παίδες εχθές πήγα στο ........ stip show!!με τα πολλά άρχισε η κονσομασιόν και στάμπαρε το πιο μουνάκι που διέθετε το μαγαζί,μια Ρουμάνα 25 ετών.μαυρομάλλα,αδύνατη με ωραίο βυζί και τρομερό μουνάκι......την κερνάω ένα ποτό και αρχίζουμε την πάρλα μόνο αγγλικά μιλούσε γιατί ελληνικα τίποτα
Μου έλεγε τα κλασσικά πως σε λένε αν δουλεύεις και τέτοια,εγώ γεννήθηκα Ρουμανία αλλά μετακομίσαμε Ιταλία όπου σπούδασα κομμωτική,αλλά κατέληξα στριπτιζου(πολύ γέλιο ).Εν τω μεταξύ είχα ήδη αρχίσει το χαμούρεμα της έσφιγγα τα καπούλια με τα χέρια μου και σε κάποια φάση το χέρι μου πήγε στην σούφρα της............ της άρεσε γιατί έκανε κάτι μορφασμούς καύλας,ενώ παράλληλα την φίλαγα στο λαιμό και έπαιζα με τα βυζιά της!!!!!Αυτή είχε στήσει τον κώλο της πάνω στο κοντάρι μου το οποίο πήρε φωτιά μέσα σε δεύτερα ενώ και εκείνη άρχισε να με φιλούσε στο λαιμό......και κάπου εκεί σκάει η θεική ατάκα μου αρέσει το αρωμά σου πολύ με τρελαίνει.Εκεί δίνω την απάντηση το ξερώ μωρό μου
Μου έκανε πολλά τσαλίμια αλλά είχα και τους ματάκηδες κάτι μαλακισμένα να με κοιτάνε που παστάπευα την γκόμενα,ενώ τελείωνε η παραμονή της δίπλα μου της λέω σου αρέσει να το σεξ????Μου απαντάει πολύ θέλεις να σε πηδήξω της λέω????Μου λεει δεν έχω πρόβλημα αρκεί ο άλλος να μου αρέσει...........πόσο θα μου στοιχίσει της κάνω η συνεύρεση μας????Μου λέει τίποτα αφου μου αρέσεις.............εκεί σκάει η 2 ατάκα σόρρυ μωρό αλλά δεν σε πιστεύω
Τελειώνε ο χρόνος και με ρωτάει τι θέλω να κάνουμε....της απαντάω να πάμε για πριβέ ρωτάω τον μετρ πόσο διαρκεί και πιο το κόστος μου λέει διάρκεια 3 τραγούδια κόστος...€.Δεν γαμιέται ήδη είχα καυλώσει και δεν ήθελα να μείνω έτσι του λέω οκ πέρνω το μωρό και πάμε στα απόκρυφα σημεία του μαγαζιού....Μπάινει αυτή πρώτη πάω να ανέβω να κάτσω στον καναπέ πήγα να κοτωθώ είχε σκαλοπάτι και δεν το είδα από την καύλα μου και μου λέει το μωρό Be careful baby......κάθομαι στον καναπέ,λύνω ζώνη,ανοίγω παντελόνι πετάει έξω την πούτσα μου την βλέπει το μωρό και πάει να κάτσει πάνω της....Της λέω περίμενε γδύσου πάει να βγάλει το στρίνγκ την σταματάω της λέω θα στο βγάλω εγώ Της το βγάζω το πέρνω και δεν ξέρω τι με έπιασε το μυρίζω μαλάκες μιλάμε σκέτη καύλα το μουνάκι της