kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.306
- Πόντοι
- 7.885
Το περασμένο Σάββατο το επισκέφθην ίσα ίσα να δω τι παίζει καθώς προηγουμένως είχα επισκεφτεί άλλα δύο ιδρύματα(κακώς αλλά επέμενε ο φίλος-συνοδοιπόρος),αλλά δυστυχώς προχωρημένη ώρα όπου οι περισσότερες είχαν αράξει στα τραπεζάκια και απλά περίμεναν να τελειώσει η βραδιά και να αναχωρήσουν.Πήρα χορό με ένα ξανθό ρουμανάκι με μπουκλέ μαλλί(συμπαθητική φατσούλα) και λίγο άβυζο το οποίο ήταν φιλότιμο μεν αλλά "λίγο" δε(ίσως φταίε και το προχωρημένο της ώρας).
Υ.Γ:Εννοείται για τις μαύρες το είπα
Υ.Γ2:Η συγκεκριμένη που πήρα ήταν καινούργια τότε που πήγαινα...οπότε τώρα έχει ψιλοπαλιώσει(για να σε βοηθήσω)
Φίλε μου scocco,εγώ μετά από αποχή κάποιων βδομάδων λόγω δουλειάς πέρασα πάλι χθες από το μαγαζί και πραγματικά το ευχαριστήθηκα καθώς ήταν καθημερινή και τα πράγματα ήταν πολύ χαλαρά μεν αλλά με αρκετές επιλογές για γκόμενες.Έγω πέρασα την βραδιά μου με την Γιάννα(όπως συνηθίζω άλλωστε) αλλά απ'ότι είδα υπήρχαν δύο καινούριες γκόμενες(μία μελαχρινή με βυζάρες που φορούσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και μια ξανθιά με πολύ ωραίο πρόσωπο που φορούσε κάτι πολύ ψηλές μαύρες μπότες) τις οποίες ήθελα να δοκιμάσω αλλά χωρίς καν να το καταλάβω είχε ξημερώσει και είχα μείνει και από ευρά!!!Σήμερα θα είναι τελείως διαφορετικά (λόγω Παρασκευής) αλλά και πάλι σου προτείνω να περάσεις (αυτή τη φορά πιο νωρίς) για να δει τι παίζει