loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γεια σου ρε πιρφακο!!!!μη χανεσαι!!!!Οχι ρε αυτο δε ειναι φαντασιωση ειναι εφιαλτης...
εφυγα!!!!!!!
γεια σου ρε πιρφακο!!!!μη χανεσαι!!!!Οχι ρε αυτο δε ειναι φαντασιωση ειναι εφιαλτης...
τωρα αρχιζουν τα μεγαλα παρτυΑυτα τα παραγματα ειναι αλιντικα προεδρε, σας ανακαλω στην ταξη.
στα παπαρια μου οποιος θελη να μιλαει για ελληνιδες στο αλλο θρεντ,εδω ειναι θρεντ της καυλας καταλαβατε?Γιατί ρε Πίρφορε σας χαλάνε οι ελληνίδες;
Μια χαρά είναι,και άμα γουστάρετε.
Εννοεί ότι δεν μπορούν να γίνουν καλές πρακτορίνες, τύπε
στα παπαρια μου οποιος θελη να μιλαει για ελληνιδες στο αλλο θρεντ,εδω ειναι θρεντ της καυλας καταλαβατε?
γεια σου ρε πιρφακο!!!!μη χανεσαι!!!!
εφυγα!!!!!!!
καποτε ναι τωρα οχι!!!Γιατί ρε; Μια ελληνίδα δε μπορεί να σε καβλώσει;
Γιατί ρε Πίρφορε σας χαλάνε οι ελληνίδες;
Μια χαρά είναι,και άμα γουστάρετε.
μιλάμε για εναλλακτική καύλα εδώ..όχι τα ξινά ελλεινιδικα..αν εχεις δοκιμάσει πότε..
Εσυ τι εισαι ελλεηνιδικος εκπροσωπος;
καποτε ναι τωρα οχι!!!
Δε γουστάρουμε ερασιτέχνες σαβουρηδες..
ναι που σεγαμαν και στα τρωνε χειροτερα απο τις ξενες,τις ζησαμε 20 χρονια!!!Εγώ πιστεύω ότι μια ελληνίδα μπορεί να σε καβλώσει περισσότερο από μια Ρωσσίδα που σας αρέσει. Απλά σας έχουν περάσει την ιδέα στο μυαλό ότι οι ελληνίδες (και ΟΧΙ ελλεηνίδες,δεν υπάρχει τέτοια λέξη στα λεξικά) είναι ξινές,ξενέρωτες,κτλ.
Υπάρχουν και επαγγελματίες Ελληνίδες
Από εξυπνάδα άλλο τίποτα..το 80% είναι ελεύθερες(περιμένοντας τον πρίγκηπα)και μετά τα 30 χρονιά μπατε σκύλοι..Δηλαδή μια ξένη δε θα στα φάει;
Απ'ότι φαίνεται εσείς γουστάρετε να γαμάτε ηλίθιες με χαμηλό IQ.Με μια έξυπνη γκόμενα θα τα βρίσκεται σκούρα.
αλλοδαπος εισαι μπρε και διαβαζεις λεξικα πιασε κανα σουβλακι για ολοι την παρεαΔηλαδή μια ξένη δε θα στα φάει;
Απ'ότι φαίνεται εσείς γουστάρετε να γαμάτε ηλίθιες με χαμηλό IQ.Με μια έξυπνη γκόμενα θα τα βρίσκεται σκούρα.
Εμ τους τοπα.Αντι να πουμε πως θα βγαλουμε κανα σουτιεν και να πιπιλισουμε καμια ρογα και να καταιβουμε πιο χαμηλα προς το στιγκακι μαλακιζονταιρε μαγκες δε πατε σε κανα αλλο θρεντ λυσετε τα προβληματα
εδω ας γραψουμε για ποθους
μια ζωη να γαμιεται οτι θρεντ υπαρχει εδω μεσα
σύντροφε εχουμε να κάνουμε με κλώνους..Εμ τους τοπα.Αντι να πουμε πως θα βγαλουμε κανα σουτιεν και να πιπιλισουμε καμια ρογα και να καταιβουμε πιο χαμηλα προς το στιγκακι μαλακιζονται