Νέα

Κρίτωνος 17-19

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 499
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
προσφατη επισκεψη παρουσες ολγα αγγελικη (εχουν γινει μονιμες).
αφου προηγηθηκε τηλ παω και οι δυο κοπελες σε δωματιο με πελατη, η ολγα τελειωνε και περιμενε να φυγει ο προηγουμενος για να μπω εγω. με βαζει να κανω μπανιο με τα ρουχα εννοω οτι τα ρουχα μου τα εβγαλα στο μπανιο και οχι στο δωματιο μιας και ηταν ο προηγουμενος μεσα. αφου μπενω στο δωματιο ριχνει ενα κραξιμο στον προηγουμενο η ολγα οτι παει με το πασο του , κανει μια ωρα να βαλει το παπουτσι του , κοιταγε μια ωρα το ποδι του και κατι τετοια.( σε εμενα τα ελεγε και οχι στον προηγουμενο πελατη).

ξεκιναμε μασαζακι με την  ολγα μονο στα ποδια και χαλαρο, της ζηταω να βγαλει και τα ρουχα της τα εβγαλε  ολα εκτος βρακι , μου εκανε μασαζ με τα βυζια της και γενικα οτι ζηταγα το εκανε. ζητησα και καλαμακι αλλα αρνηθηκε. στο τελος αφου ημουν ετοιμος να τελειωσω το επραξα πανω στις βυζαρες της ολγας πραγμα που ηταν πολυ καβλωτικο.

επισης να πω οτι κατα την διαρκεια του μασαζ που τελειωσε και η αγγελικη μου ειπε η ολγα να κανουμε διπλο με 60€ πραγμα που αρνηθηκα και αφου ντυνομουνα να φυγω και μιλαγανε οι δυο τους απο την συζητηση που κανανε καταλαβα οτι ελεγε η ολγα στην αγγελικη οτι δεν ειχα λεφτα για διπλο. πρεπει να ψαχνουνε για μαλακες τα μιλφακια - γκιλφακια.

τελος να πω οτι ρωτησα και για την τατιανα η οποια γυρισε στην ρωσια για να παντρευτει αλλα τα βρηκε σκουρα και θα ξαναγυρισει ελλαδα, επισης η ολγα μου ειπε οτι η τατανια ειναι αλκοολικη για αυτο δεν βρισκει αντρα και οτι την σιχαινεται . μιλαμε για πολυ κραξιμο γενικα η ολγα.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
αφου προηγηθηκε τηλ παω και οι δυο κοπελες σε δωματιο με πελατη, η ολγα τελειωνε και περιμενε να φυγει ο προηγουμενος για να μπω εγω. με βαζει να κανω μπανιο με τα ρουχα εννοω οτι τα ρουχα μου τα εβγαλα στο μπανιο και οχι στο δωματιο μιας και ηταν ο προηγουμενος μεσα. αφου μπενω στο δωματιο ριχνει ενα κραξιμο στον προηγουμενο η ολγα οτι παει με το πασο του , κανει μια ωρα να βαλει το παπουτσι του , κοιταγε μια ωρα το ποδι του και κατι τετοια.( σε εμενα τα ελεγε και οχι στον προηγουμενο πελατη).

ξεκιναμε μασαζακι με την  ολγα μονο στα ποδια και χαλαρο, της ζηταω να βγαλει και τα ρουχα της τα εβγαλε  ολα εκτος βρακι , μου εκανε μασαζ με τα βυζια της και γενικα οτι ζηταγα το εκανε. ζητησα και καλαμακι αλλα αρνηθηκε. στο τελος αφου ημουν ετοιμος να τελειωσω το επραξα πανω στις βυζαρες της ολγας πραγμα που ηταν πολυ καβλωτικο.

επισης να πω οτι κατα την διαρκεια του μασαζ που τελειωσε και η αγγελικη μου ειπε η ολγα να κανουμε διπλο με 60€ πραγμα που αρνηθηκα και αφου ντυνομουνα να φυγω και μιλαγανε οι δυο τους απο την συζητηση που κανανε καταλαβα οτι ελεγε η ολγα στην αγγελικη οτι δεν ειχα λεφτα για διπλο. πρεπει να ψαχνουνε για μαλακες τα μιλφακια - γκιλφακια.

τελος να πω οτι ρωτησα και για την τατιανα η οποια γυρισε στην ρωσια για να παντρευτει αλλα τα βρηκε σκουρα και θα ξαναγυρισει ελλαδα, επισης η ολγα μου ειπε οτι η τατανια ειναι αλκοολικη για αυτο δεν βρισκει αντρα και οτι την σιχαινεται . μιλαμε για πολυ κραξιμο γενικα η ολγα.

Εύγε φοβερή ενημέρωση και με το απαραίτητο κουτσομπολιό!  :grin:
ΌΛγα και Αγγελική κλείσαν έξι μήνες σερί! Δημόσιο..  :headbaning2:

nnnikosss

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
27
Πόντοι
0
σε τιμη παιζουν τα προγραμματα εδω??

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.154
Πόντοι
456
Κάποιες προσωπικές πληροφορίες καλά είναι να μην αναφέρονται,μόνο με π.μ

nnnikosss

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
27
Πόντοι
0
σου είναι εύκολο να μου στείλεις? ευχαριστώ πολύ εκ των  ;)προτέρων

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086

ξεκιναμε μασαζακι με την  ολγα μονο στα ποδια και χαλαρο, της ζηταω να βγαλει και τα ρουχα της τα εβγαλε  ολα εκτος βρακι , μου εκανε μασαζ με τα βυζια της και γενικα οτι ζηταγα το εκανε. ζητησα και καλαμακι αλλα αρνηθηκε. στο τελος αφου ημουν ετοιμος να τελειωσω το επραξα πανω στις βυζαρες της ολγας πραγμα που ηταν πολυ καβλωτικο.

αξιοθαυμαστος για την καταδρομικη σου

μαλλον δεν αξιζει να το διακινδυνευσει κανεις

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εγω δεν μπορω να καταλάβω το εξής.... Αφού δεν προχωράνε σε κάτι παραπάνω εκτός του φραπέ, στο διπλό τι διάολο προσφέρουν; Η μία στον παίζει και η άλλη βλέπει;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εγω δεν μπορω να καταλάβω το εξής.... Αφού δεν προχωράνε σε κάτι παραπάνω εκτός του φραπέ, στο διπλό τι διάολο προσφέρουν; Η μία στον παίζει και η άλλη βλέπει;

Μπορεί η μια να κάνει την κίνηση προς τα πάνω και η άλλη προς τα κάτω!!  :2funny: :2funny:

robocock

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0

Επειδή έχει τύχει να πάρω μια φορά διπλό στην Κριτωνος, να καταθέσω την εμππερία μου:
Καταρχήν το επέλεξα επείδη που έκαναν προσφορά στα 60, γιατί άλλες φορές έχω ακόυσει και για 90 το οποίο δε συμφέρει σε καμία περίπτωση. Αύτο ήταν πριν 2-3 χρονια περίπου, με παρούσες την Τατιάνα και μια ξανθιά αρκετά καλή και όχι μεγάλη σε ηλίκια, δυστυχώς δε θυμάμαι όνομα ούτε την ξαναείδα, ίσως Βερόνικα αλλά μπορεί να είμαι τελείως εκτός.
Τέλος πάντων, αυτό που προσφέρουν αρχικά ως διπλό είναι καλό μασάζ, είναι ωραία η αίσθηση τεσσαρων χεριών πανω κάτω ταυτόχρονα. Τώρα κατά την ώρα του φραπέ, η φάση είναι κατα περίσταση, η μια τον παίζει η άλλη χαιδεύει τη γύρω περιοχή ή κι οι δύο ταυτόχρονα κ.ο.κ. Επίσης κατά τη διάρκεια του φραπέ η Τατιάνα χαζογέλαγε αν και με καλή τεχνική, ενώ η άλλη το έπαιζε πιο καυλωτική. Γενικά πάντως δεν ήταν άσχημα, καθώς μιλάμε και για πιο νεαρές από το μέσο όρο.

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ακομα εκει ειναι η αγγελικη με την ολγα καποια πραγματα δεν αλλαζουν αλλα πρεπει καποια στιγμη.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.154
Πόντοι
456
Οποιος έχει ''απωθημένο'' την Τατιάνα  την Κυριακή δούλευε στην Φραντζή ,προφανώς πλέον φουλ!

mitsosoft

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
158
Πόντοι
1
Το ξεθ@βω λίγο αυτό επειδή έχει έμφανιστεί καινούργια κοπελα η οποια απο οτι μου ειπε η Ολγα δεν έρχεται ολες τις μέρες, οποτε καλύτερα τηλεφωνο πριν! Σορρυ αλλά ξέχασα το όνομα γμτ!!!

Επειδή έχει ένα στυλακι και σωματακι που προσωπικά μου ψιλομπήκε στο μυαλο να το δοκιμάσω και αν σου καρφωθεί τότε δεν φέυγει έυκολα, δοκίμασα πριν λιγες μερες! Ηλικία αν κατάλαβα καλά κοντά στα 35-40, σωματακι αρκετά καλό με μικρό βυζακι αλλά πεταχτή ρωγα και αρκετά καλή κωλ@α@... Απο μασαζ δεν λεει πολλά... Στο 2ο ημιχρονο ομως έβγαλε όλα τα ρουχα και έμειμε με το στρινγκακι και μπορώ να πω οτι το απολαυσα αρκετά, επίσης με αφησε και εβαλα δακτυλο και φαινόταν ότι της άρεσε.. Ένα ακομα αρνητικό πλυν του μασαζ ήταν όταν δεν έλεγε με τιποτα να μιλήσει στον ενικό και ήταν ολο στο πλυθηντικο!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Το ξεθ@βω λίγο αυτό επειδή έχει έμφανιστεί καινούργια κοπελα η οποια απο οτι μου ειπε η Ολγα δεν έρχεται ολες τις μέρες, οποτε καλύτερα τηλεφωνο πριν! Σορρυ αλλά ξέχασα το όνομα γμτ!!!

Επειδή έχει ένα στυλακι και σωματακι που προσωπικά μου ψιλομπήκε στο μυαλο να το δοκιμάσω και αν σου καρφωθεί τότε δεν φέυγει έυκολα, δοκίμασα πριν λιγες μερες! Ηλικία αν κατάλαβα καλά κοντά στα 35-40, σωματακι αρκετά καλό με μικρό βυζακι αλλά πεταχτή ρωγα και αρκετά καλή κωλ@α@... Απο μασαζ δεν λεει πολλά... Στο 2ο ημιχρονο ομως έβγαλε όλα τα ρουχα και έμειμε με το στρινγκακι και μπορώ να πω οτι το απολαυσα αρκετά, επίσης με αφησε και εβαλα δακτυλο και φαινόταν ότι της άρεσε.. Ένα ακομα αρνητικό πλυν του μασαζ ήταν όταν δεν έλεγε με τιποτα να μιλήσει στον ενικό και ήταν ολο στο πλυθηντικο!

μια Ελληνιδα μιλφ καστανοξανθη μηπως?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ένα ακομα αρνητικό πλυν του μασαζ ήταν όταν δεν έλεγε με τιποτα να μιλήσει στον ενικό και ήταν ολο στο πλυθηντικο!

Είναι βεβαιον οτι ειναι καινούργια στη δουλειά και προφανως "ψαρωμένη"......το δεύτερο μέρος ειχε φραππέ,καλαμάκι η μπριζόλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom