Κάθεται πάνω μου με το κωλαράκι της πάω να ξεκουμπώσω σουτιέν που τίποτα κάνει μια αστραπιαία κίνηση και το πετάει μόνη της !!!!!!!!!!!!!Αρχίσαμε τις πιπιλιές εκατέρωθεν και τα γλειψίματα στον λαιμό Σε ελάχιστο χρόνο την γυρίζω πλάτη και βάζω δάχτυλο στο μουνί της η γκόμενα στεγνή τελείως...............Με το ένα χέρι στο μουνί με το άλλο στις βυζάρες της που τις χούφτωνα με μανία και η γλώσσα μου να περιεργάζεται το λαιμό της.Η αδρεναλίνη είχε χτυπήσει κόκκινο η πούτσα μου μάγκες πέτρα και το μωρό άρχιζε να βγάζει κραυγές ηδονής και τα δαχτυλα μου(που τα είχα στο γατάκι της) αρχίζανε να μουσκεύουνε το μωρό είχε οργασμό έπαθα πλάκα ενώ συνέχιζα να την δακτυλιάζω με μανία αυτή εκεί συνέχιζε να βογγάει και να κατεβάζει υγρά η καυλα μου είχε φτάσει στα ύψη όσο αυτή έτριβε τον κώλο της στην πούτσα μου................
Της λέω θέλω να γλείψω το μουνάκι σου τι λες???????Μου απαντάει οκ baby και μου στήνεται στα 4 και αρχίζω το γλείψιμο πραγματικά δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο σε στριπτιτζάδικο...........(δεν πηγαίνω 1η φορά στην ζωή μου).Λίγο πριν τελειώσουμε την βάζω να με καβαλήσει να βλέπω το προσωπό της και να συνεχίζω το πιπίλισμα το μωρό είχε καυλώσει για τα καλά,αλλά κάπου εκεί τελείωσε και η συνεδρεία μας......