Νέα

Κρίτωνος 17-19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Μετά από νέα επισκέψη συγκράτησα και το όνομα οπότε η καινούργια λέγεται Λίνα!

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγινε επισκεψη στο καταστημα.μασαζ με λινα ειπα να δοκιμασω καινουριο κρεας..... :grin: :grin: :grin:
λοιπον η λινα ειναι ψηλη με ωραιο σωμα και μικρο βυζι. μου μιλαγε στον πληθυντικο  και οταν της ειπα να μου μιλαει στον ενικο μου λεει δεν γινετε :huh: :huh: :huh: παντως ειναι λιγο ψυχρη σαν χαρακτηρας.
στα του μασαζ δεν τρελαθηκα. στον αισθησιακο μασαζ εβλαλε ολα τα ρουχα  , με αφησε και εβαλα δαχτυλακι μεσα στο μου.....κι και γενικα ηταν δεκτικη σε ολα. στο τελος αφου ημουνα ετοιμος να τελειωσω της ζητησα να της τον ακουμπησω στο κωλο και να χυσω πανω της πραγμα που εκανε (βεβαια μου λεει ΄΄οχι μεσα΄΄) και ανεβηκε στο μασαζοκρεββατο οπου  :cum:  :cum: :cum:

δεν τρελαθηκα παντως και δεν θα την ξαναπροτιμησω , ολγα και αγγελικη πολυ ανωτερες.

Skartsilias

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Γνωρίζετε τι ώρες λειτουργεί πλέον? Χρειάζεται συνεννοήση πριν την επίσκεψη?
Φραπές παίζει στάνταρ ή πρέπει να σε μάθουν πρώτα? Φαντάζομαι άκυρο για περισσότερο από φραπεδιά

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα συναγωνιστές!
Γνωρίζετε τι ώρες λειτουργεί πλέον? Χρειάζεται συνεννοήση πριν την επίσκεψη?
Φραπές παίζει στάνταρ ή πρέπει να σε μάθουν πρώτα? Φαντάζομαι άκυρο για περισσότερο από φραπεδιά
παρε ενα τηλεφωνακι πρωτα δεν ειναι κακο!! μπορεις να πας και ετσι και αμα υπαρχει κενο θα σε δεχτουν, μετα τις 11:00 ανοιγει το μαγαζι..οσο για την φραπεδια πες οτι εχεις ξαναπαει αλλα πολυ παλια για να παρεις το φραπεδακι.....

Red passion 69

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Τελικά έχει πτώση το εν λόγω μασατζιδικο;;;;ξαναπήγε κανεις σας;;;

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.450
Πόντοι
5.595
εγινε επισκεψη στο καταστημα.μασαζ με λινα ειπα να δοκιμασω καινουριο κρεας..... :grin: :grin: :grin:
λοιπον η λινα ειναι ψηλη με ωραιο σωμα και μικρο βυζι. μου μιλαγε στον πληθυντικο  και οταν της ειπα να μου μιλαει στον ενικο μου λεει δεν γινετε :huh: :huh: :huh: παντως ειναι λιγο ψυχρη σαν χαρακτηρας.
στα του μασαζ δεν τρελαθηκα. στον αισθησιακο μασαζ εβλαλε ολα τα ρουχα  , με αφησε και εβαλα δαχτυλακι μεσα στο μου.....κι και γενικα ηταν δεκτικη σε ολα. στο τελος αφου ημουνα ετοιμος να τελειωσω της ζητησα να της τον ακουμπησω στο κωλο και να χυσω πανω της πραγμα που εκανε (βεβαια μου λεει ΄΄οχι μεσα΄΄) και ανεβηκε στο μασαζοκρεββατο οπου  :cum:  :cum: :cum:

δεν τρελαθηκα παντως και δεν θα την ξαναπροτιμησω , ολγα και αγγελικη πολυ ανωτερες.

Αναγνωριστική με την Όλγα να είναι σε δωμάτιο. Ελεύθερη η Λίνα που ήταν πολύ προσεγμένη και σαφώς ένα κλικ πάνω από τις άλλες σε εμφάνιση. Τελικά έκανα κράτει και δεν το πήρα το μιλφόνι γιατί φοβήθηκα το επίπεδο των υπηρεσιών, ειδικά όταν βλέποντας με σκεπτικό ρώτησε αν ήθελα να πέρναγα μαζί της και μετά να μου έστελνε για β ημίχρονο την ολγα.. Προσωπικά αν μάθω ότι πήρε κανα-δυο μαθηματάκια από Αγγελική σε μασάζ, θα τη δοκιμάσω

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Αναγνωριστική με την Όλγα να είναι σε δωμάτιο. Ελεύθερη η Λίνα που ήταν πολύ προσεγμένη και σαφώς ένα κλικ πάνω από τις άλλες σε εμφάνιση. Τελικά έκανα κράτει και δεν το πήρα το μιλφόνι γιατί φοβήθηκα το επίπεδο των υπηρεσιών, ειδικά όταν βλέποντας με σκεπτικό ρώτησε αν ήθελα να πέρναγα μαζί της και μετά να μου έστελνε για β ημίχρονο την ολγα.. Προσωπικά αν μάθω ότι πήρε κανα-δυο μαθηματάκια από Αγγελική σε μασάζ, θα τη δοκιμάσω
Ti εθνικότητας νάναι ,ίσως και Ελληνίδα,δεν έχει καθόλου προφορά

Red passion 69

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Με την Χριστίνα έχει κάνει κανεις σας;;;είναι μεγάλη σε ηλικία νομίζω αλλά δεν ξέρω τι προσφέρει.κανει φραπέ;;

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.450
Πόντοι
5.595
Με την Χριστίνα έχει κάνει κανεις σας;;;είναι μεγάλη σε ηλικία νομίζω αλλά δεν ξέρω τι προσφέρει.κανει φραπέ;;

Είναι η αφεντικίνα. Φραπεδιάζει σπάνια και με πολύ αγγαρεία

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μακρια απο λινα οπως γραφω και στην εμπειρια που ειχα μαζι της πολυ ξενερωτη.
η αγγελικη εμεινε μονιμη στο αλλο μαγαζι δηλαδη?

Red passion 69

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Η Αγγελική μάλλον τέλος από εκεί νομίζω...Κριμα γιατί έκανε και ποκυ καλό μασαζ...

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ξέρει κανείς αν το λαδοτριβειον ειναι ανοιχτό αυτές τις μέρες και ποιες εργάζονται;;;; Πάντως από ότι βλέπω το τελευταίο μύνημα του νήματος είναι από τον Απρίλιο. Δεν πάνε καλά τα πράγματα εκεί μάλλον.

afragkos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Ανοιχτό είναι. Δουλεύουν εκεί οι Όλγα και Αγγελική. Δεν πέρασα από το συγκεκριμένο, απλά πήγα στο αδερφάκι του στην Σολωμού 33 πέτυχα Άννα και Μαρίνα και με ενημέρωσαν για αυτό εδώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom