Εμ τους τοπα.Αντι να πουμε πως θα βγαλουμε κανα σουτιεν και να πιπιλισουμε καμια ρογα και να καταιβουμε πιο χαμηλα προς το στιγκακι μαλακιζονται
σε περιμενει στη αλλη γωνια για διευκρινισεις σχετικα με το προηγουμενο διαλογο
Εμ τους τοπα.Αντι να πουμε πως θα βγαλουμε κανα σουτιεν και να πιπιλισουμε καμια ρογα και να καταιβουμε πιο χαμηλα προς το στιγκακι μαλακιζονται
θαμου βαλει τις χειροπεδες να με ανακρινη?
σε περιμενει στη αλλη γωνια για διευκρινισεις σχετικα με το προηγουμενο διαλογο
και προσεξε μη νευριασει!!!θαμου βαλει τις χειροπεδες να με ανακρινη?
μαλλον με τυπους που δε γαμανεσύντροφε εχουμε να κάνουμε με κλώνους..
η νομίζουν ότι γαμάνε..μαλλον με τυπους που δε γαμανε
Είναι ξινές ξενέρωτες με τρίχες, χοντρές,με ψυχολογικά,κοιτάνε να στα φάνε ,ανοργασμικες ,βρωμομουνες...
Από εξυπνάδα άλλο τίποτα..το 80% είναι ελεύθερες(περιμένοντας τον πρίγκηπα)και μετά τα 30 χρονιά μπατε σκύλοι..
αλλοδαπος εισαι μπρε και διαβαζεις λεξικα πιασε κανα σουβλακι για ολοι την παρεα
μαλλον με τυπους που δε γαμανε
θα με βασανιση?και προσεξε μη νευριασει!!!
ρε δεν πας να πηδηχτης εσυ και αυτες μαζι,ξερεις γραμματα,βλεπεις τη γραφη το θρεντ?αντε ξου πηγαινε γραφτα στο τι τρεχει με τις ελληνιδες καταλαβες?Ρε ζιγκολό της κακιάς ώρας,που ζεις;
Στην Ελλάδα δε ζεις; Στο δρόμο δεν έχεις βγει;
Με όλα αυτά που περιέγραψες δεν έχω δει καμία.Αλλά χοντρέςή με τρίχες έχω δει...αλλά ΔΕΝ είναι όλες έτσι!!!
Και δεν κοιτάνε όλες να στα φάνε,αλλά αυτό σημαίνει ότι είναι και έξυπνες και σκέφτονται.Αλλά εσείς άμα η γκόμενα έχει IQ πάνω από 90,τα βρίσκεται σκούρα μάλλον. Θέλετε χαζές για να τις εκμεταλλεύεστε.
Πολλές ελληνικές ταινίες των 60ς βλέπεις μάγκα...οι γυναίκες έχουν απελευθερωθεί και δεν περιμένουν πρίγκιπες,βάτραχους,και πράσινα άλογα.Πολλές είναι ελεύθερες γιατί το γουστάρουν.
όταν λες σουβλάκι εννοείς το καλαμάκι ή το τυλιχτό;
Εσύ μάγκα γάμησες ποτέ,ΧΩΡΙΣ λευτά.Αν όχι μην κοκορεύεσαι.
μπα δεν ομολωγωοχι ρε. θα σε στειλει για ανακριση στη ΓΑΔΑ για ελληινιδες μπατσινες
το φανταζεσαι?????????????
αν με στειλουν στο αλλοδαπων.............................αν ομως απαντησεις σε ολες τις ερωτησεις σου θα σε στειλουν στις δικες τους φυλακες (μεικτου τυπου)
τοτε τη γαμησεςαν με στειλουν στο αλλοδαπων.............................
θα βασανιστείς..αν με στειλουν στο αλλοδαπων.............................
kaisarli έχω δώσει χαρά σε πολλαπλές ελληνιδες αλλα δε το έχουν..εσυ έχεις εμπειρίες από ξένες για να μας πεις τις εμπειρίες για τον αρνητισμό που βγάζεις..αν είσαι κλώνος gay χοντρή δε με νοιάζει η γνώμη σου..
ρε δεν πας να πηδηχτης εσυ και αυτες μαζι,ξερεις γραμματα,βλεπεις τη γραφη το θρεντ?αντε ξου πηγαινε γραφτα στο τι τρεχει με τις ελληνιδες καταλαβες?
ναι και θα μου τριβουνν με ξυρισμενα αιδια στην μουρη και θα λενε μολογα ρε και γω τι να κανω ρε παιδια?θα βασανιστείς..
μπαλσοι χουι!!!Έχω. Αλλά δυστυχώς φαίνονται χαζούλες
Τώρα αν είμαι κλώνος κάποιου χονδρού γκέι έχει σημασία;
Πρέπει να τα έχεις τα χρονάκια σου για να γράφεις το ρήμα με Η