Νέα

Κρίση: Η λύση για amateur γαμήσι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα piderof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.429
Πόντοι
266
Η φιλη μου το έχει φυσικά αλλά θέλω να το πάρω διπλωματικα, μην ξεφτιλιστουμε γιατί όταν μου έλεγε την ιστορία κουναγα το κεφάλι μου κι έλεγα "Αίσχος".
ασε μας ρε φιδεμπορα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Η φιλη μου το έχει φυσικά αλλά θέλω να το πάρω διπλωματικα, μην ξεφτιλιστουμε γιατί όταν μου έλεγε την ιστορία κουναγα το κεφάλι μου κι έλεγα "Αίσχος".
Πες της οτι θελεις το τηλεφωνο για να την συμβουλεψεις να αφησει τον εκλυτο βιο  :2funny: :2funny:

simos40

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
otan to pareis to 8elw kai gw to thlefwno file

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εσύ όταν το πάρω αποκλειεσαι. :)

Ευγε φίλτατε, πολύ καβλερό το αβατάρ σου.

Πάντος, εγώ πιστεύω τα περιστατικά που έγραψες, ειναι καθημερινότητα πλέον τέτοιες ιστορίες.

Μάγκες, τα γραφω εδώ και μια τριετία στο παρόν σάιτ. Τσάμπα μουνια θα γκαμάμε (εφόσων τα έχουμε τα φραγκα)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.413
Πόντοι
456
Φιλε piderof  ερωτηση σου <<Μήπως οι Ελληνίδες και οι αλλοδαπές στην Ελλάδα των 2010's είναι οι Σοβιετικές των 1990's;>> τα λεει ολα.Το εχω πει εδω και και καιρο πως η μερα αυτη  ηρθε.Ο καιρος εχει παντα γυρισματα, εκει που καποτε φτυναμε ηρθε η ωρα να γλυψουμε.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλε piderof  ερωτηση σου <<Μήπως οι Ελληνίδες και οι αλλοδαπές στην Ελλάδα των 2010's είναι οι Σοβιετικές των 1990's;>> τα λεει ολα.Το εχω πει εδω και και καιρο πως η μερα αυτη  ηρθε.Ο καιρος εχει παντα γυρισματα, εκει που καποτε φτυναμε ηρθε η ωρα να γλυψουμε.

Πολυ διδακτικό :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

Έεεετσι! Διπλωματικά να γίνει το κονέ!

Αλλά να κάνεις παζάρια στην τιμή μόλις πάρεις το τηλέφωνο. Μην ενδώσεις σε όσα ζητήσει αμέσως. Για να μην χαλάει και η πιάτσα δηλαδή.......

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ ψεύτικη ακούγεται η ιστορία.. Η μάνα κανονίζει φωναχτά ραντεβού για βίζιτα και εκφράζεται και έτσι ώστε να γίνει κατανοητό σε 3ο πρόσωπο (τη φίλη σου), αλλά και στο ίδιο το παιδί της που λογικά θα του δημιουργούσε τραύμα ή έστω πολύ κακή εντύπωση το να μάθει πως η μάνα του είναι πόρνη!
Αυτά κανονίζονται με απόλυτη εχεμύθεια.. Καμιά δεν θέλει να μαθευτεί σε όλο τον περίγυρο της ότι κάνει βίζιτες..

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Velvy: Δεν κατηγόρησα κανέναν και καμία. Διαπίστωση έκανα. Καθένας και η καθεμιά κοιμάται όπως στρώνει. Και συμφωνώ με το οτι η "Ελλάδα του σήμερα είναι η Ρωσία του 1990".

Τέτοια περιστατικά έχουμε να δούμε πολλά ακόμα, κυρίως από τις "καθώς πρέπει κυρίες". Επίσης αναμένεται και μεγάλη αύξηση των μικροκλοπών από άτομα "υπεράνω υποψίας", άντρες και γυναίκες. (κινητά τηλέφωνα από καφετέριες, ξεκλείδωτα αυτοκίνητα, μκρο-πράγματα από super market, περίπτερα κλπ).

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
σιγουρα θα συμβουν παρομοια περιστατικα , και θα προκυψουν πολλα αματουρ

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
214
Πόντοι
36
Ο σύντροφος Piderof δεν είναι φιδέμπορας και έχει δώσει εξαιρετικές πληροφορίες στο παρελθόν. Αφού αματούρι μπορεί να σου τύχει απο το πουθενά. Εχω μία φίλη και της λέω συνέχεια για πλάκα ότι θα τη βγάλω στο κλαρί να κονομήσουμε και εκείνη το σοβαρεύει και λέει πάντα "Πόσα θα έπιανα?"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ο σύντροφος Piderof δεν είναι φιδέμπορας και έχει δώσει εξαιρετικές πληροφορίες στο παρελθόν. Αφού αματούρι μπορεί να σου τύχει απο το πουθενά. Εχω μία φίλη και της λέω συνέχεια για πλάκα ότι θα τη βγάλω στο κλαρί να κονομήσουμε και εκείνη το σοβαρεύει και λέει πάντα "Πόσα θα έπιανα?"
Ειναι αληθεια φιλε οτι οι σημερινες κοπελες δεν ειναι τοσο καθετα αντιθετες στο να βγουν εστω και ερασιτεχνικα στο κλαρι για περιορισμενο αριθμο προσωπων.
Σου λενε, θα πηδηχτω που θα πηδηχτω με καποιους, γιατι να μην βγαλω και κατι?
Το βλεπω κι εγω στον περιγυρο μου.
Ειναι εντυπωσιακο πραγματικα.
Υ.Γ. Τι κανει ο τουλουμπας?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
οποια   το   σκεφτετε   να  γινει   αματουρι    απο   25-45   χρονων   και   ειναι   απο   αδυνατη   εως  πιο   κατω   απο κανονικη  (οχι   χοντρες  παρακαλω)   προσφερω   20  ευρω   για   τουλαχιστον   3   ωρες   σπιτι   μου   (μεταφορα   δωρεαν   οπουδηποτε   απο  αθηνα   με  τη  δικια   μου  μηχανη ;)    κερναω   και   ψητο  κοτοπουλο   αβ  βασιλοπουλος   και  κρασακι   απ   το  χωριο.   αν   μεινω   ευχαριστημενος  η  συναντηση  θα   επαναλειφθει,  και   ενα  μπουκαλι   κρασακι   δωρο   p.m   παρακαλω

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω δινω 20ρικακι για 3 ωρες για κυρια απο 40-60 ετων χωρις μεταφορα,και φευγωντας θα παρει 2 πακετα μακαρονια misco και θα κατεβασει και τα σκουπιδια απο την κουζινα

Giorgos46sex

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Που τις βρισκετε αυτες τις οικονομικες ρε guys;εγω οσες αματευρ ξερω παιρνουν τα διπλα απο τις επαγγελματιες .μια φορα την ειπα σε μια και με λεει"πηγαινε φυλης ρε το δικο μου το μ....ι ειναι εκλεκτικο για αυτο κοστιζει!!!"

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλα..ας σου τα πει αυτα με τον καινουργιο χρονο

OP
OP
P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Που τις βρισκετε αυτες τις οικονομικες ρε guys;εγω οσες αματευρ ξερω παιρνουν τα διπλα απο τις επαγγελματιες .μια φορα την ειπα σε μια και με λεει"πηγαινε φυλης ρε το δικο μου το μ....ι ειναι εκλεκτικο για αυτο κοστιζει!!!"
Δεν είναι μακριά η εποχή τυπε που θα σου δίνει κώλο για 2 φέτες μπομπότα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom