επειδη προσφατα ειχα τα γενεθλια μου ειπα να κανω ενα μασαζ δωρο στον εαυτο μου ( μιας και ακομα ειναι ζεστος καιρος και δεν ξεπαγιαζουμε μεσα στα λαδοτριβια) και ειπα να επισκεφτω αυτο το λαδοτριβιο αφου προηγηθηκε τηλεφωνικη επικοινωνια και σε αυτο το καταστημα και στο αδερφακι στην σολωμου. σολωμου δουλευε αγγελικη-μαρινα κριτωνος ολγα-τατιανα επιλεγω λοιπον να παω με τατιανα.
βουρ λοιπον κριτωνος , μπανακι και στο κρεββατι περιμενωντας την λαδοκορη.
αφου ερχετε μεσα στο δωματιο με ρωταει τι μασαζ θελω και της ειπα κατευθειαν απαλο καυλωτικο.
εξεπλαγην αυτη τη φορα με την τατιανα μιας και την προηγουμενη φορα που ειχα κανει μαζι της ηταν λιγο ψυχρη και το λεω γιατι:
με το που ξεκινησε το μασαζ της ζητησα να βγαλει τα ρουχα της και ενω στην αρχη μισοκατεβασε το φορεμα της στην συνεχεια εμεινε μονο με το κυλωτακι της οπου διαφανηζε κι ολας οποτε το ολο θεαμα απο τον καθρευτη του δωματιου ηταν αρκετα καυλωτικο, της ειπα να βγαλει και το κατω εσωρουχο αλλα αρνηθηκε,
μου εκανε απαλο μασαζ σε ολο το σωμα αγγιζοντας κατα διαστηματα και τα επιμαχα σημεια, κατα την διαρκεια του μασαζ χουφτωνα κανονικα το κωλαρακι της και τα βυζακια, να πω οτι τα βυζακια της ειναι σαν ροδακινακια αρκετα σφιχτα και οχι σπλατσ!!!
στην συνεχεια αφου ειχα καυλωσει αρκετα με τα χουφτωματα της ειπα να μου κανει μασαζ με τα βυζακια πραγμα που παλι εκανε,
προς το τελος αφου περασαμε στην φραπεδια της κατεβαζω και το κυλωτακι να βλεπω και το νινακι της χωρις ομως να με αφησει να το χαιδεψω
της πεταξα να μου κανει και μια
αλλα αρνηθηκε κατευθειαν.
ηταν για εμενα τουλαχιστον μια αρκετα καυλωτικη εμπειρια που θα επαναλαβω στο μελλον.
αφου τελειωσαμε με το μασαζ μου ειπε να παμε να κανουμε μαζι ντους μιας και ειχε ιδρωσει και η ιδια και ο μαλακας ειπα οχι.
το κοστος γνωστο και η διαρκει 30+