You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κρίτωνος 17-19
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 499
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Η οποία εμφανισιακά τι λέει;
Καλό σωματάκι με μικρό βυζί αλλά πεταχτή ρώγα και ωραίο κολαράκι!Η οποία εμφανισιακά τι λέει;
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγινε επισκεψη στο καταστημα.μασαζ με λινα ειπα να δοκιμασω καινουριο κρεας.....
λοιπον η λινα ειναι ψηλη με ωραιο σωμα και μικρο βυζι. μου μιλαγε στον πληθυντικο και οταν της ειπα να μου μιλαει στον ενικο μου λεει δεν γινετε παντως ειναι λιγο ψυχρη σαν χαρακτηρας.
στα του μασαζ δεν τρελαθηκα. στον αισθησιακο μασαζ εβλαλε ολα τα ρουχα , με αφησε και εβαλα δαχτυλακι μεσα στο μου.....κι και γενικα ηταν δεκτικη σε ολα. στο τελος αφου ημουνα ετοιμος να τελειωσω της ζητησα να της τον ακουμπησω στο κωλο και να χυσω πανω της πραγμα που εκανε (βεβαια μου λεει ΄΄οχι μεσα΄΄) και ανεβηκε στο μασαζοκρεββατο οπου
δεν τρελαθηκα παντως και δεν θα την ξαναπροτιμησω , ολγα και αγγελικη πολυ ανωτερες.
λοιπον η λινα ειναι ψηλη με ωραιο σωμα και μικρο βυζι. μου μιλαγε στον πληθυντικο και οταν της ειπα να μου μιλαει στον ενικο μου λεει δεν γινετε παντως ειναι λιγο ψυχρη σαν χαρακτηρας.
στα του μασαζ δεν τρελαθηκα. στον αισθησιακο μασαζ εβλαλε ολα τα ρουχα , με αφησε και εβαλα δαχτυλακι μεσα στο μου.....κι και γενικα ηταν δεκτικη σε ολα. στο τελος αφου ημουνα ετοιμος να τελειωσω της ζητησα να της τον ακουμπησω στο κωλο και να χυσω πανω της πραγμα που εκανε (βεβαια μου λεει ΄΄οχι μεσα΄΄) και ανεβηκε στο μασαζοκρεββατο οπου
δεν τρελαθηκα παντως και δεν θα την ξαναπροτιμησω , ολγα και αγγελικη πολυ ανωτερες.
Skartsilias
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2016
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Γνωρίζετε τι ώρες λειτουργεί πλέον? Χρειάζεται συνεννοήση πριν την επίσκεψη?
Φραπές παίζει στάνταρ ή πρέπει να σε μάθουν πρώτα? Φαντάζομαι άκυρο για περισσότερο από φραπεδιά
Φραπές παίζει στάνταρ ή πρέπει να σε μάθουν πρώτα? Φαντάζομαι άκυρο για περισσότερο από φραπεδιά
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
παρε ενα τηλεφωνακι πρωτα δεν ειναι κακο!! μπορεις να πας και ετσι και αμα υπαρχει κενο θα σε δεχτουν, μετα τις 11:00 ανοιγει το μαγαζι..οσο για την φραπεδια πες οτι εχεις ξαναπαει αλλα πολυ παλια για να παρεις το φραπεδακι.....Καλησπέρα συναγωνιστές!
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τελικά έχει πτώση το εν λόγω μασατζιδικο;;;;ξαναπήγε κανεις σας;;;
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.450
- Πόντοι
- 5.595
εγινε επισκεψη στο καταστημα.μασαζ με λινα ειπα να δοκιμασω καινουριο κρεας.....
Αναγνωριστική με την Όλγα να είναι σε δωμάτιο. Ελεύθερη η Λίνα που ήταν πολύ προσεγμένη και σαφώς ένα κλικ πάνω από τις άλλες σε εμφάνιση. Τελικά έκανα κράτει και δεν το πήρα το μιλφόνι γιατί φοβήθηκα το επίπεδο των υπηρεσιών, ειδικά όταν βλέποντας με σκεπτικό ρώτησε αν ήθελα να πέρναγα μαζί της και μετά να μου έστελνε για β ημίχρονο την ολγα.. Προσωπικά αν μάθω ότι πήρε κανα-δυο μαθηματάκια από Αγγελική σε μασάζ, θα τη δοκιμάσω
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 456
Ti εθνικότητας νάναι ,ίσως και Ελληνίδα,δεν έχει καθόλου προφοράΑναγνωριστική με την Όλγα να είναι σε δωμάτιο. Ελεύθερη η Λίνα που ήταν πολύ προσεγμένη και σαφώς ένα κλικ πάνω από τις άλλες σε εμφάνιση. Τελικά έκανα κράτει και δεν το πήρα το μιλφόνι γιατί φοβήθηκα το επίπεδο των υπηρεσιών, ειδικά όταν βλέποντας με σκεπτικό ρώτησε αν ήθελα να πέρναγα μαζί της και μετά να μου έστελνε για β ημίχρονο την ολγα.. Προσωπικά αν μάθω ότι πήρε κανα-δυο μαθηματάκια από Αγγελική σε μασάζ, θα τη δοκιμάσω
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Με την Χριστίνα έχει κάνει κανεις σας;;;είναι μεγάλη σε ηλικία νομίζω αλλά δεν ξέρω τι προσφέρει.κανει φραπέ;;
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.450
- Πόντοι
- 5.595
Ti εθνικότητας νάναι ,ίσως και Ελληνίδα,δεν έχει καθόλου προφορά
Τι να σου πω.. Πάντως εμφανισιακά είναι ανατολικού μπλοκ
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.450
- Πόντοι
- 5.595
Με την Χριστίνα έχει κάνει κανεις σας;;;είναι μεγάλη σε ηλικία νομίζω αλλά δεν ξέρω τι προσφέρει.κανει φραπέ;;
Είναι η αφεντικίνα. Φραπεδιάζει σπάνια και με πολύ αγγαρεία
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.170
- Πόντοι
- 456
Αρα ίσως υπο προυποθέσεις πιθανό να προχωράει!Τι να σου πω.. Πάντως εμφανισιακά είναι ανατολικού μπλοκ
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μακρια απο λινα οπως γραφω και στην εμπειρια που ειχα μαζι της πολυ ξενερωτη.Αναγνωριστική με την Όλγα να είναι σε δωμάτιο. Ελεύθερη η Λίνα που ήταν πολύ προσεγμένη και σαφώς ένα κλικ πάνω από τις άλλες σε εμφάνιση. Τελικά έκανα κράτει και δεν το πήρα το μιλφόνι γιατί φοβήθηκα το επίπεδο των υπηρεσιών, ειδικά όταν βλέποντας με σκεπτικό ρώτησε αν ήθελα να πέρναγα μαζί της και μετά να μου έστελνε για β ημίχρονο την ολγα.. Προσωπικά αν μάθω ότι πήρε κανα-δυο μαθηματάκια από Αγγελική σε μασάζ, θα τη δοκιμάσω
η αγγελικη εμεινε μονιμη στο αλλο μαγαζι δηλαδη?
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Η Αγγελική μάλλον τέλος από εκεί νομίζω...Κριμα γιατί έκανε και ποκυ καλό μασαζ...
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Το ΣΚ εκει ηταν παντως η αγγελικη
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.