Νέα

Κρίτωνος 17-19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Αρα δεν παιζει κατι καλο τωρα? Τι ηλικιες υπαρχουν?
το καλο φιλε μου ειναι σχετικο εδω μεσα... εγω ειμαι του στιλ των στουντιοκοριτσων και οταν λεω οτι μια ειναι καλη εννοω αυτο το στιλ. αλλοι παλι καλο εννοουν την θεια μου την στραβοχυμενη  500 κιλα λυπος 60 χρονων! τι να σου πω? εχω να παω και καιρο τωρα αλλα μαλλον αν πας στην δευτερη κατηγορια θα παιξεις... ελπιζω να βοηθησα!

Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
0
μου είχαν πει οτι θα επιστρεψει λεει τελος Μαρτιου η Μαρία η μικρή... πηγε κανεις να δει?

:erection:

εγω εχω παει καλουτσικες για 45 ευρω οι μεγαλες... οχι τιποτα φοβερο

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
τι λεει το κουδουνι εξω?

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
παιζει χωρίς συνθηματικό μην αγχωνεσαι,τραβα στη μαρίνα.

περασα πριν μερικεσ μερεσ,..ηταν η νικη απο σολωμου33,και ενα καλο νταρντανομουνο,ονοματακι δεν θυμαμαι..
αλλα μου ειπαν δεν κανουν σεξ,και στοματικο...μονο φραπεδια(ειπε το νταρντανομνι)...

εχεισ την καλοσυνη να με συστησεισ με καποιο τροπο>??εδω η πμ

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
περασα πριν μερικεσ μερεσ,..ηταν η νικη απο σολωμου33,και ενα καλο νταρντανομουνο,ονοματακι δεν θυμαμαι..
αλλα μου ειπαν δεν κανουν σεξ,και στοματικο...μονο φραπεδια(ειπε το νταρντανομνι)...

εχεισ την καλοσυνη να με συστησεισ με καποιο τροπο>??εδω η πμ
Δεν υπάρχει συνθηματικό εδώ......μόνο φραπεδιά αυστηρα!!

goose71

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους

εχουμε τιποτα νεοτερο ? ειμαι παγκρατι σημερα και δεν ορεξη για μετακινησεις

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
αξιοπρεπές μασάζ και φραπεδιά από ώριμες κυρίες. just that

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ποιεσ κοπελες δουλευουν εδω? σκεφτομε να κανω καμμια επισκεψουλα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Η Mαρίνα πήρε σύνταξη?

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
τελευται φορα που πηγα μονο για βόλτα οχι κατι ενδιαφερον...ουτε καν για αναφορα εδω :fuck1:.παντως αδελφο μαγαζι της σολ33...οι καιροι παντως αλλαζουν.αν θυμαμαι καλα τιμη στα 45 ευρωπολουλα

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγινε επισκεψη στο καταστημα ηταν δυο κορασιδες η τατιανα και αλλη μια πολυ αδυνατη με κοντα μαλλια  με βυζι -1( ονομα δεν ξερω ) αφου επελεξα τατιανα. η αληθεια ειναι οτι η τατιανα ειναι πολυ ψυχρη γυναικα και κατα την ωρα του μασαζ δεν μιλαγε καθολου πραγμα που μου αρεσει για να απολαμβανω το μασαζ . στα του μασαζ ειναι πολυ δυνατη με ρωτησε αν θελω χαλαρο η δυνατο και εμεινα ευχαριστημενος . προς το τελος κανονικα απαλο μασαζ με χαιδεμα π α π α ρ ι ω ν κανοντας τουμπανο το κονταρι και στο τελος φραπεδια.
πρωτη φορα πηγα στο εν λογω καταστημα γιατι συνηθως πηγαινα στο αδερφακι σ33 αλλα εδω τα δωματια ειναι πιο ωραια με καθρεπτη να βλεπεις που σε χαιδευουν και να γκαβλωνεις ακομα πιο πολυ.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
εγινε επισκεψη στο καταστημα ηταν δυο κορασιδες η τατιανα και αλλη μια πολυ αδυνατη με κοντα μαλλια  με βυζι -1( ονομα δεν ξερω ) αφου επελεξα τατιανα. η αληθεια ειναι οτι η τατιανα ειναι πολυ ψυχρη γυναικα και κατα την ωρα του μασαζ δεν μιλαγε καθολου πραγμα που μου αρεσει για να απολαμβανω το μασαζ . στα του μασαζ ειναι πολυ δυνατη με ρωτησε αν θελω χαλαρο η δυνατο και εμεινα ευχαριστημενος . προς το τελος κανονικα απαλο μασαζ με χαιδεμα π α π α ρ ι ω ν κανοντας τουμπανο το κονταρι και στο τελος φραπεδια.
πρωτη φορα πηγα στο εν λογω καταστημα γιατι συνηθως πηγαινα στο αδερφακι σ33 αλλα εδω τα δωματια ειναι πιο ωραια με καθρεπτη να βλεπεις που σε χαιδευουν και να γκαβλωνεις ακομα πιο πολυ.

Ποσο ετων ηταν η κορασιδα? Καλο τεμαχιο???

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
40 αρες πρεπει να ηταν και οι δυο . στο περιπου παντα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Δεν μας γράφεις. Εσύ άπλωσες χέρι? Δηλαδή σε άφησε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom