Νέα

Κούκλες - (ex Sarka Club)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stargazer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ρε συ kostaki γίνονται τέτοια σκηνικά στο Κούκλες?συνουσία σε prive χορό?sorry κιόλας ρε αδελφέ αλλά ακούγεται πολύ τραβηγμένο(μήπως φταίνε τα  πολλά johnnie που είπες ότι ήπιες?).....άντε μέχρι πίπα να παίρνουν στο κλασσικό πριβέ του 50άρικου(ότι μου χει συμβεί σου λέω)....εκτός και αν έχω μείνει τόσο πίσω πια.
Μια χαρα παιζει και γαμησι. Εχει και χαρτι να σκουπιστεις μετα το τελος. Οπως λεει και ο Ντι Τζει
Ανεβειτε πανω να υπευσετε.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μια χαρα παιζει και γαμησι. Εχει και χαρτι να σκουπιστεις μετα το τελος. Οπως λεει και ο Ντι Τζει
Ανεβειτε πανω να υπευσετε.
Μωρέ χαρτί έχει για να σκουπιστείς και από τον απλό φραπέ.....πάντως είναι ανώφελο να συζητιέται αυτό πολύ,αρκεί μια επίσκεψη για να ελεχθούν κατά πόσον ισχύουν διάφορα.
Υ.Γ:Βέβαια παίζει ακόμη αν ο φίλος Kostakis έχει τιμήσει δεόντως τη συγκεκριμένη πολλές φορές....πλέον να έχουν αποκτήσει άλλου είδους "οικειότητα".....αυτά είναι!!!

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Μωρέ χαρτί έχει για να σκουπιστείς και από τον απλό φραπέ.....πάντως είναι ανώφελο να συζητιέται αυτό πολύ,αρκεί μια επίσκεψη για να ελεχθούν κατά πόσον ισχύουν διάφορα.
Υ.Γ:Βέβαια παίζει ακόμη αν ο φίλος Kostakis έχει τιμήσει δεόντως τη συγκεκριμένη πολλές φορές....πλέον να έχουν αποκτήσει άλλου είδους "οικειότητα".....αυτά είναι!!!
Aκου γιατι δεν μαρεσει να λεω ανακριβειες.

Φιλος μου κολητος οχι φορουμο-φιλος και δεν λεει φιδιες πηδαει λεει στο Κουκλες χωρις ιδιατερα κονε και ικοιοτητες.

Τωρα απο εκει και περα αν θες πιστευεις εγω παντως τον πιστευω.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Aκου γιατι δεν μαρεσει να λεω ανακριβειες.

Φιλος μου κολητος οχι φορουμο-φιλος και δεν λεει φιδιες πηδαει λεει στο Κουκλες χωρις ιδιατερα κονε και ικοιοτητες.

Τωρα απο εκει και περα αν θες πιστευεις εγω παντως τον πιστευω.
Ντάξει ρε φίλε έχω όλη τη καλή διάθεση να τον πιστέψω αλλά όσο να ναι δεν είναι κάτι που το κάνουν(ή το έχουν κάνει) όλοι ΜΕΣΑ στα στριπ.....και μή μου πεις ότι κάνω λάθος γιατί δε κάνω.Άλλωστε δεν νομίζω ο kostakis να θέλει να πουλήσει μούρη σε μας εδώ μέσα.....γιατί απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ντάξει ρε φίλε έχω όλη τη καλή διάθεση να τον πιστέψω αλλά όσο να ναι δεν είναι κάτι που το κάνουν(ή το έχουν κάνει) όλοι ΜΕΣΑ στα στριπ.....και μή μου πεις ότι κάνω λάθος γιατί δε κάνω.Άλλωστε δεν νομίζω ο kostakis να θέλει να πουλήσει μούρη σε μας εδώ μέσα.....γιατί απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ

Ακου τα κοριτσια στο Κουκλες δεν μπορουν να ανταγωνιστουν τα κοριτσια στο αλκατραζ. Απο θεμα εμφανισης.

Στο αλκατραζ μεχρι μια φραπα πας. και αυτη μιση χωρις εκτονωση στο τελος.

Στις κουκλες τι να κανουν να σερβιρουν παιδακι στο καρβουνο και προβατινα.

Τα κοριτσια μεροκαματο βγαζουν.

Τι να πουλησουμε μωρε μουρη εδω περα? Διαδυκτιακη μαλακια δλδ???

Οπως παν τα πραγματα οχι μονο στα στριπ θα γαμιουνται αλλα βλεπω να επανερχονται και οι παλιες εποχες που επεφτε γαμησι στο αμαξι για να δοκιμαζουμε και τις αναρτησεις.

Κατσε και θα δεις.
Καριολες θα ρουφατε και αξηριστα παπαρια για 50 ευρο οχι απλα θα πινετε λεμοναδες...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Προτιμώ χίλιες φορές μαγαζιά σαν το Κούκλες παρά μαγαζιά όπως alcatraz και baby gold όπου είναι όλα πολύ καλό για το τίποτα.Τέλος όσον αφορά τα τελευταία που ανέφερες ένα έχω να πω......Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί,διότι έτσι πρέπει κανονικά.....ας συμβιβαστούν λίγο και αυτές(εμάς μας βγάίνει ο κώλος για να ξοδέυουμε αυτά που ξοδεύουμε για τη ΄πάρτη τους).

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Ρε συ kostaki γίνονται τέτοια σκηνικά στο Κούκλες?συνουσία σε prive χορό?sorry κιόλας ρε αδελφέ αλλά ακούγεται πολύ τραβηγμένο(μήπως φταίνε τα  πολλά johnnie που είπες ότι ήπιες?).....άντε μέχρι πίπα να παίρνουν στο κλασσικό πριβέ του 50άρικου(ότι μου χει συμβεί σου λέω)....εκτός και αν έχω μείνει τόσο πίσω πια.

Φίλε μου scocco,νόμιζα ότι ήσουν ενημερωμένος όσον αφορά το πρόγραμμα που προσέφερε η Στέλλα.Εγώ την είχα τιμήσει πάνω από 15 φορές,αλλά απ' ότι θυμάμαι μετά την 2η φορά που την πήρα πριβέ είχα φάει και μπριζόλα!!Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ήταν η μόνη που σε κερνούσε μπριζόλα(πριν μπουν στο κόλπο και οι μαύρες).Δεν ξέρω αν την θυμάσαι εμφανησιακά πάντως πρόκειται για μια ελληνίδα μιλφ,γύρω στα 45,με ξανθό κοντό μαλλί,με μικρά βυζάκια και μεγάλη κωλάρα.Πιστεύω ότι εφάρμοζε την ίδια τακτική με όλους τους πελάτες που την τιμούσαν συχνά,γι αυτό και πιστεύω ότι θα βρεθεί και έταιρος συναγωνιστής που θα με επιβεβαιώσει...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι  και άμα  τα  γράφετε  όλα  αυτά  φόρα  παρτίδα , να  είστε  σίγουροι πως  θα  τρώτε  για  πάντα !

Σεμνά  λέμε !
Υπάρχουν και τα  pm

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Φίλε μου scocco,νόμιζα ότι ήσουν ενημερωμένος όσον αφορά το πρόγραμμα που προσέφερε η Στέλλα.Εγώ την είχα τιμήσει πάνω από 15 φορές,αλλά απ' ότι θυμάμαι μετά την 2η φορά που την πήρα πριβέ είχα φάει και μπριζόλα!!Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ήταν η μόνη που σε κερνούσε μπριζόλα(πριν μπουν στο κόλπο και οι μαύρες).Δεν ξέρω αν την θυμάσαι εμφανησιακά πάντως πρόκειται για μια ελληνίδα μιλφ,γύρω στα 45,με ξανθό κοντό μαλλί,με μικρά βυζάκια και μεγάλη κωλάρα.Πιστεύω ότι εφάρμοζε την ίδια τακτική με όλους τους πελάτες που την τιμούσαν συχνά,γι αυτό και πιστεύω ότι θα βρεθεί και έταιρος συναγωνιστής που θα με επιβεβαιώσει...
Δε χρειάζεται να σε επιβεβαιώσει κανείς σε πιστεύω(άλλωστε για ποιο λόγο να λες παραμύθια εδώ μέσα?).Τώρα όσον αφορά τη Στέλλα ασφαλώς και τη θυμάμαι,διότι τυγχάνει από τις παλιές καραβάνες του εν λόγω ιδρύματος,αλλά δεν έτυχε να τη τιμήσω ποτέ διότι:1)Με ξενερώνουν αυτές που έχουν κοντό μαλλί και 2)Η συγκεκριμένη ήταν μπορώ να πω πολύ φορτική και κάτι τέτοιες δεν τις μπορώ(από τότε την απέφευγα ασυζητητή).Οι μαύρες είναι γνωστό ότι προσφέρουν μπριζόλα στα κάρβουνα....άλλωστε στο προτείνουν οι ίδιες στη ψύχρα.
Υ.Γ:Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως αναρωτιόμουν γιατί έχει τόση πέραση πια αυτή η κοντή(που δεν ήταν και το top μουνί εκεί μέσα).....αλλά όλα έχουν μια εξήγηση τελικά.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Ναι  και άμα  τα  γράφετε  όλα  αυτά  φόρα  παρτίδα , να  είστε  σίγουροι πως  θα  τρώτε  για  πάντα !

Σεμνά  λέμε !
Υπάρχουν και τα  pm

O κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι.

Τα φραπο - μπριζολο σερβιρισματα ειναι πανω κατω γνωστα και αν δεν ειναι ειναι ευκολο / φτηνο να μαθεις.

Οι φορτωτικές ειναι ποιο δύσκολες μιας και αλαζουν συχνά τα ναύλα και τα δρομολόγια.

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Σεμνά  λέμε !
Υπάρχουν και τα  pm

Δικιο εχει ο Pour μαγκες γιατι αμα ειναι να τα βγαζουμε ολα ετσι στην φορα, θα πεσει ντου απο τα στρουμφακια και μετα να δω πως θα τρωτε μπριζολες..
Μονο οταν σας μαγειρευει η γυναικα σας  :2funny:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα συναγωνιστες,μια ερωτηση σχετικα με αυτα που λετε.Με ποσο ρευστο πρεπει να πας για να παιχτει το σκηνικο που λετε στο πριβε και ποιες κοπελες το κανουν?Αν μπορει καποιος και ειναι 100% σιγουρος ας μου απαντησει γιατι το Σαββατο παντρευεται ενα φιλαρακι και αν παιζει τετοιο σκηνικο στο συγκεκριμενο μαγαζι να το προτιμησουμε,ευχαριστω.....

Επισκέπτης
Με 200€ τα παίρνεις και σπίτι σου ζεστά,τυλιγμένα...κ οι χαρτοπετσέτες δώρο....

Να κινηθείς καλύτερα στα 50€-100€...δεν χρειάζεται παραπάνω...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Δικιο εχει ο Pour μαγκες γιατι αμα ειναι να τα βγαζουμε ολα ετσι στην φορα, θα πεσει ντου απο τα στρουμφακια και μετα να δω πως θα τρωτε μπριζολες..
Μονο οταν σας μαγειρευει η γυναικα σας  :2funny:

Φιλαράκο μου πιστεύεις ότι τα στρουμφάκια δεν τα γνωρίζουν αυτά??Σε πληροφορώ ότι τα ξέρουν όλα καθότι κάνουν αρκετά συχνά ''ντου'' σε όλα τα μαγαζιά αλλά με το κατάλληλο ''ποσοστό'' ξέρουν να κάνουν την  ''στρουμφίτα''.Γι αυτό λοιπόν πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε μεταξύ μας μιας και το γράμμα του νόμου είναι ενημερωμένο και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις συμμετέχει και ως δήθεν πελάτης για να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Από δω και εμπρός θα έχει ουρά για το πατάρι  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Πάντως όπως λέει και κάποιος φίλος παραπάνω,
ο κόσμος το χει τούμπανο, και (μερικοί) κρυφό καμάρι...

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Με 200€ τα παίρνεις και σπίτι σου ζεστά,τυλιγμένα...κ οι χαρτοπετσέτες δώρο....

Να κινηθείς καλύτερα στα 50€-100€...δεν χρειάζεται παραπάνω...

Τι εννοεις στα 50-100?Να παρω για πριβε χορο την γκομενα και να της το πω ανοιχτα το τι θελω?Και ποιες ειναι αυτες που δινουν την μπριζολα φιλαρακι McLein?

Επισκέπτης
Τι εννοεις στα 50-100?Να παρω για πριβε χορο την γκομενα και να της το πω ανοιχτα το τι θελω?Και ποιες ειναι αυτες που δινουν την μπριζολα φιλαρακι McLein?

ΠΡΙΝ την πάρεις...ενημέρωσε για το τι ψάχνεις...ή καλύτερα ρώτησέ τη τι ακριβώς προσφέρει...:grin: :cheesy:

ΟΛΕΣ...αν έχεις λεφτά...και έχεις "μαγκιά"..θα περάσεις καλά...;)

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκο μου πιστεύεις ότι τα στρουμφάκια δεν τα γνωρίζουν αυτά??Σε πληροφορώ ότι τα ξέρουν όλα καθότι κάνουν αρκετά συχνά ''ντου'' σε όλα τα μαγαζιά αλλά με το κατάλληλο ''ποσοστό'' ξέρουν να κάνουν την  ''στρουμφίτα''.Γι αυτό λοιπόν πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε μεταξύ μας μιας και το γράμμα του νόμου είναι ενημερωμένο και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις συμμετέχει και ως δήθεν πελάτης για να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις...

Το ξερω ρε μαγκα, εξαλλου εχω και φιλο αστυνομικο και μου τα λεει, αλλα λιγη σεμνοτητα δεν βλαπτει..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom