Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Οι έξυπνοι που μεταναστεύουν αν ζουν αγκαλιά με ένα κινητό η Η/Υ και είναι σπίτι δουλειά μόνο είναι απλα ναυάγια χωρίς ποιότητα ζωής.
Εδώ μπορείς να βγεις για ένα ρημαδοκαφε ακόμα και σε τιμή κάτω των 3€...έξω τι σκατα κάνουν για ποιότητα ζωής αν τρέχουν όλη μέρα και μετά πιάνουν τα μπλιμπλικια;;;;;
φιλε εξω το 8ωρο ειναι 8ωρο (και μιλαω για την πολιτισμενη δυτικη/βορειοδυτικη/βορεια ευρωπη), μετα εχεις και τον χρονο να κανεις οτι γουσταρεις, και τα χρηματα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο καφες ειναι ακριβος;

Το μονο μειον του εξωτερικου ειναι ο καιρος, κι αυτο μονο για οσους ειναι σκαταδες, που αν δεν δουν ηλιο για 2 μερες βαζουν τα κλαμματα και θελουν να αυτοκτονησουν.

δουλευεις εξω, με ολες τις ανεσεις που σου προσφερονται, και ερχεσαι εδω μονο για διακοπες. Ειμαστε επισημα ενας απτους τελευταιους βοθρους της ευρωπης. Ας ειναι καλα η φυσικη ομορφια του τοπου και τα νησια μας, γιατι αλλιως θα ημασταν ζιμπαμπουε

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Όσοι είναι χορτοφάγοι εξοικονομούν αρκετά χρήματα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Οι έξυπνοι που μεταναστεύουν αν ζουν αγκαλιά με ένα κινητό η Η/Υ και είναι σπίτι δουλειά μόνο είναι απλα ναυάγια χωρίς ποιότητα ζωής.
Εδώ μπορείς να βγεις για ένα ρημαδοκαφε ακόμα και σε τιμή κάτω των 3€...έξω τι σκατα κάνουν για ποιότητα ζωής αν τρέχουν όλη μέρα και μετά πιάνουν τα μπλιμπλικια;;;;;
Κυριως δεν ανέχονται να τους ορίζουν τη ζωη γονοι,αναζητώντας τη θεση που τους αξιζει στον εργασιακό στίβο .

Ο καφές που αναφερεις δεν ειναι κριτηριο να συντηρηθούν στόματα οικογενείας…οι μισθοί,η δουλεια και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ειναι ομως

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
φιλε εξω το 8ωρο ειναι 8ωρο (και μιλαω για την πολιτισμενη δυτικη/βορειοδυτικη/βορεια ευρωπη), μετα εχεις και τον χρονο να κανεις οτι γουσταρεις, και τα χρηματα. Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο καφες ειναι ακριβος;

Το μονο μειον του εξωτερικου ειναι ο καιρος, κι αυτο μονο για οσους ειναι σκαταδες, που αν δεν δουν ηλιο για 2 μερες βαζουν τα κλαμματα και θελουν να αυτοκτονησουν.

δουλευεις εξω, με ολες τις ανεσεις που σου προσφερονται, και ερχεσαι εδω μονο για διακοπες. Ειμαστε επισημα ενας απτους τελευταιους βοθρους της ευρωπης. Ας ειναι καλα η φυσικη ομορφια του τοπου και τα νησια μας, γιατι αλλιως θα ημασταν ζιμπαμπουε
Ισχύουν αυτά με την προ'υ'ποθεση ότι δεν τρως και ένα δίωρο πάνε έλα στην δουλειά .
Δεν είπα ότι ο καφές έξω είναι ακριβώς αλλά ότι ο καφές εδώ παρά την αύξηση είναι ακόμα σε νορμάλ πλαίσια.Ακομα και στην Παραλία Θεσσαλονίκης έχεις σχετικά προσιτές επιλογές πολλώ δε μάλλον σε περιοχές κεντρικές μεν (π.χ.Μητροπολεως ,Εθν.Αμυνης και πέριξ)που όμως δεν βλέπουν θάλασσα δε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.871
Πόντοι
6.166
Δεν θα υπαρχουν ανισοτητεσ , καταστροφη του περιβαλλοντοσ κλπ γινε και εσυ παγκοσμιοσ πολιτησ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Kαι σε εμένα ακριβώς το ίδιο είπε μια γκόμενα...κοινώς οποία δεν έχει αμάξι είναι εκτός αγώνος.Σταδιακα θα ψάχνουν για αυτόν που όχι απλά έχει αμάξι αλλά για αυτόν που έχει το πιο ακριβο. Μάλλον αυτό ισχύει ήδη για πολλές......
Οι μικρές νομίζω ψάχνουν όχι απαραίτητα ακριβό αμάξι αλλά με καλό ηχοσύστημα , αυτό βέβαια πιό πολύ πάει για τους 20ρηδες του φόρουμ εάν ισχύει :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
Οι μικρές νομίζω ψάχνουν όχι απαραίτητα ακριβό αμάξι αλλά με καλό ηχοσύστημα , αυτό βέβαια πιό πολύ πάει για τους 20ρηδες του φόρουμ εάν ισχύει :confused:
Υπάρχουν καγκουρες και καγκουρινες....φυσιολογικό.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Όσοι είναι χορτοφάγοι εξοικονομούν αρκετά χρήματα.
τυπε εχεις δει τις τιμες στα χορτοφαγικα φαγητα τα οποια θα σου δωσουν την ενεργεια (θερμιδες) που χρειαζεσαι; Καποια φρουτα και λαχανικα ναι ειναι φθηνα, αλλα ξηροι καρποι, αβοκαντο, ελαιολαδο ειναι στο θεο, για να μην πιασω τα πιο γκουρμε υποκαταστατα σογιας κτλ.
Οτι εχει θερμιδικη αξια ή φυτικο λιπος δεν ειναι φθηνο, και ειναι απαραιτητα για εναν χορτοφαγο εκτος αν μιλαμε για κανενα τυπο 50 κιλα που λιποθυμαει μια δυο φορες την εβδομαδα :2funny:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Απλά ήθελαν οι κυβερνήσεις να κάνουν ελκυστικό τον τουρισμό και την κυκλοφορία του χρήματος.Ατομικη ευθύνη η προστασια του καθενός κάτι που προ'υ'ποθετει κοινή λογική ...δυστυχώς αυτό αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση για τις θλιβερές μάζες.
Χωρίς κανένα μέτρο κ περιορισμό δλδ? Και από Σεπτέμβρη ξανά μέσα. Έτσι?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.041
Πόντοι
6.515
Μπορουν ένα ΣΚ να παρουν τ αμάξι να πανε μια εκδρομη
Εδώ τώρα με 700 το μήνα μπορεί κάποιος?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
Χωρίς κανένα μέτρο κ περιορισμό δλδ? Και από Σεπτέμβρη ξανά μέσα. Έτσι?
Λέγοντας"μέσα" εννοουμε "επαναφορά μασκών".Από Σεπτέμβριο και μετά όταν λήξει η άδεια που χορήγησαν οι ανά την γην κυβερνώντες στην κινεζική πανούκλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορουν ένα ΣΚ να παρουν τ αμάξι να πανε μια εκδρομη
Εδώ τώρα με 700 το μήνα μπορεί κάποιος?
Εκδρομή μπορεί να γίνει αλλά μονοήμερη για μισθωτούς των 600-700€.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Λέγοντας"μέσα" εννοουμε "επαναφορά μασκών".Από Σεπτέμβριο και μετά όταν λήξει η άδεια που χορήγησαν οι ανά την γην κυβερνώντες στην κινεζική πανούκλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκδρομή μπορεί να γίνει αλλά μονοήμερη για μισθωτούς των 600-700€.
Λέγοντας μέσα lock down και περιορισμός στην εστίαση.

Αντί οι κυβερνώντες να κάνουν την ζωή καλύτερη του μισθωτού να λένε κ ευχαριστώ που μπορούν να πάμε μονοήμερη εντός Αττικής φυσικά. Εάν θες να βγεις ποιο έξω θες 6-7 ευρώ διόδια + τα καύσιμα. Ξέχασα τους έδωσε 13 ευρώ για όλο το μήνα ( άσχετα ότι όταν το έκανε είχε 1,90 η βενζινη)

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.040
Πόντοι
216
Πήγα να πάρω ψωμί από τον φούρνο που έπαιρνα εδώ και χρόνια και είχε το σικάλεως (πολύ καλό) 0,60
Σήμερα το είχε... 0,90

50% αύξηση σε μία μέρα

Για να μην αναφέρω την ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ, πχ στα lidl τα νεκταρίνια τα είδα 4,70 όταν παλιά όλα αυτά τα φρούτα τα έβρισκες με 1 ευρώ το κουπάκι.

Μιλάμε για τρελή ακρίβεια στα πάντα πλέον
Εγώ αγοράζω ψωμί από τον φούρνο "Χωριάτικο" στην οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια,Πολύ καλής ποιότητας χωριάτικο ψωμί με 80 λεπτά.Και έχει και ωραιότατες πάστες μπλάκ φόρεστ με δύο ευρώ και σαράντα λεπτά (εάν δεν με απατάει η μνήμη μου) το τεμάχιο!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Εγώ αγοράζω ψωμί από τον φούρνο "Χωριάτικο" στην οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια,Πολύ καλής ποιότητας χωριάτικο ψωμί με 80 λεπτά.Και έχει και ωραιότατες πάστες μπλάκ φόρεστ με δύο ευρώ και σαράντα λεπτά (εάν δεν με απατάει η μνήμη μου) το τεμάχιο!
Εάν το πήγε 0,80 το χωριάτικο γαμησε τα.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.040
Πόντοι
216
Δεν ξέρω πόσο θα φτάσει η βενζίνα. Εγώ πάντως όταν μιλάω στους κοινωνικούς κύκλους μου για κόστος - logistics κλπ και ότι δεν μπορείς πια να έχεις αυτοκίνητο, με κοιτάνε περίεργα. Σαν να είμαι παράξενος τύπος...

Η πραγματικότητα όμως είναι σκληρή: Έξω κυκλοφορούν αμέτρητα αυτοκίνητα ανασφάλιστα, κακοσυντηρημένα, διαλυμένα και επίσης πολλά είναι κυριολεκτικά παρατημένα στους δρόμους.

Υ.Γ. Τις προάλλες μίλαγα με μια γκόμενα και της είπα να βγούμε καφέ και μου έλεγε οτι το αμάξι είναι απαραίτητο κλπ...

<<Υ.Γ. Τις προάλλες μίλαγα με μια γκόμενα και της είπα να βγούμε καφέ και μου έλεγε οτι το αμάξι είναι απαραίτητο κλπ...>>

Έχω χάσει γκόμενα (κοντή,αδύνατη,βυζαρού) επειδή δεν είχα αυτοκίνητο να την πηγαίνω βόλτα στην Παραλιακή (έτος 2012) παρόλο που όπου πηγαίναμε ήτανε με ταξί που πλήρωνα εδώ.
Μετά από τρία χρόνια που είχε "δυναμώσει" η κρίση,άρχισε να με παίρνει στο τηλέφωνο για "επανασύνδεση" και εγώ (φυσικά) την συνέδεσα με...Κάϊρο !!!

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.040
Πόντοι
216
Εάν το πήγε 0,80 το χωριάτικο γαμησε τα.
Από πενήντα λεπτά πριν από μερικούς μήνες έχει φτάσει στα ογδόντα λεπτά....Λογικά μέχρι το τέλος του χειμώνα θα "ανέβει" στα ένα ευρώ - ένα ευρώ και είκοσι λεπτά...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
Λέγοντας μέσα lock down και περιορισμός στην εστίαση.

Αντί οι κυβερνώντες να κάνουν την ζωή καλύτερη του μισθωτού να λένε κ ευχαριστώ που μπορούν να πάμε μονοήμερη εντός Αττικής φυσικά. Εάν θες να βγεις ποιο έξω θες 6-7 ευρώ διόδια + τα καύσιμα. Ξέχασα τους έδωσε 13 ευρώ για όλο το μήνα ( άσχετα ότι όταν το έκανε είχε 1,90 η βενζινη)
Δεν υπάρχει θέμα lock down...το κράτος χάνει λεφτά έτσι.Εξαλλου όλοι σχεδόν έχουν νοσήσει η εμβολιασθεί η και τα δύο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.906
Πόντοι
9.297
<<Υ.Γ. Τις προάλλες μίλαγα με μια γκόμενα και της είπα να βγούμε καφέ και μου έλεγε οτι το αμάξι είναι απαραίτητο κλπ...>>

Έχω χάσει γκόμενα (κοντή,αδύνατη,βυζαρού) επειδή δεν είχα αυτοκίνητο να την πηγαίνω βόλτα στην Παραλιακή (έτος 2012) παρόλο που όπου πηγαίναμε ήτανε με ταξί που πλήρωνα εδώ.
Μετά από τρία χρόνια που είχε "δυναμώσει" η κρίση,άρχισε να με παίρνει στο τηλέφωνο για "επανασύνδεση" και εγώ (φυσικά) την συνέδεσα με...Κάϊρο !!!
Καλά ξηγηθηκες...όλα εδώ πληρώνονται....έδιωξε εσένα αλλά και αυτήν την έδιωχναν οι χρηματοδότες .:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom