kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.748
- Πόντοι
- 7.885
από εκεί μέσα εννοείς?
γιατί εκεί πέρα από αυτές τις δύο οι υπόλοιπες(πλην τις μαύρες οι οποίες σε κάθε μαγαζί σχηματίζουν το δικό τους ghetto)παλεύουν μόνες τους για να βγάλουν το ψωμί(παντεσπάνι?) τους.Να σου πω την αλήθεια βέβαια έχω κανα μήνα να "σκιαγραφήσω" το συγκεκριμένο ίδρυμα....οπότε μάλλον από σένα θα περιμένω εντυπώσεις από σήμερα,γιατί μάλλον εγώ θα είμαι αλλού.
Φίλε scocco,ελπίζω να πέρασες καλά εχθές όπου κι αν πήγες,πάντως εγώ που τίμησα άλλο ένα βράδι το ΚΟΥΚΛΕΣ,δεν έχασα!!Έχω να σε πληροφορήσω πως μετά τις τελευταίες μεταγραφές υπάρχουν τουλάχιστόν 3-4 πολύ αξιόλογες προτάσεις,οι οποίες έχουν προστεθεί στις παλιές και κλασσικές αξίες.Θα σου πρότεινα να αποφύγεις 2 λυσασμένες χοντρές(+την αδιόρθωτη Αφροδίτη),μελαχρινές οι οποίες γίναν κολιτσίδα σε όλους μας χθες.Από κει και πέρα σίγουρα θα βρεις κάτι του γούστου σου (υπάρχει μεγάλη ποικιλία και σε μαύρες αν ενδιαφέρεσαι),δεν μπορώ όμως να πω επιπλέον λεπτομέρειες γιατί πέρασα για άλλη μια φορά όλο μου το βράδι με την Γιάννα.Πάντως από κόσμο παρατήρησα ότι πήγε αρκετά καλά με το φαινόμενο να έχουν γεμίσει τα τραπέζια της μεριάς του Παναγιώτη και όσοι έρχονται να θέλουν κι αυτοί να κάτσουν από εκεί(φαίνεται ότι έχουν μάθει πλέον τι παίζει με τους σερβιτόρους και κανείς δεν γουστάρει να έχει νταραβέρια με τον κλέφτη το Θόδωρα).Δεν πρόσεξα τι παίχτηκε χθες με τα σόους.Αν κάποιος συνάδελφος πρόσεξε κάποια διαφορά,παρακαλώ ας ενημερώσει...