pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Φεύγεις από εκεί με φορτωτική νωρίτερα??? ;) ;) ;)
Και αυτό περιττό είναι !
Φεύγεις από εκεί με φορτωτική νωρίτερα??? ;) ;) ;)
Και αυτό περιττό είναι !
Μάλλον μεταφέρεται τμήμα του καταστήματος στο χώρο σου....
Ζήτω τα ωραία.....!
Λυπούμαι που δεν γίνομαι αντιληπτός !
Τώρα σε έπιασα.
Πάμε γι'άλλα τότε..... Μαγαζιά υπάρχουν.
πια δουλια?Τι φορτωτικη ρε, μεσα γινεται η δουλεια λεμεεεε!
το κουκλες κυριακη πρωι ξερει κανεις τι ωρα κλεινει?
πια δουλια?
χεχασεσ το ταπινα καραμαλι του στριπΣεμναααααααααααααααααααααααααααααα
Ρε παιδιά καμιά πρόσφατη επίσκεψη,έχεις κανείς για να ενημέρωσει το κοινό τι παίζει με γκόμενες και σόου?Είχα μια μικρή αποχή λόγω δουλειάς κι έχω μείνει πίσω...
Συνάδελφε pouranger,δεν σε πιάνω και πολύ.Θα μπορούσες να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό που εννοείς???Δε βαριέσαι μωρέ σαν το μικρό Ήρωα είναι . Αμα διαβάσεις ένα τα ξέρεις όλα .
Μπορεί να ανφέρεται στο περιοδικάκι ο Μικρός Ήρως που κυκλοφορούσε τις δεκαετίες 50-60 και αναφερόταν στις περιπέτειες τριών μικρών ηρώων.Μάλλον θέλει να σου πει.....πως αν χάσεις ένα τεύχος δε τρέχει και τίποτα ,διότι ξέρεις τι πρόκειται να γίνει από την αρχή,οπότε στα δικά μας......αν και έλειπες κάμποσο καιρό μη περιμένεις να έχουν αλλάξει πολλά(όπως τα άφησες δλδ όλα).Συνάδελφε pouranger,δεν σε πιάνω και πολύ.Θα μπορούσες να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα αυτό που εννοείς???
Σ'ευχαριστώ φίλε scocco,ήσουν πολύ αναλυτικός.Πάντως η γνώμη μου είναι ότι έχει γίνει μεγάλη ανανέωση σε σχέση με το καλοκαίρι,η οποία όμως δεν έχει περιγραφεί όπως θα έπρεπε στις σελίδες αυτού του thread (όπως γίνεται για πολλά άλλα μαγαζιά).Απόψε λέω να τιμήσω και πάλι,αλλά και περιμένω και μια υποστήριξη από έταιρους συναδελφούς.Μπορεί να ανφέρεται στο περιοδικάκι ο Μικρός Ήρως που κυκλοφορούσε τις δεκαετίες 50-60 και αναφερόταν στις περιπέτειες τριών μικρών ηρώων.Μάλλον θέλει να σου πει.....πως αν χάσεις ένα τεύχος δε τρέχει και τίποτα ,διότι ξέρεις τι πρόκειται να γίνει από την αρχή,οπότε στα δικά μας......αν και έλειπες κάμποσο καιρό μη περιμένεις να έχουν αλλάξει πολλά(όπως τα άφησες δλδ όλα).
Σ'ευχαριστώ φίλε scocco,ήσουν πολύ αναλυτικός.Πάντως η γνώμη μου είναι ότι έχει γίνει μεγάλη ανανέωση σε σχέση με το καλοκαίρι,η οποία όμως δεν έχει περιγραφεί όπως θα έπρεπε στις σελίδες αυτού του thread (όπως γίνεται για πολλά άλλα μαγαζιά).Απόψε λέω να τιμήσω και πάλι,αλλά και περιμένω και μια υποστήριξη από έταιρους συναδελφούς.
Υ.Γ:Το τελευταιό δεν αφορά τον συνάδελφο scocco
Ρε συ kostaki γίνονται τέτοια σκηνικά στο Κούκλες?συνουσία σε prive χορό?sorry κιόλας ρε αδελφέ αλλά ακούγεται πολύ τραβηγμένο(μήπως φταίνε τα πολλά johnnie που είπες ότι ήπιες?).....άντε μέχρι πίπα να παίρνουν στο κλασσικό πριβέ του 50άρικου(ότι μου χει συμβεί σου λέω)....εκτός και αν έχω μείνει τόσο πίσω πια.Έφαγα ένα ξενέρωμα μάγκες στη χθεσινή μου επίσκεψη(Σαββατόβραδο) και θέλω να σας το πω.Εκεί που περνούσα γαμάτα με την Γιάννα ξαφνικά κι ενώ επιστρέφει από το χορό της στην πίστα,μου λέει ότι έμαθε κάτι για μένα που τη χάλασε.Μου είπε λοιπόν ότι της είπε μια έτερ(α)η κόρη του σωλήνα ότι με είχε δει στο πριβέ να γαμάω τη Στέλλα.Δεν της το αρνήθηκα μιας και το είχα κάνει και μάλιστα αρκετές φορές,αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί την χάλασε τόσο πολύ.Τέλος πάντων την έτζασα άμεσα και συνέχισα με μια μαύρη(δυστηχώς δεν θυμάμαι όνομα λόγω μεγάλης κατανάλωσης Jonnie) γιατί ήθελα άμεσα μπριζόλα με τις μαλακίες που είχα ακούσει προηγουμένως.Ήθελα να δοκιμάσω τουλάχιστον άλλες 2 που μου είχαν κάνει κάτι αλλά λόγω έλλειψης βενζίνας αποχώρησα.Θα επανέλθω μέσα στη βδομάδα και θα προσπαθήσω να ενημερώσω καλύτερα.Ευτυχώς ξέρω πάντα να βρίσκω τις καλύτερες ενναλακτικές κι έτσι δεν χάνω με τις κόρες του σωλήνα(αλίμονο να έβγαιναν και από πάνω οι καριόλες)