Νέα

Krista (Asexydate)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 576
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/krista-asexydate/]Krista (Asexydate)[/url]

iwcg
16/10/06

Το ραντεβού ήταν outcall δίωρο σε ιδιωτικό/ενοικιαζόμενο χώρο. Το ταξί την έφερε με περίπου 45' καθυστέρηση αν και η Κηφισίας τη συγκεκριμένη ώρα του Σαββάτου όσο εγώ την είδα δεν είχε κίνηση. Η συνάντησή μας είχε από την αρχή από μέρους της μια αγχώδη συμπεριφορά, η τύπισσα όμως έχει μερικά καλά στοιχεία. Πρώτον έχει gothik face και σχετικό makeup-dressing χωρίς όμως ακραία. Το ντύσιμό της αρκετά μοντέρνο αλλά όχι προκλητικό (ευτυχώς γιατί θα μας κοίταγαν όλοι) και η εμφάνισή της είναι το καθαρόαιμο Ουγγαρέζικο κορίτσι χωρίς όμως να είναι αλόγα...Θα διαβάσετε στη σελίδα της άλλωστε αναλογίες.
Πάμε στο κυρίως πιάτο. Καταρχήν είναι από τις λίγες που πραγματικά το σώμα της είναι πολύ καθαρό και λευκό (τρελαίνομαι). Έχει σχετικά μεγάλο στήθος (3άρι σίγουρα) και φυσικότατο αν και όχι πολύ σφιχτό. Πολύ γυμνασμένοι κοιλιακοί (όχι με γράμμωση) και εντυπωσιακά οπίσθια αν και λίγο απλωτά (αν μπορείτε να το καταλάβετε. ..).
Η συμφωνία μας ήταν για 500 ευρώ στο δίωρο (καθαρό) και με ένα CIF/COB ανάλογα τη στιγμή. Τελικά αυτό έγινε COB απλά γιατί δε μου βγήκε εμένα και το έκανε 2 φορές χωρίς να ζητήσει έξτρα όπως μου είπε στο 2ο γύρο "cool baby it's ok, i like you..." !!!
Συμμετοχή στο όλο σκηνικό της κοπέλας 8/10 που ουσιαστικά βαθμολογώ το προς το τέλος κομμάτι αφού είπα στην αρχή ήταν πολύ σφιγμένη, προφανώς στο δικό της χώρο (ξενοδοχείο) να ήταν πιο άνετη. Στο (πολύ) ενδιάμεσο εκτός από ένα ντους μιλήσαμε στα αγγλικά με νορμάλ συνεννόηση (όχι τίποτα εξαιρετικό αλλά όχι να καταλήξουμε σε νοήματα), ζήτησε νερό παγωμένο ή light pepsi και γενικά έδειξε προσπάθεια προσέγγισης που μου άρεσε πολύ. Την ώρα που ντυνόταν για να φύγει και ψιλοπειραζόμαστε (το ταξί πληρώθηκε έξτρα από μένα ένα 50άρι συνολικά ως δώρο ας πούμε) τη ρώτησα αν ξανάρθει Ελλάδα (θα μείνει λογικά μέχρι Τρίτη) και μου είπε πιθανόν ναι αλλά αν τη θέλω αποκλειστικά μπορεί να κανονίσει ένα weekend με κόστος γύρω στα 2500 (παρασκευή βράδυ με Κυριακή απόγευμα) και εισιτήρια δικά μου και με την ατάκα της "...and all is more nice my baby then..." που άφησε υποσχέσεις. Πιθανόν κάποια στιγμή να την ξαναδοκιμάσω σε ένα 2ώρο πριν την κλείσω για περισσότερο . Πάντως είναι στα υπόψη.
Να τελειώσω με το πρόσωπο της το οποίο έχει πολύ ωραία πεταχτά χείλη, λευκά δόντια που πετάνε τόσο ώστε να είναι sexy (κάτι σε Βάνα Μπάρμπα μου έδωσε) και γενικά ένα γλυκό αλλά και άγριο ταυτόχρονα σύνολο. Αρνητικό οι νυχάρες της που της έβλεπα και έτρεμα μην τις δω πουθενά πάνω μου...!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom