You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κρίτωνος 17-19
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 499
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Παπάτζογλου
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μηπως γυρισε το μαρακι το ουκρανακι;;;;
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πάντως η ξανθιά κάνει απίστευτο μασαζ και κερνάει και ισπανικο
Η τιμή είναι η κλασσική που πληρώνω συνήθως εκεί δλδ 45€... Για μένα πάντως δεν μπορώ να πω ότι ήταν τπτ το ιδιαίτερο στο μασάζ... Κάτι που θυμήθηκα που ίσως βοηθήσει είμαι ότι είχε μικρό tattoo δεξιά στο ύψος του γοφού αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς το σχέδιο λόγω και του χαμηλού φωτισμού
Άκυρη η αναλαμπή σόρρυ... αλλιώς ήταν το όνομαΜάλλον μόλις μού ήρθε αναλαμπή και πρεπει να την λέγανε Χριστίνα! Θα επιβεβαιώσω και θα επανέλθω!!!
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Πάντως η ξανθιά κάνει απίστευτο μασαζ και κερνάει και ισπανικο
Για ποια ξανθια λες? Για την Βερονικα?
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Μάλλον μόλις μού ήρθε αναλαμπή και πρεπει να την λέγανε Χριστίνα! Θα επιβεβαιώσω και θα επανέλθω!!!
Μια Χριστινα υπαρχει τον τελευταιο καιρο απλα δεν εχω παει για να καταλαβω αν ειναι η ιδιοκτητρια ή όχι. Οποιος ξερει ενημερωνει
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.268
- Πόντοι
- 4.365
Μια Χριστινα υπαρχει τον τελευταιο καιρο απλα δεν εχω παει για να καταλαβω αν ειναι η ιδιοκτητρια ή όχι. Οποιος ξερει ενημερωνει
Η ιδιοκτήτρια βοηθάει κατά καιρούς μόνο στη Σόλωνος. Νομίζω έχει χρόνια να ανέβει Κρίτωνος
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Και η Ολγα τα έχει βάψει ξανθα και μάλιστα κάνει καλό ''ισπανικό'' προσοχή ποιά εννοεί ο συναγωνιστής πιο πάνω.Για ποια ξανθια λες? Για την Βερονικα?
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Παιδιά, το μπλέξαμε. Μπορει να διευκρινιστεί το ροτστερ.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Αντε ξανά απο την αρχή ,Ολγα που έχει βάψει τα μαλιά ξανθά,γεμάτη, κάποιες φορές κατεβαίνει και Χριστίνα η αφεντικίνα, υπάρχει και μιά νέα που πάει κάποιες μέρες,δεν την έχω δει,την περιγράφει όμως ο συναγωνιστής στο #335 χωρίς όνομα όμως.
Ακριβώς έτσι οπως τα λες ειναι!Αντε ξανά απο την αρχή ,Ολγα που έχει βάψει τα μαλιά ξανθά,γεμάτη, κάποιες φορές κατεβαίνει και Χριστίνα η αφεντικίνα, υπάρχει και μιά νέα που πάει κάποιες μέρες,δεν την έχω δει,την περιγράφει όμως ο συναγωνιστής στο #335 χωρίς όνομα όμως.
Η Χριστίνα πάντως η αφεντικίνα η οποία δεν είναι νεα σε ηλικία για οσους δεν την ξέρουν, παει και στην Κριτωνος κάποιες φορές και προφανός ομως δεν μιλάω για αυτή.
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
Ακριβώς έτσι οπως τα λες ειναι!
Η Χριστίνα πάντως η αφεντικίνα η οποία δεν είναι νεα σε ηλικία για οσους δεν την ξέρουν, παει και στην Κριτωνος κάποιες φορές και προφανός ομως δεν μιλάω για αυτή.
Η Αγγελική πρώην δίδυμο με Όλγα τι απέγινε;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Στο άλλο μαγαζί έχει πάει ,στα ΕξάρχειαΗ Αγγελική πρώην δίδυμο με Όλγα τι απέγινε;
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Εγώ με μια Αγγελική είχα κάνει αλλά πριν καιρό.αρκετο καλό μασαζ πάντως.Τελικα το ρόστερ ποιο είναι τώρα εκεί;Επίσης τι ώρα κλείνει;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις