mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Και όσοι είναι στα 30 και δεν είχαν ποτέ τέτοια εμπειρία, τι είμαστε?
Define τι ειδους εμπειριες δεν ειχες να σου πω που ανηκεις....χαχαχαχα
Και όσοι είναι στα 30 και δεν είχαν ποτέ τέτοια εμπειρία, τι είμαστε?
Mηπως να μας πεις πως γνωριστηκατε?Να γραψω τωρα και για καποιον που παιρνει 1 και αυτο για να μην του βαλω 0 του καημενου.
Τον γνωρισα στο αεροπλανο γυρνωντας απο Ρωμη. Καθοταν στην πισω σειρα. Δε θα μπω σε λεπτομερειες για το πως γνωριστηκαμε κλπ γιατι δεν εχουν καμια σημασια σε αντιθεση με την προηγουμενη φαση που περιεγραψα.
Ανταλαξαμε τηλεφωνα και κανονισαε να βρεθουμε στην Αθηνα. Το πρωτο "ραντεβου" ηταν σε εστιατοριο. Το δευτερο στο σπιτι του. Εκει λοιπον και μετα απο 3 λεπτα φιλια κλπ ξαπλωσε στο κρεβατι
Γδυθηκα και ανεβηκα πανω του. Πηγα να τον βαλω στο στομα μου και με τραβηξε στο προσωπο του :-
Με γυρισε ανασκελα. Μεχρι εκεινη την ωρα δε με εχει αφησει να του κανω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα.
Τι στο διαολο λεω μεσα μου, καινουριο φρουτο εινμαι αυτο; Δε πειραζει, αστο να δουμε που θα το παει. Του λεω, μισο να φερω προφυλακτικό. Α, δε μπορω με προφυλακτικό, μου λεει.
Εγω δε μπορω χωρις μωρο μου. Φυσικά ντυθηκα και μετα απο 5 λεπτα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια και ενω αυτος προσπαθουσε να με πεισει ότι το σεξ δεν ειναι καθολου ωραιο με προφυλακτικό και ότι αν το βαλει θα του πεσει...
Και αντε παει στο καλο αυτο, λες οχι και τελος. Το άλλο με το να θελει μονο την κλασικη σταση, χωρις τιποτ αλλο;;;;
ανομαλειεςΤο άλλο με το να θελει μονο την κλασικη σταση, χωρις τιποτ αλλο;;;;
εγο αργισα κανα 20λεπτο σιμερα εσι???Όπως το είπες, καθυστερημένοι.
που ισουν εε?εγο αργισα κανα 20λεπτο σιμερα εσι???
τιλεφονο το γινεκακιπου ισουν εε?
μισ περνισ φιλε πουλα καλιτερακιεγο παιρνιμενο κε παιρνιμενο...
λαισ? φωβαμε μυν ανεβι κυαλο...μισ περνισ φιλε πουλα καλιτερα
οχι ρε δε εναβενι κιαλο μι πεσουμε,παντοσ εσι εχις προβλιμα σα και μενα προσεχε ισε μικροσ ακομασλαισ? φωβαμε μυν ανεβι κυαλο...
λαισ να το κιταξο ωσο ινε νορεισ?οχι ρε δε εναβενι κιαλο μι πεσουμε,παντοσ εσι εχις προβλιμα σα και μενα προσεχε ισε μικροσ ακομασ
αμα ξερισ τον Τσακ Νορεισ ισε τιχεροσ ξερι αφτοσλαισ να το κιταξο ωσο ινε νορεισ?
θα τον τειλεφονισω...αμα ξερισ τον Τσακ Νορεισ ισε τιχεροσ ξερι αφτοσ
Οπως ειπα, υπαρχει ενα σημειο οταν φλερταρεις που αν το περασεις δεν μπορεις να πας πισω.Σταμπιτ, εισαι απλα κορυφαιος! Και για τον τροπο που την πλησιασες και για το ότι δεν μασησες και συνεχισες! :-*