Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Αρα δεν παιζει κατι καλο τωρα? Τι ηλικιες υπαρχουν?
το καλο φιλε μου ειναι σχετικο εδω μεσα... εγω ειμαι του στιλ των στουντιοκοριτσων και οταν λεω οτι μια ειναι καλη εννοω αυτο το στιλ. αλλοι παλι καλο εννοουν την θεια μου την στραβοχυμενη 500 κιλα λυπος 60 χρονων! τι να σου πω? εχω να παω και καιρο τωρα αλλα μαλλον αν πας στην δευτερη κατηγορια θα παιξεις... ελπιζω να βοηθησα!Αρα δεν παιζει κατι καλο τωρα? Τι ηλικιες υπαρχουν?
παιζει χωρίς συνθηματικό μην αγχωνεσαι,τραβα στη μαρίνα.
Δεν υπάρχει συνθηματικό εδώ......μόνο φραπεδιά αυστηρα!!περασα πριν μερικεσ μερεσ,..ηταν η νικη απο σολωμου33,και ενα καλο νταρντανομουνο,ονοματακι δεν θυμαμαι..
αλλα μου ειπαν δεν κανουν σεξ,και στοματικο...μονο φραπεδια(ειπε το νταρντανομνι)...
εχεισ την καλοσυνη να με συστησεισ με καποιο τροπο>??εδω η πμ
ακριβως αυτο...οπως αλλωστε και το διδυμο μαγαζι στο κεντρο.αξιοπρεπές μασάζ και φραπεδιά από ώριμες κυρίες. just that
Η Mαρίνα πήρε σύνταξη?
τελευται φορα που πηγα μονο για βόλτα οχι κατι ενδιαφερον...ουτε καν για αναφορα εδω .παντως αδελφο μαγαζι της σολ33...οι καιροι παντως αλλαζουν.αν θυμαμαι καλα τιμη στα 45 ευρωπολουλα
εγινε επισκεψη στο καταστημα ηταν δυο κορασιδες η τατιανα και αλλη μια πολυ αδυνατη με κοντα μαλλια με βυζι -1( ονομα δεν ξερω ) αφου επελεξα τατιανα. η αληθεια ειναι οτι η τατιανα ειναι πολυ ψυχρη γυναικα και κατα την ωρα του μασαζ δεν μιλαγε καθολου πραγμα που μου αρεσει για να απολαμβανω το μασαζ . στα του μασαζ ειναι πολυ δυνατη με ρωτησε αν θελω χαλαρο η δυνατο και εμεινα ευχαριστημενος . προς το τελος κανονικα απαλο μασαζ με χαιδεμα π α π α ρ ι ω ν κανοντας τουμπανο το κονταρι και στο τελος φραπεδια.
πρωτη φορα πηγα στο εν λογω καταστημα γιατι συνηθως πηγαινα στο αδερφακι σ33 αλλα εδω τα δωματια ειναι πιο ωραια με καθρεπτη να βλεπεις που σε χαιδευουν και να γκαβλωνεις ακομα πιο πολυ.
εγινε επισκεψη στο καταστημα ηταν δυο κορασιδες η τατιανα και αλλη μια πολυ αδυνατη με κοντα μαλλια με βυζι -1( ονομα δεν ξερω ) αφου επελεξα τατιανα. η αληθεια ειναι οτι η τατιανα ειναι πολυ ψυχρη γυναικα και κατα την ωρα του μασαζ δεν μιλαγε καθολου πραγμα που μου αρεσει για να απολαμβανω το μασαζ . στα του μασαζ ειναι πολυ δυνατη με ρωτησε αν θελω χαλαρο η δυνατο και εμεινα ευχαριστημενος . προς το τελος κανονικα απαλο μασαζ με χαιδεμα π α π α ρ ι ω ν κανοντας τουμπανο το κονταρι και στο τελος φραπεδια.
πρωτη φορα πηγα στο εν λογω καταστημα γιατι συνηθως πηγαινα στο αδερφακι σ33 αλλα εδω τα δωματια ειναι πιο ωραια με καθρεπτη να βλεπεις που σε χαιδευουν και να γκαβλωνεις ακομα πιο πολυ.
ναι κανονικα ολαΔεν μας γράφεις. Εσύ άπλωσες χέρι? Δηλαδή σε άφησε?