Νέα

Κούκλες - (ex Sarka Club)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stargazer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ρε παιδιά έχει μήπως περάσει κανείς τελευταία από το μαγαζί :think: :idiot:.Εγώ λείπω επαρχία κι έχω να το επισκεφθώ από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας :tickedoff: :headbang:

Όχι, αλλά μην απελπίζεσαι. Σε 15 ημέρες είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δε θα κατέβεις Αθήνα?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Όχι, αλλά μην απελπίζεσαι. Σε 15 ημέρες είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δε θα κατέβεις Αθήνα?

Μπα,δεν το κόβω ν'ανεβαίνω :jerking:.Έχω πολύ δουλειά αυτές τις μέρες και είναι δύσκολο :jerking: :headbang:.

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Kostakis πήγα εγω πριν μια βδομάδα, αλλα ήμουν πολύ σουρωμένος για να θυμάμαι και πολλά...
Πάνω κάτω τα ίδια πολλές μαύρες και θυμάμαι ήταν μια ξανθιά πολύ λεπτή και μια μελαχροινή με ωραίες βυζάρες...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Kostakis πήγα εγω πριν μια βδομάδα, αλλα ήμουν πολύ σουρωμένος για να θυμάμαι και πολλά...
Πάνω κάτω τα ίδια πολλές μαύρες και θυμάμαι ήταν μια ξανθιά πολύ λεπτή και μια μελαχροινή με ωραίες βυζάρες...
Πιθανολογώ ότι αυτή ήταν η βασική αιτία που αποφάσισες να εισέλθεις στο "Κούκλες"(μόνο σε εισαγωγικά πρέπει να μπαίνει)....πολύ μπαζομάζωξη ρε γμτ το συγκεκριμένο από τη τελευταία φορά που είχα πάει(έχει περάσει και καιρός).

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Κοίτα για να είμαι ειλικρινείς αυτή με τις βυζάρες νομίζω ήταν πάρα πολύ καλή. Τώρα γούστα είναι αυτά. Εγω πήγαινα στο ίδρυμα σχετικά τακτικά πριν πολλαααααα χρόνια τώρα πήγα γιατι αν οδηγούσαμε στη παραλιακή θα κοιμόμασταν στο τμήμα!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Έχουνε  μαζευτεί πολλές και  από Σιρόκο και Πλάτινουμ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Έχουνε  μαζευτεί πολλές και  από Σιρόκο και Πλάτινουμ

Σ'ευχαριστώ pouranger,εμείς απ'ότι κατάλαβα και από το προφίλ σου πρέπει να έχουμε τα ίδια γούστα :sunglasses: :grin:.Μήπως πήρε το μάτι σου και την Γιάννα την ουκρανή :think:(περισσότερες λεπτομέρειες δεν γράφω γιατί είμαι σίγουρος ότι για σενα  είναι περιττές) :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σ'ευχαριστώ pouranger,εμείς απ'ότι κατάλαβα και από το προφίλ σου πρέπει να έχουμε τα ίδια γούστα :sunglasses: :grin:.Μήπως πήρε το μάτι σου και την Γιάννα την ουκρανή :think:(περισσότερες λεπτομέρειες δεν γράφω γιατί είμαι σίγουρος ότι για σενα  είναι περιττές) :2funny: :2funny:

μη βαζεις στοιχημα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
μη βαζεις στοιχημα

Έλα ρε,εννοώ αυτή με το ξανθό κοντό μαλλί και τις τεράστιες ΦΥΣΙΚΕΣ βυζάρες και την έξαλλη προστυχόφατσα :sunglasses: ;) :grin:.Μήπως την έκοψες πουθενά γιατί την τελευταία φορά που πήγα μου είπε η κολλητή της η Λούνα ότι την είχε κάνει για Σιρόκο :o

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτό το μαγαζί θα έπρεπε να λέγεται.....

"ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ"

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αυτό το μαγαζί θα έπρεπε να λέγεται.....

"ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ"

Πηγες χθες μηπως?
Εγω εχω να παω κανα 6μηνο λογω υποχρεωσεων..Τοτε μονο οι μαυρες ηταν κορες της μπριζολας  :2funny:
Τωρα εγιναν και οι λευκες  :think:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Έλα ''πάθος'' μπες στις λεπτομέρειες της επίσκεψής σου και εξήγησέ μας καλύτερα τι παίχτηκε με τα μπριζολίδια :rolleyes: :grin: :knockinb: :zfuck: :fuck1:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Έλα ''πάθος'' μπες στις λεπτομέρειες της επίσκεψής σου και εξήγησέ μας καλύτερα τι παίχτηκε με τα μπριζολίδια :rolleyes: :grin: :knockinb: :zfuck: :fuck1:

σίτεψη,σφαγή,ψήσιμο και έπειτα βρώση εκ του κάτωθεν μορίου

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ενα μονο θελω να μαθω...Εαν αρχισαν και οι λευκες του ιδρυματος τα μπριζολιδια  :dancing:  :think:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Φίλε τεμαχιολάγνε μέχρι πρότεινος μόνο τα μαυράκια σέρβιραν μπριζόλα...

Φίλε μου θα μου επιτρέψεις να προσθέσω και την ''σουβλατζού'' Στέλλα :fuck1: :2funny: καθώς και την Ρουμούνα Λίλυ :fuck2:,η οποία πάντα μετά από μια καλή μαστούρα προσέφερε μπριζολίδι :grin: :2funny: :2funny:Έχω φάει και από τις 2 κορασίδες και το λέω με βεβαιότητα :sunglasses:.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου θα μου επιτρέψεις να προσθέσω και την ''σουβλατζού'' Στέλλα :fuck1: :2funny: καθώς και την Ρουμούνα Λίλυ :fuck2:,η οποία πάντα μετά από μια καλή μαστούρα προσέφερε μπριζολίδι :grin: :2funny: :2funny:Έχω φάει και από τις 2 κορασίδες και το λέω με βεβαιότητα :sunglasses:.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε μου...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φίλε τεμαχιολάγνε μέχρι πρότεινος μόνο τα μαυράκια σέρβιραν μπριζόλα...

κατ'αρχήν είμαι λαγνοτεμάχιος και λάτρης της σούφρας.Στα άλλα σε καλυψε ο μπριζολοαγαπούλης του κούκλες... :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom