Νέα

Κούκλες - (ex Sarka Club)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stargazer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
καλώ βράδει..οί μίπος καλώ ξυμαίρομα ?

μπάηηηηηηηηηηηηη,αιπυχιροιματύα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο η ορθογραφία σε χάλασε έτσι???Δεν περίμενα και να γράψεις και τίποτα άλλο.Έλα γεια σου...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ'όλους τους αναγνώστες αυτού του thread για τα τελευταία ατυχή σχόλια που γράφτηκαν εκ μέρους μου σε αυτές τις σελίδες και να επανέλθω ρωτώντας αν έχει κάποιος πληροφόρηση σχετικά με τις εμφανίσεις της Εύας(ψιλή Ρωσίδα,μελαχρινό κοντό μαλλί,φυσικά 4αρια βυζιά :tits:) στο μαγαζί μιας και σκέφτομαι να επισκεφθώ σήμερα  :helpplea:

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ'όλους τους αναγνώστες αυτού του thread για τα τελευταία ατυχή σχόλια που γράφτηκαν εκ μέρους μου σε αυτές τις σελίδες και να επανέλθω ρωτώντας αν έχει κάποιος πληροφόρηση σχετικά με τις εμφανίσεις της Εύας(ψιλή Ρωσίδα,μελαχρινό κοντό μαλλί,φυσικά 4αρια βυζιά :tits:) στο μαγαζί μιας και σκέφτομαι να επισκεφθώ σήμερα  :helpplea:

Ρε μεγάλε, με το συμπάθειο , αλλά έλεος, βάλε και κανέναν φίλο σου να γράψει για το μαγαζί, ή άνοιξε εσύ και δεύτερο domain, θα είσαι πιό πειστικός έτσι ! Εντάξει θέλεις να προβάλλεις το μαγαζί, το κατανοούμε, αλλά κάντο τουλάχιστον με μεγαλύτερη μαεστρία .....  Έχω έρθει στο μαγζί και είναι τίγκα στο μπάζο, τι να λέμε τώρα....

Επισκέπτης
Δεν γαμάμε στρακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.............

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Δεν γαμάμε στρακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.............

Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σου,είναι δικαίωμά σου να ρεζιλεύεσαι όσο θέλεις γράφοντας σε όλα τα thread τη γελοία ατάκα σου :jerking:

Επισκέπτης
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Ρε μεγάλε, με το συμπάθειο , αλλά έλεος, βάλε και κανέναν φίλο σου να γράψει για το μαγαζί, ή άνοιξε εσύ και δεύτερο domain, θα είσαι πιό πειστικός έτσι ! Εντάξει θέλεις να προβάλλεις το μαγαζί, το κατανοούμε, αλλά κάντο τουλάχιστον με μεγαλύτερη μαεστρία .....  Έχω έρθει στο μαγζί και είναι τίγκα στο μπάζο, τι να λέμε τώρα....

Φίλε smiler,νομίζω μ'έχεις παρεξηγήσει κάπως.Αν διαβάσεις καλύτερα τα ποστ μου,θα καταλάβεις ότι γράφω απλώς τη γνώμη μου,βάζοντας κάποιες ερωτήσεις και κάνοντας κάποια σχόλια τα οποία δεν είναι όλα και τόσο καλά.Τυχαίνει να είμαι τακτικός πελάτης και μ'αρέσει να γράφω τη γνώμη μου για το μαγαζί,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω λόγο να το προβάλλω μέσα από αυτό το thread και δεν πιστεύω ότι έχω γράψει πολλές σελίδες :think:Μην παρασύρεσαι από τα τελευταία μηνύματα προς τον Mclein,τα οποία ήταν άσχετα και για τα οποία ζήτησα συγνώμη από τους αναγνώστες του thread

Επισκέπτης
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΘΡΕΝΤ....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Proximo

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε smiler,νομίζω μ'έχεις παρεξηγήσει κάπως.Αν διαβάσεις καλύτερα τα ποστ μου,θα καταλάβεις ότι γράφω απλώς τη γνώμη μου,βάζοντας κάποιες ερωτήσεις και κάνοντας κάποια σχόλια τα οποία δεν είναι όλα και τόσο καλά.Τυχαίνει να είμαι τακτικός πελάτης και μ'αρέσει να γράφω τη γνώμη μου για το μαγαζί,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω λόγο να το προβάλλω μέσα από αυτό το thread και δεν πιστεύω ότι έχω γράψει πολλές σελίδες :think:Μην παρασύρεσαι από τα τελευταία μηνύματα προς τον Mclein,τα οποία ήταν άσχετα και για τα οποία ζήτησα συγνώμη από τους αναγνώστες του thread
Ρε φίλε γιατί το συνεχίζεις? Αν θέλεις να δουλέψει το μαγαζί ξεμπάζωσε το πρώτα. Πήρατε όλοι χαμπάρι ότι οι πελάτες εδώ πληρώνουν για ποτά όσα στη Γερμανία για πήδημα και το έχετε ξεφτιλίσει!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Ρε φίλε γιατί το συνεχίζεις? Αν θέλεις να δουλέψει το μαγαζί ξεμπάζωσε το πρώτα. Πήρατε όλοι χαμπάρι ότι οι πελάτες εδώ πληρώνουν για ποτά όσα στη Γερμανία για πήδημα και το έχετε ξεφτιλίσει!!

Μην υπερβάλεις φίλε μου!!!Κάνε μια επαναξιολόγηση στις σωληνοκόρες και όσον αφορά τις τιμές δεν έχω δει διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα :idiot:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μην υπερβάλεις φίλε μου!!!Κάνε μια επαναξιολόγηση στις σωληνοκόρες και όσον αφορά τις τιμές δεν έχω δει διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα :idiot:

καλά κανείς δεν αμφιβάλλει ότι σχεδόν παντού πλέον κυκλοφορούν μπάζα με λίγες εξαιρέσεις!Εσύ όμως γιατί γουστάρεις ΜΟΝΟ τα συγκεκριμένα μπάζα αυτού του συγκεκριμένου ιδρύματος?δηλ.δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις..τί το περισσότερο έχει αυτό το ίδρυμα-saloon από τις μούσσες ας πούμε ή από το πλάτινουμ ή από το ανατολή ή από το πρίνσεςς ή ή ή....?αν είναι δίπλα στο σπίτι σου το καταλαβαίνω,ειδάλλως ΔΕΝ.... :grin:

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
έχω να πάω καιρό,ακόμα το ντεκόρ θυμίζει ταβέρνα;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
καλά κανείς δεν αμφιβάλλει ότι σχεδόν παντού πλέον κυκλοφορούν μπάζα με λίγες εξαιρέσεις!Εσύ όμως γιατί γουστάρεις ΜΟΝΟ τα συγκεκριμένα μπάζα αυτού του συγκεκριμένου ιδρύματος?δηλ.δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις..τί το περισσότερο έχει αυτό το ίδρυμα-saloon από τις μούσσες ας πούμε ή από το πλάτινουμ ή από το ανατολή ή από το πρίνσεςς ή ή ή....?αν είναι δίπλα στο σπίτι σου το καταλαβαίνω,ειδάλλως ΔΕΝ.... :grin:

Είναι όπως το είπες συνάδελφε,το πιο κοντινό μου και απλά με βολεύει.Ίσως γι αυτό να έχω φάει και κάποιο κόλληγμα μαζί του,χωρίς να έχει κάτι περισότερο από τα υπόλοιπα :idiot:Πάντως έχω πάνω από μήνα να πάω και δεν ξέρω τι παίζει τώρα.Αν έχεις περάσει τελευταία,ενημερώνεις είτε μέσω thread,είτε με pm :cheesy:

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη στο ιδρυμα πρωτη φορα.Μετα απο καιρο απουσιας, λογω ποικιλλων προβληματων ,επιστροφη στο αγαπημενο ειδος τεχνης ,ερωτικος χορός και καλλιτεχνικο στριπτιζ! :)
Τρομαξα!Μου θυμισε την ταινια του Ταραντινο με το σαλουν γεματο βρυκολακες!
Ενταξει ισως υπερβαλλω λιγο αλλα δεν εχω δει τοσα μπαζα μαζεμενα!
Ειχε και κανα δυο καλα κομματια ,ενα μαυρο καυλακι...Αυτα !
Δεν εμεινα πολυ ,ουτε κερασα τιποτα ,ηπια μια μπυρα με τον κολλητο και φυγαμε τρεχοντας!
Απο κοσμο ,αδειο θα ελεγα εκτος απο κατι πιτσιρικαδες που επαιζαν με κανα δυο απο τα καλα κομματια...
Επιστροφη στο κεντρο και κατευθυνση το G.Ritorno .

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Επιστροφή εχθές,μετά από απουσία 2 μηνών περίπου,και τα πράγματα δυστηχώς από το κακό στο χειρότερο.Μόνο τα μπάζα σταθερά και οι λίγες καλές παρουσίες μεταγραφή κι αυτές.Είχα πολλές κάβλες κι αποφάσισα να κάνω παρέα με τη Λίλυ,μια ψιλή μελαχρινή (Ρωσίδα νομίζω),με μικρά βυζάκια,ωραία κωλάρα,η οποία μαστουρώνει άσχημα και μου ξηγιέται μπριζόλα στο πριβέ :fuck1: αλλά και άφιλτρο καλαμάκι.Βέβαια το πρόβλημα χθες ήταν ότι φορούσε ένα απαίσιο άρωμα το οποίο μ'έκανε να επισπεύσω την άνοδο στον επάνω όροφο μετά από δύο ποτά που την κέρασα,έτσι ώστε ν'αδειάσω και να αποχωρήσω :2funny:Η καριόλα όμως μου ζήτησε και δεύτερο πριβέ για να την γαμήσω αυτή τη φορά,το οποίο από απίστευτη κάβλα και μόνο κατέθεσα :jerking: :fuck2:.Τέλος πάντων μ'αυτά και μ'αυτά χωρίς να το καταλάβω έφυγαν 180 ευρά(μαζί με τα ποτά που ήπιαμε).Νομίζω ότι δεν με συμφέρει πλέον από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι που να με καβλώνει πολύ.Κόσμος λίγος,μουσική μούφα και σόου ούτε για σκέψη.Καλύτερα ν'αναζητήσω άλλο στέκι...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Ρε παιδιά έχει μήπως περάσει κανείς τελευταία από το μαγαζί :think: :idiot:.Εγώ λείπω επαρχία κι έχω να το επισκεφθώ από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας :tickedoff: :headbang:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom