Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πήγα χθες στο εν λόγο μαγαζί και ήταν μια κυρία μόνο 60αρα.Την κοπάνησα κατευθείαν
η αφεντικινα???? τι εγινε γυρισε η χριστινα? ειχε μεγαλα βυζια??? αν ναι τοτε ηταν αυτηΜια μεγάλη κυρία ήταν Χριστίνα.Οχι η όλγα
Ναι αυτή ήταν...Αλλά μεγάλη ρε γαμωτο για να πω το ναι...χαχαχ
οντως και εγω που ειχα κανει μια φορα μαζι της τουλαχιστον 2-3 χρονια πριν ουτε τα βυζια της δεν πεταξε εξω βεβαια εβαλα εγω το χερι μου απο μεσα και τα επιασα....αλλα αν εχεις και εικονα ακομα καλυτερα....Σώθηκες.. Μεγάλη ξενέρα η Χριστίνα τα τελευταία χρόνια..
Εγω μια φορα που εχω περασει με την Χριστινα της τα ειχα βγαλει παντως εξω... μεγαλα μεν αλλα ψιλοαδειαφορα για μενα θα ελεγα... καμια σχεση με Ολγα ή Αγγελικήοντως και εγω που ειχα κανει μια φορα μαζι της τουλαχιστον 2-3 χρονια πριν ουτε τα βυζια της δεν πεταξε εξω βεβαια εβαλα εγω το χερι μου απο μεσα και τα επιασα....αλλα αν εχεις και εικονα ακομα καλυτερα....
Παρε τηλεφωνακι καλυτερα επειδη οπως μου ειχε πει η Ολγα δεν παει όλες τις μερες της εβδομαδας η καινουργια κοπελα και δεν ξέρω και τι ώρες... ρωτησε την ποιες μερες ειναι εκει και σιγουρα θα σου πει!Πήγα χθες στο εν λόγο μαγαζί και ήταν μια κυρία μόνο 60αρα.Την κοπάνησα κατευθείαν
Ωραίο σωματάκι, μικρο βυζακι με πεταχτή ρωγα αλλα απο μασαζ τιποτα το ιδιαιτερο βασικα.. εγω στο 2ο ειχα παρει μονο φραπε αλλα ειχει μεινει με εσωρουχο, επεσε δακτυλακι και δεν διαμαρτυρηθηκεΗ καινούργια τι λέει;;;
Σωματάκι καλό;;
Επίσης εκτός από μασαζ κάνει καμία πιπουλα;
Αν δεν κάνω λάθος είναι πλέον στο άλλο κατάστημα στην ΣολωμούΕίναι εκεί η Αγγελική η έχει φύγει;
θα συμφωνησω μαζι σου επισης η αγγελικη ειναι και λιγο πιο τσαχπινιαρα... και κανει και καλο ισπανικο οπως και η ολγα επισης.Η Αγγελική πάντως κάνει πολύ καλό μασαζ, και έχει και βυζαρα καλή.