sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
γιατι σε ενδιαφερει?Πόσα κιλά είσαι;
(+ Ύψος)
γιατι σε ενδιαφερει?Πόσα κιλά είσαι;
(+ Ύψος)
γιατι σε ενδιαφερει?
εγω εχω αρχες,ποτε δεν θα αφηνα μια γκομενα να με σηκωσει,παντα στην αγκαλια μου και στο στηθος μου τις εχω,αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι ασχολουμε με γυναικες πανω απο 1.75,το δηλωσα και αλλου δεν μου αρεση να σκυβω για να την φυλησω,και οσο για τα κιλα μου νορμαλ ειμαι,αλλο ενοουσα οταν ειπα θα τις σπασω κανα παιδι!!Για να δω πόσες πιθανότητες έχεις να σε σηκώσει καμιά μουνάρα γκόμενα.
εγω προτιμω την γυναικα με ωραια σεχυ εσωρουχα και ζαρτιερες ετσι το πακετο να ειναι κομπλε το θρεντ προσφερετε για πιπερατες συζητησης
Γουσταρει κανεις συλληψη;
αχα συνηλθες απο την κρεπαλι?μαλλον εχουμε πολυ την ιδια φαντασιωση για ριξε καμια!ειδες ο πιρφορος πιο πριν επι στριπ,ετσι σας θελωΣοτίροφ κλέβεις τις φαντασιώσεις άλλων
αχα συνηλθες απο την κρεπαλι?μαλλον εχουμε πολυ την ιδια φαντασιωση για ριξε καμια!ειδες ο πιρφορος πιο πριν επι στριπ,ετσι σας θελω
πολλους σταυρους εχει λες μετα το τελος....
σου χω πει να μην τα λες αποτομα ΔΙΑ πεφτουν βροντες και κεραυνοι φτιξε τον λαο σου με κατι καλο!!!!
σωτοοοοοο πες αλευριιιιιιι
σου φερνω και δευτερο μωροοοοο ;)
ρε σου λέω για φρεσκο πραμα που σαλευει!!! ποιος τις γαμει τις φωτο ;)σου χω πει να μην τα λες αποτομα ΔΙΑ πεφτουν βροντες και κεραυνοι φτιξε τον λαο σου με κατι καλο!!!!
εχουμε που χουμε 3000 ρωσιδοτουριστακια θα σκαση το συστημα λεμε!!!ρε σου λέω για φρεσκο πραμα που σαλευει!!! ποιος τις γαμει τις φωτο ;)
θα βουλιαξει το νησι λεμεεεεεεεεε, ετοιμασου σωτοοοοοοοοοοο
εγω εχω αρχες,ποτε δεν θα αφηνα μια γκομενα να με σηκωσει,παντα στην αγκαλια μου και στο στηθος μου τις εχω,αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι ασχολουμε με γυναικες πανω απο 1.75,το δηλωσα και αλλου δεν μου αρεση να σκυβω για να την φυλησω,και οσο για τα κιλα μου νορμαλ ειμαι,αλλο ενοουσα οταν ειπα θα τις σπασω κανα παιδι!!
ρε σου λέω για φρεσκο πραμα που σαλευει!!! ποιος τις γαμει τις φωτο ;)
θα βουλιαξει το νησι λεμεεεεεεεεε, ετοιμασου σωτοοοοοοοοοοο
ο τυπος πισω παιρνει ματι? δεν σου πα να μην φαινεσε στις φωτο?είπαμε αν έχεις δυο νοσκομές να σε φροντίζουν τότε τι άλλο θες
μαθε πρωτα το σαβουαρ βιβ.Δηλ.στο λεω απλα ο λιγουρης εχει διαφορα απο τον ποιοτικο αντρα,εγω υπαγωμε στην δευτερη κατηγορια,αν ειναι 1,72 οχι μου κανη,αλλα και παλι δεν καταλαβες οτι ειναι σχημα λογου το υψος,απλα απαντησα λακωνικα στην ερωτηση σου υψος βαρος,καρβουνο καις?εξαλου δεν μου αρεση να αλλαζω γκομενες η ποιοτητα δυσκολα βρισκετε σε μια γυναικα και αν την βρεις πρεπει να την κρατας γιατι στην ζουγκλα δεν αφηνουνε φιλετα να ουμεΆμα είναι κανένα ωραίο μουνί και μπορεί να σε σηκώσει καιεσύ δεν την αφήσεις,εεε είσαι μαλάκας.
αμα είναι μια ωραία γκόμενα 1.72,θα την παρατήσεις ε;
Μέμορυ καρντ,να σε ρωτήσω...έχεις πάρει σαν δεδόμενοότι δεν ύπαρχει ούτε μια ρωσσίδα που να είναι χειρότερη απόμια οποιαδήποτε ελληνίδα έτσι;
ο τυπος πισω παιρνει ματι? δεν σου πα να μην φαινεσε στις φωτο?