Νέα

Κούκλες - (ex Sarka Club)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stargazer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Το περασμένο Σάββατο το επισκέφθην ίσα ίσα να δω τι παίζει καθώς προηγουμένως είχα επισκεφτεί άλλα δύο ιδρύματα(κακώς αλλά επέμενε ο φίλος-συνοδοιπόρος),αλλά δυστυχώς προχωρημένη ώρα όπου οι περισσότερες είχαν αράξει στα τραπεζάκια και απλά περίμεναν να τελειώσει η βραδιά και να αναχωρήσουν.Πήρα χορό με ένα ξανθό ρουμανάκι με μπουκλέ μαλλί(συμπαθητική φατσούλα) και λίγο άβυζο το οποίο ήταν φιλότιμο μεν αλλά "λίγο" δε(ίσως φταίε και το προχωρημένο της ώρας).
Υ.Γ:Εννοείται για τις μαύρες το είπα :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Υ.Γ2:Η συγκεκριμένη που πήρα ήταν καινούργια τότε που πήγαινα...οπότε τώρα έχει ψιλοπαλιώσει(για να σε βοηθήσω)

Φίλε μου scocco,εγώ μετά από αποχή κάποιων βδομάδων λόγω δουλειάς πέρασα πάλι χθες από το μαγαζί και πραγματικά το ευχαριστήθηκα καθώς ήταν καθημερινή και τα πράγματα ήταν πολύ χαλαρά μεν αλλά με αρκετές επιλογές για γκόμενες.Έγω πέρασα την βραδιά μου με την Γιάννα(όπως συνηθίζω άλλωστε) αλλά απ'ότι είδα υπήρχαν δύο καινούριες γκόμενες(μία μελαχρινή  με βυζάρες που φορούσε  ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και μια ξανθιά με πολύ ωραίο πρόσωπο που φορούσε κάτι πολύ ψηλές μαύρες μπότες) τις οποίες ήθελα να δοκιμάσω αλλά χωρίς καν να το καταλάβω είχε ξημερώσει και είχα μείνει και από ευρά!!!Σήμερα θα είναι τελείως διαφορετικά (λόγω Παρασκευής) αλλά και πάλι σου προτείνω να περάσεις (αυτή τη φορά πιο νωρίς) για να δει τι παίζει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Μάγκες,το περασμένο Σάββατο(05/12) χαμός στο μαγαζί.Δεν προλάβαινα να βλέπω γκόμενες και ο κόσμος να μπαινοβγαίνει όλο το βράδι.Ήταν γαμώ τις  φάσεις και τρία σόου παρακαλώ :dancing:Είμαι σίγουρος ότι οι πολλοί από εσάς παιρνάτε (έστω και για ένα ποτό) απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το γράφετε...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μάγκες,το περασμένο Σάββατο(05/12) χαμός στο μαγαζί.Δεν προλάβαινα να βλέπω γκόμενες και ο κόσμος να μπαινοβγαίνει όλο το βράδι.Ήταν γαμώ τις  φάσεις και τρία σόου παρακαλώ :dancing:Είμαι σίγουρος ότι οι πολλοί από εσάς παιρνάτε (έστω και για ένα ποτό) απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το γράφετε...

Ντρέπονται  φίλε .
Διότι  άμα  πάνε  όλο  και  λίγο  θα  αμαρτήσουνε .
Μετά  θα  αρχίσουν  οι φραγκάουες: στο κούκλες  αμάρτησες  ρε  με  τα  μπαζάκια  κ.λπ. , ούξου  παρακμία κ.λπ.
Οπότε  κωλύονται .
Είναι  και μοναχοφάηδες , σου  λέει ο άλλος  να  το  μάθουνε  να  αυξήσουνε  την  πριβεδοτιμή ?
Άστα  αυτά . Άμα  περνάς  καλά  , τί σε  νοιάζει ποιος  γράφει και τί , δικό  σου  δεν  είναι  το μαγαζί , ούτε  ποσοστά  παίρνεις . Οπότε  κάνε  τη  δουλίτσα  σου  εσύ και  άσε  τους  άλλους .

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ντρέπονται  φίλε .
Διότι  άμα   πάνε  όλο  και  λίγο  θα  αμαρτήσουνε .
Μετά  θα  αρχίσουν  οι φραγκάουες: στο κούκλες  αμάρτησες  ρε  με  τα  μπαζάκια  κ.λπ. , ούξου  παρακμία κ.λπ.
Οπότε   κωλύονται .
Έλα μωρέ υπάρχουν και χειρότερα....
Αν είναι να κυλιστείς, σε βούρκο θα είναι.... Σαν τα παιδάκια της διαφήμισης του Skip...
Να κυλιστώ και εκεί δηλαδή Θείο?????

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έλα μωρέ υπάρχουν και χειρότερα....
Αν είναι να κυλιστείς, σε βούρκο θα είναι.... Σαν τα παιδάκια της διαφήμισης του Skip...
Να κυλιστώ και εκεί δηλαδή Θείο?????

Ε  είναι  και αυτό  μια  ιδέα !
Δηλαδή  ρε  κέρατο , εκεί που  κυλιέσαι είναι καλύτερα ?

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Επίσκεψη Σάββατο γύρω στις 3:30
Το μαγαζί μισογεμάτο,αρκετές παρουσίες από μπάζα μέχρι πολύ καλά τεμάχια.Πολλές υποσχέσεις για πριβέ ειδικά απ΄τις μαυρούλες,τελικά τίμησα μία μελαχρινή νομίζω βουλγάρα(ξεχνάω και ονόματα  :think:)με απλούς χορούς.Προσοχή στο γκαρσόνι εκείνο το γεράκο,στα ρέστα πήγε να κάνει "παρακράτηση" λόγω σκοτεινού περιβάλλοντος >:(.(Αν δεν κάνω λάθος 12 euro δεν έχει ο χορός;)
Underground μαγαζί αλλά καλά περνάς.Εκατσα μία ώρα περίπου και την έκανα για κάτι πιο "ποιοτικόν".

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για πείτε αναλογία....πόσα πολλά καλά τεμάχια είχε,πόσα μέτρια και πόσα μπαζα?και πού δούλευαν όλες αυτές πρίν?που είναι ο βάσος να μας πεί?άει σιχτήρ που χάθηκε? :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εξαφανίστηκε  αυτός  .

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
για πείτε αναλογία....πόσα πολλά καλά τεμάχια είχε,πόσα μέτρια και πόσα μπαζα?και πού δούλευαν όλες αυτές πρίν?που είναι ο βάσος να μας πεί?άει σιχτήρ που χάθηκε? :grin:
Πραγματικά, ο βάσος είναι ικανός να διαλευκάνει την υπόθεση από άκρη σε άκρη :2funny:
Ισως βρίσκεται κάπου εδώ γύρω με άλλο nickname :),αλλά νομίζω ότι ο ποιός άξιος αντικαταστάτης είσαι εσύ :cheesy: :cheesy:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom