Νέα

Κρίτωνος 17-19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Ευχαριστουμε για την ενημερωση.
Δυο ερωτησεις, χουφτωμα επετραπη και τι ειδους  και αν υπηρξε υπονοουμενο για κατι περισσοτερο?
Ευχαριστω.
ναι επετράπη  .... δεν έγινε υπονοούμενο για κάτι περισσότερο ΄....

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
επειδη προσφατα ειχα τα γενεθλια μου ειπα να κανω ενα μασαζ δωρο στον εαυτο μου ( μιας και ακομα ειναι ζεστος καιρος και δεν ξεπαγιαζουμε μεσα στα λαδοτριβια) και ειπα να επισκεφτω αυτο το λαδοτριβιο αφου προηγηθηκε τηλεφωνικη επικοινωνια και σε αυτο το καταστημα και στο αδερφακι στην σολωμου. σολωμου δουλευε αγγελικη-μαρινα κριτωνος ολγα-τατιανα επιλεγω λοιπον να παω με τατιανα.
βουρ λοιπον κριτωνος , μπανακι και στο κρεββατι περιμενωντας την λαδοκορη.
αφου ερχετε μεσα στο δωματιο με ρωταει τι μασαζ θελω και της ειπα κατευθειαν απαλο καυλωτικο.
εξεπλαγην αυτη τη φορα με την τατιανα μιας και την προηγουμενη φορα που ειχα κανει μαζι της ηταν λιγο ψυχρη και το λεω γιατι:
με το που ξεκινησε το μασαζ της ζητησα να βγαλει τα ρουχα της και ενω στην αρχη μισοκατεβασε το φορεμα της στην συνεχεια εμεινε μονο με το κυλωτακι της οπου διαφανηζε κι ολας οποτε το ολο θεαμα απο τον καθρευτη του δωματιου ηταν αρκετα καυλωτικο, της ειπα να βγαλει και το κατω εσωρουχο αλλα αρνηθηκε,
μου εκανε απαλο μασαζ σε ολο το σωμα αγγιζοντας κατα διαστηματα και τα επιμαχα σημεια, κατα την διαρκεια του μασαζ χουφτωνα κανονικα το κωλαρακι της και τα βυζακια, να πω οτι τα βυζακια της ειναι σαν ροδακινακια αρκετα σφιχτα και οχι σπλατσ!!!
στην συνεχεια αφου ειχα καυλωσει αρκετα με τα χουφτωματα της ειπα να μου κανει μασαζ με τα βυζακια πραγμα που παλι εκανε,
προς το τελος αφου περασαμε στην φραπεδια της κατεβαζω και το κυλωτακι να βλεπω και το νινακι της χωρις ομως να με αφησει να το χαιδεψω
της πεταξα να μου κανει και μια  :pipa1: αλλα αρνηθηκε κατευθειαν.
ηταν για εμενα τουλαχιστον μια αρκετα καυλωτικη εμπειρια που θα  επαναλαβω στο μελλον.
αφου τελειωσαμε με το μασαζ μου ειπε να παμε να κανουμε μαζι ντους μιας και ειχε ιδρωσει και η ιδια και ο μαλακας ειπα οχι.
το κοστος γνωστο και η διαρκει 30+

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.278
Πόντοι
4.365
ωραία ενημέρωση γκλοβ.. όλα τα ρουχα εκτος απο κορδονι τα πεταει και η Ειρηνη, αλλα μονο για ματι..

Είμαι σιγουρος για οποιον θελει οτι τα βγαζει και η γιαγια Μαρινα.. εγω παντως θα της το απαγορευα

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
ωραία ενημέρωση γκλοβ.. όλα τα ρουχα εκτος απο κορδονι τα πεταει και η Ειρηνη, αλλα μονο για ματι..

Είμαι σιγουρος για οποιον θελει οτι τα βγαζει και η γιαγια Μαρινα.. εγω παντως θα της το απαγορευα

μπορούμε να εχουμε μια περιγραφη της Ειρηνης?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.278
Πόντοι
4.365
μπορούμε να εχουμε μια περιγραφη της Ειρηνης?

Κλασικό μετα-μιλφ της τιμημένης πρωην εσσδ με μέτρια φάτσα κάπως "πατημένη" και πολύ σφιχτό ελαφρώς μπαμπάτσικο σώμα. Βύζοι μέτριοι προς καλοί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.142
Πόντοι
6.256
Κλασικό μετα-μιλφ της τιμημένης πρωην εσσδ με μέτρια φάτσα κάπως "πατημένη" και πολύ σφιχτό ελαφρώς μπαμπάτσικο σώμα. Βύζοι μέτριοι προς καλοί.
Μιλαμε περιγραφη εμπειρου ματιου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

να προσθεσω επισης οτι εχει εξαιρερικα καυλιαρικη χροια φωνης και παρα πολυ ομορφα καλλιγραμμα ποδια

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.278
Πόντοι
4.365
να προσθεσω επισης οτι εχει εξαιρερικα καυλιαρικη χροια φωνης και παρα πολυ ομορφα καλλιγραμμα ποδια

και με σιδεράκια πλέον στα δόντια να δινουν ενα τονο αθωότητας..  :grin:

Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
0
και τι δε θα έδινε να μου εκανε ενα φραπε η μαρια η ξανθια το ουκρανακι! πληρωνα οσο οσο να με θεραπευσει!

sup

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει να έχει φύγει κανά 2 χρόνια

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.278
Πόντοι
4.365

Τατιάνα έφυγε προς άγνωστο προορισμό..

Μαρίνα τον πούλο, επιστροφή σε 3-4 μήνες..

Ειρήνη έμεινε απελπιστικά μόνη να μοιράζει φραπέδες δεξιά και αριστερά..  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom