόν που όχι απλά έχει αμάξι αλλά για αυτόν που έχει το πιο ακριβο. Μάλλον αυτό ισχύει ήδη για πολλές......
Ακριβως

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.380
Πόντοι
2.356
OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.380
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ ναι, έτσι και πεις σε γκόμενα ότι (πλέον) δεν έχεις αμάξι απλά δεν παίζει με τη καμία να ασχοληθεί μαζί σου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Και πριν 20 χρονια ετσι ηταν. Θυμαμαι γκομενα μας ρωτησε με εναν φιλο μου σε ενα παρτυ τι αμαξι εχουμε (στα 20+ εμεις τοτε) και οταν ειπαμε πως δεν εχουμε μας πεταξε το αξεχαστο: "Καλα τι αντρες ειστε εσεις χωρις αυτοκινητο;" :sad2::dunno:

Εδω που τα λεμε δεν παλευεται χωρις αυτοκινητο γενικα και οχι μονο σε σχεση με τις γκομενες. Ειδικα καλοκαιρι και ειδικα επαρχια, χωρις αυτοκινητο εισαι απλα πεθαμενος και δεν το ξερεις οπως λεει και ο Δημητρακαρος

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Φτιάξτε μόνοι σας ψωμί ρετύποι.
Το ευκολότερο πράγμα είναι. Εκτός του ότι τα έξω επειδή είναι γεμάτα διογκωτικά κ λοιπές μαλακίες το πήζουν στην ζάχαρη για να εξισορροπηθεί η γεύση.
Ζάχαρη + υδατάνθρακας = λίπος

Αλευράκι, ξηρή μαγιά διαλυμένη σε νερό, ελαιόλαδο και αλάτι. Ζύμωμα κ πρόσθεση αλευριού μέχρι να σφίξει, το αφήνετε να ξεκουρασθεί κ μετά ψήσιμο στον φούρνο 20 λεπτάκια.

Τρώω μία φρατζόλα μόλις βγει κ δεν παίρνω γραμμάριο. Καταψύχω τις υπόλοιπες και έχω για 2- 3 εβδομάδες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
Το θέμα δεν είναι ότι ανέβηκε μόνο αλλά ότι έριξαν στα τάρταρα την ποιότητα...
Παίρνεις ψωμί και σε λίγες ώρες γίνεται παξιμάδι.....

Συναγωνιστές αυτό που λέτε ισχύει για το κουλούρι.Ομως το ψωμί αν το κλείσετε καλά σε μια σακούλα κρατάει για δύο με τρεις μέρες και λίγο παραπάνω φθινόπωρο και χειμώνα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φτιάξτε μόνοι σας ψωμί ρετύποι.
Το ευκολότερο πράγμα είναι. Εκτός του ότι τα έξω επειδή είναι γεμάτα διογκωτικά κ λοιπές μαλακίες το πήζουν στην ζάχαρη για να εξισορροπηθεί η γεύση.
Ζάχαρη + υδατάνθρακας = λίπος

Αλευράκι, ξηρή μαγιά διαλυμένη σε νερό, ελαιόλαδο και αλάτι. Ζύμωμα κ πρόσθεση αλευριού μέχρι να σφίξει, το αφήνετε να ξεκουρασθεί κ μετά ψήσιμο στον φούρνο 20 λεπτάκια.

Τρώω μία φρατζόλα μόλις βγει κ δεν παίρνω γραμμάριο. Καταψύχω τις υπόλοιπες και έχω για 2- 3 εβδομάδες.
Να,παιδί για σπίτι....!!!!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Και πριν 20 χρονια ετσι ηταν. Θυμαμαι γκομενα μας ρωτησε με εναν φιλο μου σε ενα παρτυ τι αμαξι εχουμε (στα 20+ εμεις τοτε) και οταν ειπαμε πως δεν εχουμε μας πεταξε το αξεχαστο: "Καλα τι αντρες ειστε εσεις χωρις αυτοκινητο;" :sad2::dunno:

Εδω που τα λεμε δεν παλευεται χωρις αυτοκινητο γενικα και οχι μονο σε σχεση με τις γκομενες. Ειδικα καλοκαιρι και ειδικα επαρχια, χωρις αυτοκινητο εισαι απλα πεθαμενος και δεν το ξερεις οπως λεει και ο Δημητρακαρος
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας,χωρίς αμάξι, που δεν έχει φάει αυτή την απάντηση από γυναίκα.

Χαίρομαι με αυτά που διαβάζω γιατί όταν ήμουν πιτσιρικάς πίστευα τα πάθαινα μόνο εγώ ,αλλά είμαστε πολλοί.

Από την άλλη κάποτε ζητάγαμε προίκα και πλέον θέλουν να έχεις και σπίτι και αμάξι και ολα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άντρας,χωρίς αμάξι, που δεν έχει φάει αυτή την απάντηση από γυναίκα.

Χαίρομαι με αυτά που διαβάζω γιατί όταν ήμουν πιτσιρικάς πίστευα τα πάθαινα μόνο εγώ ,αλλά είμαστε πολλοί.

Από την άλλη κάποτε ζητάγαμε προίκα και πλέον θέλουν να έχεις και σπίτι και αμάξι και ολα
Τώρα μάγκες προίκα θέλει η γυναίκα από τον άντρα...τα βλέπω σε παλιές ελληνικές ταινίες που ζητούσε ο άντρας από την γυναίκα προίκα και λέω ότι ζούμε σε λάθος εποχή.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.284
Πόντοι
4.546

Ναι μεν ένα αυτοκίνητο ή μηχανή είναι απαραίτητο για τον μέσο άνθρωπο (είτε μένει μόνος, είτε με τη σύντροφό του, για να μη βάλω και τον παράγοντα οικογένεια), αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και να μην είναι τόσο απαραίτητο (πχ να μένεις κέντρο, να τα έχεις όλα στα πόδια σου, ακόμα και τη δουλειά σου και είσαι συμβιβασμένος στο να κυκλοφορείς με μετρό και τον @vladimirosA . Αλλά έτσι όπως έχει εξελιχθεί η αγορά των αυτοκινήτων, δεν κοστίζει και περιουσία το να έχεις ένα αυτοκίνητο (ευτυχώς, όπως και ο αγοραίος έρωτας, έχει επιλογές για όλα τα πορτοφόλια).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom