Νέα

Κρίτωνος 17-19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Επισκεψη στο μαγαζι καπιιες μερες νωριτερα. Παρουσες η Αλινα και η Ολγα. Η Αλινα ειναι ψηλη αδυνατη με κοντο μαλλι και ανυπαρκτο στηθος περιπου στα 40. Η Ολγα περιπου στα 55+ παμτελως αδιαφορη.Ειπα να δοκιμασω την Αλινα καθοτι δεν την ειχα ξαναπαρει. Μασαζ συμπαθητικο. Οταν πετασε το μισαωρο γυρισμα εμπρος και μου λεει μισο μα φωνακω την Ολγα να συνεχοσει το μασαζ μπροστα γιατι εγω δεν κανω. Ακυρο????? Μπηκε η Ολγα για το καθιερωμενο φραπεδακι και εφυγα. Αν το γνωριζα απο την αρχη δεν θα κοθομουν. Το τελευταιο καιρο παιζει αυτο το διδυμο σχεδον καθημερινα.
Ξερει κανεις αν υπαρχει καποια αλλη κοπελα που να αξιζει?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
μαρινα και μετα χαος το συγγεκριμενο ιδρυμα  :rockon:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επισκεψη στο μαγαζι καπιιες μερες νωριτερα. Παρουσες η Αλινα και η Ολγα. Η Αλινα ειναι ψηλη αδυνατη με κοντο μαλλι και ανυπαρκτο στηθος περιπου στα 40. Η Ολγα περιπου στα 55+ παμτελως αδιαφορη.Ειπα να δοκιμασω την Αλινα καθοτι δεν την ειχα ξαναπαρει. Μασαζ συμπαθητικο. Οταν πετασε το μισαωρο γυρισμα εμπρος και μου λεει μισο μα φωνακω την Ολγα να συνεχοσει το μασαζ μπροστα γιατι εγω δεν κανω. Ακυρο????? Μπηκε η Ολγα για το καθιερωμενο φραπεδακι και εφυγα. Αν το γνωριζα απο την αρχη δεν θα κοθομουν. Το τελευταιο καιρο παιζει αυτο το διδυμο σχεδον καθημερινα.
..έπρεπε να σηκωθείς να φύγεις...

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96

χαχαχα έχουν οργανόγραμμα και διαμερισμό εργασιών.
Η Όλγα είναι υπεύθυνη του τμήματος φραπέ.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
χαχαχα έχουν οργανόγραμμα και διαμερισμό εργασιών.
Η Όλγα είναι υπεύθυνη του τμήματος φραπέ.

Πάλι καλά που δεν περίμενες μετά γιατί μπορεί να φραπέδιαζε κάναν άλλο και να περίμενες κανα τεταρτάκι μετά το μασάζ ή και παραπάνω άμα την έπιανε τενοντίτιδα.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγινε απισκεψη στο μαγαζι με παρουσα την αλινα μονο μιας και η αλλη κοπελα ειχε αλλον πελατη οποτε αναγκαστικα πηρα αλινα. τα χαρακτηριστικα της  τα παριεγραψε παραπαπανω  ο συναγωνιστης.  οταν μπηκα στο δωματιο με ρωτησε τρεις φορες αν εχω ξαναπαει εκει ( μηπως ηθελε να αποφυγει την φραπεδια?) και της απανταω ναι μιας και εχω ξαναπαει κι αλλες. στα  του μασαζ ειναι καλη οχι τελεια και τουλαχιστον το παλευει αρκετα. προς το τελος αρχισε το χαιδεμα αναμεσα απο τα ποδια μου οταν ακομα ημουν μπρουμητα μεχρι την στιγμη που δεν αντεχα αλλο και ηθελα να βγαλω τους χυμους μου οποτε γυρισα μπροστα και αρχισε  :wanker: :wanker: :wanker:. εμενα  παντως μου εκανε φραπεδια. να πω ομως οτι δεν με αφησε σχεδον καθολου να χουφτωσω μονο λιγο κωλο και βυζι και αυτα με το ζορι γιατι ολο απομακρυνοτανε απο το χερι μου.
τελικα σε αυτο το μαγαζι η μονη πουτ αξιζει  για εμενα  ειναι η τατιανα ασχετα αν ειναι κρυοκολη και ψυχρη.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Εδω και σχεδον 2 χρονια τα σουπερ πιπινια Μαρινα κ Ελενη τελος κ κατα συνεπεια κ το μαγαζακι τελος...
Εκτος κ αν καποιοι γουσταρουν φραπε απο τα μιλφο-γκιλφ.

Επισκέπτης
σε μιαμιση σειρα ολο το νοιμα ο γκαρι1000.
μονο ο θαμονας δοκτορ αγκαλιτσας θα πιγενι σε λιγοι κερο,ενα μικροαστικο γεροντι με 4 ποντους καβλι.

Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
0
Το απαιχτο μουνακι η μαρια το ουκρανακι εξαφανιστηκε και τερμα το μαγαζι

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
οπως και η τατιανα εχει εξαφανιστει. στο αδερφακι στην σολωνος ποιες ειναι ξερουμε?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
οπως και η τατιανα εχει εξαφανιστει. στο αδερφακι στην σολωνος ποιες ειναι ξερουμε?
η Τατιάνα πρέπει να συνεργάζεται με την φωτεινή στην Θησέως...
στην σολωμού θα βρείς ενδιαφέρουσες περιγραφές στην αντίστοιχη σελίδα

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τι εγινε εδω εχουμε κανα νεο για το μαγαζι? καμμια καινουρια κορασιδα?

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εχουμε κανα νεο απο αυτο το μαγαζι?  καμμια νεα κοπελα και απο τιμες???

OP
OP
S

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχει περασει απο εδω κανεις προσφατα;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365

Πέραστικός από περιοχή και μπήκα να μάθω για ροστερς..

Αρχηγός η γνωστή Όλγα, η οποία μου είπε ότι είναι σχεδόν καθημερινά με παρτενέρ τις Άννα κυρίως, Αλίνα και σπάνιότερα ο πάγος Τατιάνα..

Η Ειρήνη αντιστοιχα είναι η σταθερή αξία στη Σόλωνος..

Η τιμή η γνωστή 45, με τάση ξεπέτας στο μισάωρο την τελευταία φορά που μπήκα

merovigios

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
40
Πόντοι
1
...έχω την εντύπωση ότι είναι ακριβό αυτό το μαγαζί για αυτά που προσφέρει...ειδικά αν σε ξεπετάνε και στο μασαζ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom