Νέα

Κρίση: Η λύση για amateur γαμήσι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Δεν είναι μακριά η εποχή τυπε που θα σου δίνει κώλο για 2 φέτες μπομπότα.

το ενδεχομενο ο κωλος του πελατη να εχει ανοιξει πιο πολυ απο τον δικο της για βρει τα φραγκα για τη μπομποτα που θα της δωσει το εχεις σκεφτει;. οταν αυτες θα φτασουν ζητανε 20αρικο, ο μεσος μισθος θα εχει κατεβει κοντα στο 100αρικο, οποτε η αναλογια θα ειναι η ιδια, ισως και χειροτερη απο τη σημερινη. εκτος βεβαια αν επικρατει η αισιοδοξη αντιληψη οτι μονο αυτες (ως πολιτες μιας φτωχης χωρας) θα βγουν στο κλαρι για ενα 20αρικο ενω ο μισθος των υπολοιπων (ως πολιτες μιας πλουσιας χωρας) θα εξακολουθει να παραμενει αμεταβλητος (χαλαρα περιπου στα 2-2,5 χιλιαρικα  :grin:).

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Αν οι μουνάρες amaterur πηδιούνται για 20ευρω οι Μουνίτσες και τα άλλα θηλαστικά του φορουμ θα παίρνουν 1 ευρώ..Εγω θα την βγάζω με τέτοιες πάντως γιατί θα είναι και πιο οικονοικές λόγω μπαζομάρας..

kakuta

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
αυτο παιδια γινεται παντου πιστευω ειλικρηνα εγω μεσω γνοστου αυτο τον καιρω πηδαω 2 στη λαρισα μια 38 κ μια 44 με ενα 30ρακι κ εινε σουπερ μαμαδεσ.
Φιλε εγω μενω στο βολο.Μπορεις να μου στειλεις σε π.μ το τηλεφωνο τους;Σε παρακαλω εχω μεγαλη αναγκη.

Επισκέπτης
Αν οι μουνάρες amaterur πηδιούνται για 20ευρω οι Μουνίτσες και τα άλλα θηλαστικά του φορουμ θα παίρνουν 1 ευρώ...

Λάθος.
Αν οι μουνάρες πηδιούνται με 20€
οι γυναίκες του φόρουμ
θα πρέπει [size=11pt]να σου δίνουν [/size]2000€
για να τις γαμήσεις.

Για να γαμήσεις μετά 100 μουνάρες
να ισιώσεις από το σοκ
που έπαθες με τη μπαζοσύνη τους.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Οσοι ειναι απο επαρχια(κ κυριως χωρια) θα ξερουν τυπισσες που πηδιουνται με αλλους για λεφτα/δωρα/αλλα υλικα αγαθα.

Ξερω ατομα που δουλευουν μεροκαματο κ τα ακουμπανε σε μαναδες που ο δημοσιος υπαλληλος αντρας τους συναινει.

Αλλες εγιναν προισταμενες ξενοδοχειων με μονο προσον το μουνι συν απολυτηριο τεχνικου λυκειου.

Πλεον ολες οι ψοριαρες θα σταματησουν να εχουν τρελλες απαιτησεις.καλο αυτο για οσους εχουν μπαγιοκο.

Επισκέπτης
Οσοι ειναι απο επαρχια(κ κυριως χωρια) θα ξερουν τυπισσες που πηδιουνται με αλλους για λεφτα/δωρα/αλλα υλικα αγαθα.

Ξερω ατομα που δουλευουν μεροκαματο κ τα ακουμπανε σε μαναδες που ο δημοσιος υπαλληλος αντρας τους συναινει.

Αλλες εγιναν προισταμενες ξενοδοχειων με μονο προσον το μουνι συν απολυτηριο τεχνικου λυκειου.

Πλεον ολες οι ψοριαρες θα σταματησουν να εχουν τρελλες απαιτησεις.καλο αυτο για οσους εχουν μπαγιοκο.

εγώ πάλι νομίζω ότι στις επαρχίες παίζει πολύ παραμύθι ...

Επισκέπτης
Μπααα...Αμα εισαι μεσα στην πιατσα ακους πολλα...Τα οποια και μπορεις να διασταυρωσεις πολυ ευκολα ;)

Τα οποία είναι όλα πίπες
που λέγονται από αργόσχολους που είναι με το π στο χ
αλλά λένε στον υπόλοιπο πουτσοκαμπο
ότι ο καθένας γάμησε 500-1000 μουνάρες το τελευταίο 6-μηνο.

Και όλους
όσο ζουν
κανείς δεν τους έχει δει με άλλη
πλην της κυράς τους.

Romanos65

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Υπομονη Μαγκες.
οταν γεινετε και εσεις συνταξιουχοι, θα πιδατε τεκνα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Τα οποία είναι όλα πίπες
που λέγονται από αργόσχολους που είναι με το π στο χ
αλλά λένε στον υπόλοιπο πουτσοκαμπο
ότι ο καθένας γάμησε 500-1000 μουνάρες το τελευταίο 6-μηνο.

Και όλους
όσο ζουν
κανείς δεν τους έχει δει με άλλη
πλην της κυράς τους.
το μονο σωστο ποστ σε αυτο το μπουουουρδα-θρεντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom