Νέα

Κρίτωνος 17-19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ο θαυμασμος της μαρινας ειναι μονο για το φραπε της

Foveros Drakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά ρωτάει. Το Μαράκι δούλεψε σε πολλά μαγαζιά, όπως π.χ. Δημοκρίτου και το τελευταίο που δούλεψε στην Αθήνα ήταν της Κρίτωνος, πριν το αναλάβει η νέα ιδιοκτησία. Έκτοτε αποχώρησε και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι πήγε να δουλέψει στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
0
ξερω τι ρωταω και ξερει καλά ο Φοβερος

σαν το μαρακι το ουκρανακι πουθενα δυστυχως... αντε παντου με τις γριουλες βαρεθηκαμε

goose71

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
καλημερα , ειναι ευκολο καποιος συναγωνιστης να μου στειλει σε μηνυμα το τηλεφωνο ?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Σε μεσοβδομαδιάτικο πέρασμα στην πόρτα καλοδιατειριμένη η γιαγιά μου με πλατινέ μαλιά. Και άλλη μια που δεν την είδα γιατί δούλευε.

winawer1

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ξερετε ποιες απο τις υπαρχουσες κοπελες προσφερουν τις καλυτερες υπηρεσιες? Για τον φραπε παιζει συνθηματικο ή τον παρεχουν οπως και να εχει?

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
εχει επισκεφτει κανενας το ιδρυμα τωρα τελευταια? Τι παιζει?κανα καλο κομματι υπαρχει? Λεω να περασω αλλα μην παω εντελως στα τυφλα. Παιζει συνθηματικο ηια τον φραπε ή τον προσφερουν χωρις να τους πεις κατι απο την πρωτη φορα?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.531
Πόντοι
5.006
εχει επισκεφτει κανενας το ιδρυμα τωρα τελευταια? Τι παιζει?κανα καλο κομματι υπαρχει? Λεω να περασω αλλα μην παω εντελως στα τυφλα. Παιζει συνθηματικο ηια τον φραπε ή τον προσφερουν χωρις να τους πεις κατι απο την πρωτη φορα?
παιζει χωρίς συνθηματικό μην αγχωνεσαι,τραβα στη μαρίνα.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Thanks φιλος. Η Μαρινα ειναι καλο κομματι? Παιζει κανα δυνατο μωρο στο συγκεκριμενο ιδρυμα?

goose71

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
εχουμε κανενα νεο ? τι ακριβως παιζει ?

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
μαρια η μικρη..... εγω παντως πριν κανα δυο χρονια που περναγα απ εκει ολε σαν μαριες πλασαρονταν :2funny: και ολες απ οτι ξερω μονο  :jerking: εκαναν. η πιο μικρη μαρια παντως ηταν οντως φωτια οχι απο υπηρεσιες αλλα απο εμφανηση! μετα απο 4-5 συνεδριες μονο  :pipa1: καταφερα να της δωσω εκει μεσα αλλα μου προτεινε μονη της ραντεβουδακι εξω οπου δυο φορες επεσε κανονικο μαμισι και τα εξοδα ητν μον του χοτελ. επι του αγωνα δεν ελεγε ομως και πολλα. μετα χαθηκα εγω για δικουςμου λογους και οταν την ξανα εψαξα ειναι χαθει και το τηλ. κλειστο!  στο μαγαζικι λεγαν οτι εφυγε για σπουδες κι δεν ξανα φανηκε!  και πριν κανα 6μηνο που περασα απο εκει απο περιεργια το ενα μπαζο μεγαλητερο απο το αλλο! αποτε το μαγαζακι μπηκε στα σβου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom