Νέα

Κρίτωνος 17-19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
παντα μπαζα εχει εκει

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
την ιδρωνουν την φανελα αλλα το gilf ειναι gilf

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Τατιάνα έφυγε προς άγνωστο προορισμό..

Μαρίνα τον πούλο, επιστροφή σε 3-4 μήνες..

Ειρήνη έμεινε απελπιστικά μόνη να μοιράζει φραπέδες δεξιά και αριστερά..  :rockon: :rockon: :rockon:
εφυγε η τατιανα? πηγε αλλου ξερουμε?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η τατιάνα εκτός από τό δίδυμο κριτωνος-σολωμού, είχε κάνει κάποια περάσματα και από την Φωτεινή στην Καλλιθέα.
Θετικό το ότι εχει αλλάξει την συμπεριφορά της και εχει ανεβασει την απόδοσή της, γιατι είναι η νεότερη ηλικιακα εκεί μέσα αλλα την απεφευγα λόγω κακής πρωτης συνευρεσης μαζι της

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Η τατιάνα εκτός από τό δίδυμο κριτωνος-σολωμού, είχε κάνει κάποια περάσματα και από την Φωτεινή στην Καλλιθέα.
Θετικό το ότι εχει αλλάξει την συμπεριφορά της και εχει ανεβασει την απόδοσή της, γιατι είναι η νεότερη ηλικιακα εκεί μέσα αλλα την απεφευγα λόγω κακής πρωτης συνευρεσης μαζι της
θα συμφωνησω μαζι σου. στην πρωτη συνεδρια ειχα ξενερωσει τελειως αλλα στην τελευταια ειχα περασει τελεια. κριμα που εφυγε.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
κανα νεο τεμαχιο εδω? θελω να παω για κανα μασαζακι αλλα με τετοιο κρυο δεν..... πρεπει να ζεστανει λιγο ο καιρος.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
καλο μαγαζι και υπηρεσιες
το προβλημα ειναι το ηλικιακο. μεχρι 40 ειμαι οκ. πανω απο 50 δυσκολευομαι

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
φραπεδιέρα δεν είναι μόνο? Έχουν προχωρήσει? Ίδιο κατάστημα με της Σολωμού

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
γκιλφ φραπεδιερα με πιασιματα.
αν γινοτανε τουλαχιστον μιλφ........

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...γνωρίζει κανείς η αλίνα που δουλευε σε αυτό που έχει πάει? ή τι έχει γίνει? ....πμ όποιος γνωρίζει...ευχαριστώ

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
Γτ Pm? Εμεις να μην μαθουμε?
...μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πμ...μακάρι να μάθω και μετά το λέω και σε όποιον ενδιαφέρεται εννοείτε...ήταν η πιο νέα εκεί...τώρα δεν πλησιάζουμε διότι το μαγαζί θέλει λίγη ανανέωση....

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
...μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πμ...μακάρι να μάθω και μετά το λέω και σε όποιον ενδιαφέρεται εννοείτε...ήταν η πιο νέα εκεί...τώρα δεν πλησιάζουμε διότι το μαγαζί θέλει λίγη ανανέωση....

το προφιλ του μαγαζιου μου αρεσει. δυστηχως ομως οι ηλικίες εχουν προχωρησει πολύ. το ιδιο προγραμμα με νεοτερες θα ηταν πολύ καλή ιδεα

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
το προφιλ του μαγαζιου μου αρεσει. δυστηχως ομως οι ηλικίες εχουν προχωρησει πολύ. το ιδιο προγραμμα με νεοτερες θα ηταν πολύ καλή ιδεα

Σωστός! Απλά λίγο νεότερες ρε παιδί μου, όχι πολύ νέες. Ας κρατήσει το στυλ με μιλφάρες ρωσίδες.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Πήγε κανείς πρόσφατα να δώσει ρόστερ?

Stories