Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Υπαρχει και μια βερονικα εκει απο οτι ακουσα..εχει δοκιμασει κανεις?
Υπαρχει και μια βερονικα εκει απο οτι ακουσα..εχει δοκιμασει κανεις?
Είναι η αφεντικίνα. Φραπεδιάζει σπάνια και με πολύ αγγαρεία
και εμεινες ευχαριστημενος απο την λινα? γιατι εγω μια φορα που εκανα μαζι της απλα ξενερωσα και λυπηθηκα τα χρηματα που εδωσα.. μονο ολγα και αγγελικη αξινουν εκει.Πέρασμα πριν απο καιρό, συνεδρία με Λίνα, στο μισάωρο είχαμε τελειώσει, της είπα οτι είχα πληρώσει για 45 λεπτά και οχι 30, βγαίνοντας το ξαναλέω και μου είπε να πάμε πάλι για τα υπόλοιπα 15. Πλήρωσα 30 ευρώ που αναλογούσαν στα 30 λεπτά και χαιρέτησα. Φεύγοντας μου είπε οτι δεν θα συνεργαστεί μαζί μου ξανά
Τι είναι αυτές καινούργιες;πρώτη φορά αναφέρονται.Ξερεις κανεις τιποτα για Λίλιαν και Κωνσταντίνα?
θα συμφωνήσω με το συνάδελφο η όλγα είναι σταθερή αξία, με καλή διάθεση δεν με έχει απογοητεύσει. η δεύτερη κοπέλα έχει ελάχιστη συμμετοχή και το μασάζ που κάνει είναι απλά ένα χάδι αλλά ευτυχώς την είχα δοκιμάσει σε διπλό με την όλγα οπότε έφυγα ικανοποιημένος από τη συνεδρία. καλό καθαρό μαγαζί για μια γρήγορη χαλάρωση με φραπέ χωρίς πολυκοσμίαεψαχνα να κανω ενα μασαζακι για να φυγουν τα χοντραδια αλλα ολες δεν μπορουσαν με αποτελεσμα να καταλειξω εδω . παρουσες λοιπον κλασσικα η ολγα οπου την επελεξα και η λινα μακρια απο αυτην. κλασικο και καλο μασαζ απο ολγα η οποια μου ειπε οτι ελειπε αρκετο καιρο η οποια εχει αδυνατησει παρα πολυ. κατα το μασαζ κλασικα παντα ζηταω να μου κανει χωρις ρουχα για να ακουμπανε οι βυζαρες της πανω στο σωμα μου. τελος καλο αισθισιακο μασαζ με φραπεδια.
για να φυγουν τα χοντραδια ειναι μια χαρα.
Δεν ξερω. Κι εμενα μου ζήτησε πληροφορίες για αυτες μεσω πμ ενα μέλος αλλα δεν ηξερα να απαντησω και σκεφτηκα να ρωτησω εδω.Τι είναι αυτές καινούργιες;πρώτη φορά αναφέρονται.
Μασαζάκι προ ημερών στο ένα λόγω ίδρυμα. Πέρασμα με Ολγα που ήταν Free κατά την είσοδο μου. Βλέποντας τη μιλφάρα με νυχάκια ποδιών τέλεια περιποιημένα και τις βυζάρες να ξεχειλίζουν, κατευθύνθηκαν τάχιστα προς το μασαζοκρεματο για καλό μασαζ και ικανοποιητικότατη μάλαξη/φραπε..
δεν ρώτησα αλλά δεν είδα και κάποια άλλη όσο ήμουν εκεί.Ακόμα η Όλγα είναι εκεί.. Έμαθες μήπως ποια ήταν η άλλη θεραπεύτρια στο μαγαζί?