You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
600Mprosta
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου νομίζω το μοναδικό που έχει έιναι ο Νέρωνας,στο δρόμο απο Κοζάνη προς Πτολεμαίδα νομίζω,ρώτα και θα σου πούνε.
Είχα πάει πριν κανα 2 χρόνια εκεί,κλασσικό επαρχιακό στριπτιτζάδικο,μικρό,
το show μέτριο,1 κομμάτι έπαιζε σκέτο,1 με show στην σκηνή,τα κορίτσια ήταν ωραία,
το prive ψιλομέτριο,φραπέδες και τέτοια δύσκολα..τώρα δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
Επίσης είχε και ένα κολόμπαρο στην κεντρική πλατεία αλλά δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Είχα πάει πριν κανα 2 χρόνια εκεί,κλασσικό επαρχιακό στριπτιτζάδικο,μικρό,
το show μέτριο,1 κομμάτι έπαιζε σκέτο,1 με show στην σκηνή,τα κορίτσια ήταν ωραία,
το prive ψιλομέτριο,φραπέδες και τέτοια δύσκολα..τώρα δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
Επίσης είχε και ένα κολόμπαρο στην κεντρική πλατεία αλλά δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
stefen φιλε ωραιο θεματακι.μαθαμε τιποτα αλλο τελικα σχετικα με τα pm που στειλαμε?μακρυα απο χρυσο κουφετο.ειναι στον πεζοδρομο σε βλεπει ολη η κοζανη,αντε εγω παω μια στο τοσο λογω φιλου κ δεν με ξερει κανενας,δεν ειναι κ τιποτα το αξιολογο.απο μωρα ψιλοχαλια
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
τι ψάχνετε ρε παιδιά τώρα...
κάτι κωλόμπαρα μόνο και τίποτ' άλλο...
να σε γδύνουνε (οικονομικά) και στην ουσία τίποτα
κάτι κωλόμπαρα μόνο και τίποτ' άλλο...
να σε γδύνουνε (οικονομικά) και στην ουσία τίποτα
Ξεραιλα φιλε..καλα τα κοζανιτικα ειναι ολα απατη,1-2 δηλ ολα κιολα.stefen φιλε ωραιο θεματακι.μαθαμε τιποτα αλλο τελικα σχετικα με τα pm που στειλαμε?μακρυα απο χρυσο κουφετο.ειναι στον πεζοδρομο σε βλεπει ολη η κοζανη,αντε εγω παω μια στο τοσο λογω φιλου κ δεν με ξερει κανενας,δεν ειναι κ τιποτα το αξιολογο.απο μωρα ψιλοχαλια
σχετικα με τα βουλγαρικα δεν εκατσε τελικα να παω..νομιζω οτι θα κανω κρατει για να φυγω αργωτερα για κανενα μηνα ασια το ιδιο σου συμβουλεβω να κανεις κιεσυ...
λες?Ξεραιλα φιλε..καλα τα κοζανιτικα ειναι ολα απατη,1-2 δηλ ολα κιολα.
σχετικα με τα βουλγαρικα δεν εκατσε τελικα να παω..νομιζω οτι θα κανω κρατει για να φυγω αργωτερα για κανενα μηνα ασια το ιδιο σου συμβουλεβω να κανεις κιεσυ...
δεν εχω χρονο ρε φιλε,ενω βουλγαρια σε μια ωρα κ κατι ειμαι εκει,σε δυο ωρες εχω παρει κ το μωρο.τεσπα,καλη δυναμη κ αν πας περιμενω νεα οπωσδηποτε
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε μάγκες έμαθα πως στην Κοζάνη εδώ και κανένα εξάμηνο έχει ανοίξει καινούριο στριπτηζάδικο (πλην του γνωστού και ξερατέου Νέρωνα) στο δρόμο προς Τ.Ε.Ι. πριν το ξενοδοχείο "νεφέλη". Εκεί λέει παλιά ήταν μπουζουκερί. όποιος συναγωνιστής γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες ή έχει προσωπική εμπειρία παρακαλείτε να εκθέσει όνομα, τεμάχια, τιμές και ό,τι άλλο θεωρεί ωφέλιμο.
εγω απο την εμπειρια μου και μονο σαν πρωην φοιτητης στη Κοζανη εχω να σου πω τα χειροτερα.
Δε νομιζω να εχουν αλλαξει τα πραγματα και ουτε προκειτε να αλλαξουν, οι ανθρωποι εκει περα απο βλαχοι ειναι και 100χρονια πισω.
Μακρυα
Δε νομιζω να εχουν αλλαξει τα πραγματα και ουτε προκειτε να αλλαξουν, οι ανθρωποι εκει περα απο βλαχοι ειναι και 100χρονια πισω.
Μακρυα
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φίλε συμφωνώ με τα όσα λες αλλά θέλοντας και μη θα βρεθώ σε μερικές ημέρες στο συγκεκριμένο νομό και επειδή πάνω κάτω γνωρίζω και τα τριγύρω της δυτικής Μακεδονίας ρωτάω για το συγκεκριμένο μαγαζί που είναι brand new και μου το περιέγραψαν ως στριπτήζ και όχι τύπου Νέρωνας. Οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ευπρόσδεκτηεγω απο την εμπειρια μου και μονο σαν πρωην φοιτητης στη Κοζανη εχω να σου πω τα χειροτερα.
Μακρυα
Το Σαββατοκυριακο ημουνα Κοζανη και σε μια μικρη περιπλανηση που εκανα στο κεντρο βρεθηκα μπροστα στο μαγαζι mercedes, το οποιο και επισκεφθηκα. Στα ενδοτερα του μαγαζιου σερβιρετε φραπες, γλυφιτζουρι και μπριζολα, τιμη για το "πακετο" 5 ποτα (5χ15=75 ευρω).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 117
- Εμφανίσεις
- 6K