Νέα

Κρυφοί Πόθοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 736
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια βιτσια προτιματε?

• σεξυ εσωρουχα

Ψήφοι: 18 22,8%
  • ζαρτιερες

Ψήφοι: 12 15,2%
  • χειροπεδες

Ψήφοι: 2 2,5%
  • ποδολαγνιεια

Ψήφοι: 11 13,9%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 2 2,5%
  • δεν απαντω

Ψήφοι: 1 1,3%
  • αλλο

Ψήφοι: 4 5,1%
  • μαστιγιο

Ψήφοι: 1 1,3%
  • αυταρχικο

Ψήφοι: 5 6,3%
  • λεσβιακο

Ψήφοι: 10 12,7%
  • ξυλοδαρμος

Ψήφοι: 3 3,8%
  • δερματινα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • μποτες μακριες ως τα μπουτια

Ψήφοι: 6 7,6%
  • δονητες

Ψήφοι: 4 5,1%
  • γκλοπ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παίδες εχθές πήγα στο ........ stip show!!με τα πολλά άρχισε η κονσομασιόν και στάμπαρε το πιο μουνάκι που διέθετε το μαγαζί,μια Ρουμάνα 25 ετών.μαυρομάλλα,αδύνατη με ωραίο βυζί και τρομερό μουνάκι......την κερνάω ένα ποτό και αρχίζουμε την πάρλα μόνο αγγλικά μιλούσε γιατί ελληνικα τίποτα 

Μου έλεγε τα κλασσικά πως σε λένε αν δουλεύεις και τέτοια,εγώ γεννήθηκα Ρουμανία αλλά μετακομίσαμε Ιταλία όπου σπούδασα κομμωτική,αλλά κατέληξα στριπτιζου(πολύ γέλιο  ).Εν τω μεταξύ είχα ήδη αρχίσει το χαμούρεμα της έσφιγγα τα καπούλια με τα χέρια μου και σε κάποια φάση το χέρι μου πήγε στην σούφρα της............  της άρεσε γιατί έκανε κάτι μορφασμούς καύλας,ενώ παράλληλα την φίλαγα στο λαιμό και έπαιζα με τα βυζιά της!!!!!Αυτή είχε στήσει τον κώλο της πάνω στο κοντάρι μου το οποίο πήρε φωτιά μέσα σε δεύτερα ενώ και εκείνη άρχισε να με φιλούσε στο λαιμό......και κάπου εκεί σκάει η θεική ατάκα μου αρέσει το αρωμά σου πολύ με τρελαίνει.Εκεί δίνω την απάντηση το ξερώ μωρό μου   

Μου έκανε πολλά τσαλίμια αλλά είχα και τους ματάκηδες κάτι μαλακισμένα να με κοιτάνε που παστάπευα την γκόμενα,ενώ τελείωνε η παραμονή της δίπλα μου της λέω σου αρέσει να το σεξ????Μου απαντάει πολύ θέλεις να σε πηδήξω της λέω????Μου λεει δεν έχω πρόβλημα αρκεί ο άλλος να μου αρέσει...........πόσο θα μου στοιχίσει της κάνω η συνεύρεση μας????Μου λέει τίποτα αφου μου αρέσεις.............εκεί σκάει η 2 ατάκα σόρρυ μωρό αλλά δεν σε πιστεύω   

Τελειώνε ο χρόνος και με ρωτάει τι θέλω να κάνουμε....της απαντάω να πάμε για πριβέ ρωτάω τον μετρ πόσο διαρκεί και πιο το κόστος μου λέει διάρκεια 3 τραγούδια κόστος...€.Δεν γαμιέται ήδη είχα καυλώσει και δεν ήθελα να μείνω έτσι του λέω οκ πέρνω το μωρό και πάμε στα απόκρυφα σημεία του μαγαζιού....Μπάινει αυτή πρώτη πάω να ανέβω να κάτσω στον καναπέ πήγα να κοτωθώ είχε σκαλοπάτι    και δεν το είδα από την καύλα μου και μου λέει το μωρό Be careful baby......κάθομαι στον καναπέ,λύνω ζώνη,ανοίγω παντελόνι πετάει έξω την πούτσα μου την βλέπει το μωρό και πάει να κάτσει πάνω της....Της λέω περίμενε γδύσου πάει να βγάλει το στρίνγκ την σταματάω της λέω θα στο βγάλω εγώ Της το βγάζω το πέρνω και δεν ξέρω τι με έπιασε το μυρίζω μαλάκες μιλάμε σκέτη καύλα το μουνάκι της   

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κάθεται πάνω μου με το κωλαράκι της πάω να ξεκουμπώσω σουτιέν που τίποτα κάνει μια αστραπιαία κίνηση και το πετάει μόνη της  !!!!!!!!!!!!!Αρχίσαμε τις πιπιλιές εκατέρωθεν και τα γλειψίματα στον λαιμό    Σε ελάχιστο χρόνο την γυρίζω πλάτη και βάζω δάχτυλο στο μουνί της η γκόμενα στεγνή τελείως...............Με το ένα χέρι στο μουνί με το άλλο στις βυζάρες της που τις χούφτωνα με μανία και η γλώσσα μου να περιεργάζεται το λαιμό της.Η αδρεναλίνη είχε χτυπήσει κόκκινο η πούτσα μου μάγκες πέτρα και το μωρό άρχιζε να βγάζει κραυγές ηδονής και τα δαχτυλα μου(που τα είχα στο γατάκι της) αρχίζανε να μουσκεύουνε    το μωρό είχε οργασμό έπαθα πλάκα ενώ συνέχιζα να την δακτυλιάζω με μανία αυτή εκεί συνέχιζε να βογγάει και να κατεβάζει υγρά η καυλα μου είχε φτάσει στα ύψη όσο αυτή έτριβε τον κώλο της στην πούτσα μου................

Της λέω θέλω να  γλείψω το μουνάκι σου τι λες???????Μου απαντάει οκ baby και μου στήνεται στα 4 και αρχίζω το γλείψιμο πραγματικά δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο σε στριπτιτζάδικο...........(δεν πηγαίνω 1η φορά στην ζωή μου).Λίγο πριν τελειώσουμε την βάζω να με καβαλήσει να βλέπω το προσωπό της και να συνεχίζω το πιπίλισμα το μωρό είχε καυλώσει για τα καλά,αλλά κάπου εκεί τελείωσε και η συνεδρεία μας......

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το παραπανω κειμενο ειναι αληθινου περιοχομενου και μου το εστειλε φιλος συναγωνιστης που για δικους του σεβαστους λογους δεν θελει να φαινετε το ονομα του!Σε ευχαριστουμε!!!Το συμβαν εγεινε εχθες στις 2,30πμ.

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
και κάπου εκεί σκάει η θεική ατάκα μου αρέσει το αρωμά σου πολύ με τρελαίνει.Εκεί δίνω την απάντηση το ξερώ μωρό μου   

Κολονια σπεσιάλ με φερομονες κι εσυ?

Μετα φταιει ο μακλειν που τους κραζει?

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καύλα η ιστορία που πόσταρες Σώτο μπράβο στον συναγωνιστή  :thumbsup: :thumbsup:

πάρε αυτό για καληνύχτα  ;)

Συνημμένα

• jenni-08.jpg
    jenni-08.jpg
    72,1 KB · Εμφανίσεις: 18

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αφού θέλεις μερεντοκαταστάσεις πάρε ακόμα μία  :zfuck: :zfuck:

Συνημμένα

• cikita-18.jpg
    cikita-18.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ακουσα και το εξης σε μια ιατρικη συζητηση,οτι η γυναικα αν τα καταπεινη εχει λιγοτερες πιθανοτητες να παθη καρκινο?ξερετε κατι?

Billy7

Μέγας
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
86
Like
1.022
Πόντοι
3.625
Ακουσα και το εξης σε μια ιατρικη συζητηση,οτι η γυναικα αν τα καταπεινη εχει λιγοτερες πιθανοτητες να παθη καρκινο?ξερετε κατι?

Αμα διαδοθει κατι τετοιο θα αρχισουν ολες να τα πινουν  :2funny: :2funny: :2funny:

καποιος συναγωνιστης θα εβγαλε την φημη  :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom