Επισκέπτης
Το'χω καταλάβει,σαν καλώ πουστράκι που είσαι μόνο σε γαμάνε,δεν χρειάζεται να το γράφεις συνέχεια,σε πήρανε χαμπάρι
καλώ βράδει..οί μίπος καλώ ξυμαίρομα ?
μπάηηηηηηηηηηηηη,αιπυχιροιματύα....
Το'χω καταλάβει,σαν καλώ πουστράκι που είσαι μόνο σε γαμάνε,δεν χρειάζεται να το γράφεις συνέχεια,σε πήρανε χαμπάρι
καλώ βράδει..οί μίπος καλώ ξυμαίρομα ?
μπάηηηηηηηηηηηηη,αιπυχιροιματύα....
Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ'όλους τους αναγνώστες αυτού του thread για τα τελευταία ατυχή σχόλια που γράφτηκαν εκ μέρους μου σε αυτές τις σελίδες και να επανέλθω ρωτώντας αν έχει κάποιος πληροφόρηση σχετικά με τις εμφανίσεις της Εύας(ψιλή Ρωσίδα,μελαχρινό κοντό μαλλί,φυσικά 4αρια βυζιά ) στο μαγαζί μιας και σκέφτομαι να επισκεφθώ σήμερα
Δεν γαμάμε στρακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.............
Ρε μεγάλε, με το συμπάθειο , αλλά έλεος, βάλε και κανέναν φίλο σου να γράψει για το μαγαζί, ή άνοιξε εσύ και δεύτερο domain, θα είσαι πιό πειστικός έτσι ! Εντάξει θέλεις να προβάλλεις το μαγαζί, το κατανοούμε, αλλά κάντο τουλάχιστον με μεγαλύτερη μαεστρία ..... Έχω έρθει στο μαγζί και είναι τίγκα στο μπάζο, τι να λέμε τώρα....
Ρε φίλε γιατί το συνεχίζεις? Αν θέλεις να δουλέψει το μαγαζί ξεμπάζωσε το πρώτα. Πήρατε όλοι χαμπάρι ότι οι πελάτες εδώ πληρώνουν για ποτά όσα στη Γερμανία για πήδημα και το έχετε ξεφτιλίσει!!Φίλε smiler,νομίζω μ'έχεις παρεξηγήσει κάπως.Αν διαβάσεις καλύτερα τα ποστ μου,θα καταλάβεις ότι γράφω απλώς τη γνώμη μου,βάζοντας κάποιες ερωτήσεις και κάνοντας κάποια σχόλια τα οποία δεν είναι όλα και τόσο καλά.Τυχαίνει να είμαι τακτικός πελάτης και μ'αρέσει να γράφω τη γνώμη μου για το μαγαζί,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω λόγο να το προβάλλω μέσα από αυτό το thread και δεν πιστεύω ότι έχω γράψει πολλές σελίδες Μην παρασύρεσαι από τα τελευταία μηνύματα προς τον Mclein,τα οποία ήταν άσχετα και για τα οποία ζήτησα συγνώμη από τους αναγνώστες του thread
Ρε φίλε γιατί το συνεχίζεις? Αν θέλεις να δουλέψει το μαγαζί ξεμπάζωσε το πρώτα. Πήρατε όλοι χαμπάρι ότι οι πελάτες εδώ πληρώνουν για ποτά όσα στη Γερμανία για πήδημα και το έχετε ξεφτιλίσει!!
Μην υπερβάλεις φίλε μου!!!Κάνε μια επαναξιολόγηση στις σωληνοκόρες και όσον αφορά τις τιμές δεν έχω δει διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα
έχω να πάω καιρό,ακόμα το ντεκόρ θυμίζει ταβέρνα;
έχω να πάω καιρό,ακόμα το ντεκόρ θυμίζει ταβέρνα;
ταβέρνα θυμίζει το άμαζον!το κούκλες θυμίζει saloon
καλά κανείς δεν αμφιβάλλει ότι σχεδόν παντού πλέον κυκλοφορούν μπάζα με λίγες εξαιρέσεις!Εσύ όμως γιατί γουστάρεις ΜΟΝΟ τα συγκεκριμένα μπάζα αυτού του συγκεκριμένου ιδρύματος?δηλ.δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις..τί το περισσότερο έχει αυτό το ίδρυμα-saloon από τις μούσσες ας πούμε ή από το πλάτινουμ ή από το ανατολή ή από το πρίνσεςς ή ή ή....?αν είναι δίπλα στο σπίτι σου το καταλαβαίνω,ειδάλλως ΔΕΝ....