apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι ειναι αυτοι οι επαναστατες τυπεrpg θα ξυγηθει ο τυπος γιατρε?
ετσι ειναι αυτοι οι επαναστατες τυπεrpg θα ξυγηθει ο τυπος γιατρε?
προσβολαααααααααααααααααααααααααααγιατρε μηπως εκανες και παπαδακι οταν ησουν παιδι στην ενορια της γειτονια σου?
οχι γιατρε επειδη ενδιαφερθηκε για το παγκαρι τον περασα για μελος τις εκκλησιαστικης επιτροπης του ναου και λεω αρα θα ειναι ανθρωπος της εκκλησιας απο παιδιπροσβολααααααααααααααααααααααααααα
τι του λες του ανθρωπα ρε τυπε
θες να αρχισει να βγαζει αφρους?
Ποσο θα αντεξεις ακομη? θα σε ισοσπεδωσουμε τελειως στο τελος.
Μου την εχει σπασει και μενα ο σκατοχαρακτηρας σου να ξερεις
το εχεις ψαξει τυπε οτι θελει εγκριση αλλιως θα συνεχιζες τις μαλακιες :-Αθηναιος μαν !!!!!
Δεν ξερω ποια ειναι αυτη που λες .... τυπε
θα εννοεις το κοσμοπολιταν μαλλον και μαλλον μια Ελενη Κιατο ?
Ε τι τρεχει με αυτο τωρα παλι ?
Δεν μπορω να μπω πια εκει να γραψω γιατι θελει εγκριση και αλλες τετοιες παπαριες και δεν εχει και νοημα να μπω πλεον παλι εκει
Εσυ τι ζορι τραβας και μου τα πριζεις ξαφνικα με ολα αυτα ?
Πόσο απολαυστική η διαμάχη Μόρτη-Αχαχούχα?
Ο ενας κραζει τα τρωτά του αλλου, αλλά φυσικα δεν βλεπει τα δικα του.
Σαν τις καμηλες που τσακωνονται για τις καμπουρες της αλλης, αλλά δεν βλεπουν την δικη τους.
Ενω αν ημουν σωστος επρεπε να πω οτι εισαι τελειος και ο αλλος μαλακας.Μπραβο χασοδίκη την ειπες την κλαπαρχιδιά σου.
Ενω αν ημουν σωστος επρεπε να πω οτι εισαι τελειος και ο αλλος μαλακας.
Συγνωμη θα ζητησω μονο απο τον Θεο οταν ερθει η ωρα μου και θα ειναι για πραγματικα λαθη κι οχι για τις μαλακιες που ενοχλησαν εσενα για το ΚΕΦΙ μουΠεριμενω να ακουσω συγγνωμη που προσπαθησες να με τρολαρεις το απογευμα και μεχρι προ λιγου με τους μισθους και τις αλλες μαλακιες σου. Αν οχι συγγνωμη να παραδεχθεις οτι ειχες αδικο.
Το ενδεχομενο να τον τρολλαρω για την πλακα το παραβλεπουμε δηλαδη ?Πόσο απολαυστική η διαμάχη Μόρτη-Αχαχούχα?
Ο ενας κραζει τα τρωτά του αλλου, αλλά φυσικα δεν βλεπει τα δικα του.
Σαν τις καμηλες που τσακωνονται για τις καμπουρες της αλλης, αλλά δεν βλεπουν την δικη τους.
Κι εσυ που το ξερεις αυτο ?Α και κατι αλλο, πραγματι το κοσμο θελει εγκριση τωρα τελευταια.
Μαλακας εισαι και φαινεσαιΕνω αν ημουν σωστος επρεπε να πω οτι εισαι τελειος και ο αλλος μαλακας.
αν πας στον παραδεισο τυπεΣυγνωμη θα ζητησω μονο απο τον Θεο οταν ερθει η ωρα μου
Αυτο θα πει πετυχημενη τρολλια20 σελίδες μουρμούρα επειδή του είπες ότι έχει άδικο.
Ήξερες τι έκανες. :-
Εχεις δικιο τυπε ... μαλλον στο δευτερο θα παω τελικααν πας στον παραδεισο τυπε
αν πας στην κολαση δεν εχει συγγνωμες και τετοια
20 σελίδες μουρμούρα επειδή του είπες ότι έχει άδικο.
Ήξερες τι έκανες. :-
θα γινεις spawn τυπεΕχεις δικιο τυπε ... μαλλον στο δευτερο θα παω τελικα