Νέα

Κριτική στα γαμήσια/πίπες που μας κάνουν οι σύντροφοί μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Να γραψω τωρα και για καποιον που παιρνει 1 και αυτο για να μην του βαλω 0 του καημενου.
Τον γνωρισα στο αεροπλανο γυρνωντας απο Ρωμη. Καθοταν στην πισω σειρα. Δε θα μπω σε λεπτομερειες για το πως γνωριστηκαμε κλπ γιατι δεν εχουν καμια σημασια σε αντιθεση με την προηγουμενη φαση που περιεγραψα.
Ανταλαξαμε τηλεφωνα και κανονισαε να βρεθουμε στην Αθηνα. Το πρωτο "ραντεβου" ηταν σε εστιατοριο. Το δευτερο στο σπιτι του. Εκει λοιπον και μετα απο 3 λεπτα φιλια κλπ ξαπλωσε στο κρεβατι  :huh:
Γδυθηκα και ανεβηκα πανω του. Πηγα να τον βαλω στο στομα μου και με τραβηξε στο προσωπο του :-
Με γυρισε ανασκελα. Μεχρι εκεινη την ωρα δε με εχει αφησει να του κανω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα.
Τι στο διαολο λεω μεσα μου, καινουριο φρουτο εινμαι αυτο; Δε  πειραζει, αστο να δουμε που θα το παει. Του λεω, μισο να φερω προφυλακτικό. Α, δε μπορω με προφυλακτικό, μου λεει.
Εγω δε μπορω χωρις μωρο μου. Φυσικά ντυθηκα και μετα απο 5 λεπτα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια και ενω αυτος προσπαθουσε να με πεισει ότι το σεξ δεν ειναι καθολου ωραιο με προφυλακτικό και ότι αν το βαλει θα του πεσει...
Και αντε παει στο καλο αυτο, λες οχι και τελος. Το άλλο με το να θελει μονο την κλασικη σταση, χωρις τιποτ αλλο;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Mηπως να μας πεις πως γνωριστηκατε?
Θα εχει πιο ενδιαφερον :)

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Και μετα αυρα ξυπνησες...........

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αρκετά χρόνια πίσω, θα πήγαινα τρίτη γυμνασίου, στον παραλιακό παραθεριστικό οικισμό, που η οικογένεια μου διέθετε λυόμενο εξοχικό, είχαμε σχηματίσει μία παρέα, αγόρια και κορίτσια και η σεξουαλικότητα μας εξαντλούνταν σε πειράγματα, υπονοούμενα και βλέμματα (οι καιροί γαρ).
Κάποιο από τα κορίτσια, λίγο μικρότερο από εμένα, μου άρεσε και το πολιορκούσα, όσο μου επέτρεπε η ηλικία μας και το συνεσταλμένο του χαρακτήρα μου.
Θυμάμαι ένα βράδι, φορούσε ένα καλοκαιρινό, ριχτό φόρεμα, με λεπτό ύφασμα, σε ανοικτό χρώμα, μπεζ ή ροζ, που επέτρεπε να διαγράφεται η σιλουέτα του κορμιού της από τα φώτα.
Πάνω στα χαχανητά και τα πειράγματα μεταξύ μας, άπλωσα το χέρι μου και άθελα έπιασα το στήθος της, το οποίο μου φάνηκε τότε πολύ μεγάλο, σκληρό και καλοσχηματισμένο (δεν φορούσε σουτιέν), για να εισπράξω μία δήθεν αυστηρή αλλά μάλλον ναζιάρικη απάντηση: «- κοντά τα χέρια σου…» και ένα καστανό βλέμμα όλο υπονοούμενα, που δεν μπόρεσα να αξιοποιήσω.
Το καλοκαίρι μου πέρασε με αυτήν την ανάμνηση και ακόμη μπορώ να αναπολήσω την αφή του νεανικού στήθους στο χέρι μου και τα καστανά της μάτια με τις διεσταλμένες κόρες.
Δυστυχώς δεν θυμάμαι πια ούτε το όνομα της.
Την θεωρώ ως μία από τις πρώτες σεξουαλικές μου εμπειρίες και, ανάλογα με τα όσα είχα μέχρι τότε βιώσει, από τις καλύτερες, όχι τόσο να το "χούφτωμα" όσο για το βλέμμα.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Σε μαγαζι με φιλους , βαριομουν  , ηταν δυο γκομενες μονες τους σε τραπεζι.Μικρες, φοιτητριες.
Παιρνω το κινητο μου παω και στεκομαι πανω απο τη μια και αρχιζα να σχηματιζω τηλεφωνα στην τυχη και να την κοιταω. Στην αρχη δεν μου εδινε σημασια, εγω συνεχισα, επαιρνα πραγματικα τηλεφωνα και το σηκωναν διαφοροι, εγω "συγνωμη λαθος".
Καποια στιγμη κατι της ειπε η φιλη της και εκεινη γυρισε αδιαφορα στην αρχη και με κοιταξε. Εγω συνεχισα ακαθεκτος και δεν ξεκολουσα το βλεμα μου απο πανω της.
Αυτο πρεπει να κρατησε κανα 10λεπτο.
Στο τελος γυρναει και μου λεει"Συγνωμη τι κανεις?"
Της λεω "Προσπαθω να σε παρω τηλεφωνο"
"Τι?"
"Προσπαθω να σε παρω τηλεφωνο"
"Γιατι το ξερεις?"
"Οχι"απαντησα με ηρεμη σταθερη φωνη"Στη τυχη, καποια στιγμη θα το πετυχω, μεχρι να κλεισει το μαγαζι"
Με κοιταξε με ενα υφος σαν να ημουν καθηστερημενος και γυρισε απο την αλλη.
Σ'αυτο το σημειο δεν υπαρχει επιστροφη.Αν σταματησεις την πλακα γινεσαι μαλακας. Το συνεχιζεις μεχρι τελος. Σαν να μην τρεχει τιποτα συνεχισα να τηλεφωνο σε ασχετους.
Μετα απο λιγο ξαναγυρισε, εγω ακαθεκτος,ξαναγυρισε,εγω ακαθεκτος,ξαναγυρισε, εγω ακαθεκτος ...
Στο τελος την πιασανε τα γελια,  βουταει το κινητο της σχηματισε το νουμερο και μου το δειχνει.
Την πηρα τηλεφωνο στο ενα μετρο, το σηκωσε, και αρχισαμε να μιλαμε, καποια στιγμη βγηκα και εξω απο το μαγαζι για να την ακουω καλητερα :cheesy:.
Το καναμε στο αμαξι της, ενας φιλος μου απο την παρεα προλαβε πρωτος και την επεσε στη φιλη της.
Μιλησαμε μια δυο φορες βρεθηκαμε και αλλη μια.
Αυτα :)

_Avra_

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Σταμπιτ, εισαι απλα κορυφαιος! Και για τον τροπο που την πλησιασες και για το ότι δεν μασησες και συνεχισες! :-*

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Σταμπιτ, εισαι απλα κορυφαιος! Και για τον τροπο που την πλησιασες και για το ότι δεν μασησες και συνεχισες! :-*
Οπως ειπα, υπαρχει ενα σημειο οταν φλερταρεις που αν το περασεις δεν μπορεις να πας πισω.
Μετα αναγκαζεσαι να το υπερασπισεις μεχρι τελους, αλλιως γινεσαι ρομπα.Στη συγκεκριμενη περιπτωση μετραγε η διαθεση για χαβαλε.το γ@μ^σι προεκυψε.
Ηταν ομως και ωραιες μερες, τη σηκωναν τη τρελα

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Βεβαια πληρωσα κατι ασχετα τηλεφωνα, αλλα δεν γ$μ*εται, η λεζαντα πληρωνεται(που ελεγε και ο παππους μου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom