Νέα

Κούκλες - (ex Sarka Club)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stargazer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Το ξερω ρε μαγκα, εξαλλου εχω και φιλο αστυνομικο και μου τα λεει, αλλα λιγη σεμνοτητα δεν βλαπτει..

Ρε φίλε δεν καταλαβαίνω,τι σε πειράξε τόσο!!!Νομίζω δεν έκανα κάποια συγκλονιστική περιγραφή.Τέλος πάντων ας μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας.Γνωρίζει μήπως κανείς ονόματα και υπηρεσίες από τις τελευταίες μεταγραφές???Εγώ(το Σάββατο 31/10) εντόπισα τουλάχιστον 2 ξανθιές που αξίζαν εξωτερικά,μία μ'ένα μαύρο φόρεμα η οποία χοροπηδούσε μόνη της όλη την ώρα(αλλά απ'ότι είδα αποχώρησε νωρίς) και 2 νέες μαύρες(αν κατάλαβα καλά γιατί ήμουν ήδη ''φτιαγμένος'' όταν πήγα)

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω για νεα τεμαχια, παντως ολες οι μαυρες προσφερουν μπριζολα εκει μεσα, τουλαχιστον κανα διμηνο πριν αυτο ειχα διαπιστωσει..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Δεν ξερω για νεα τεμαχια, παντως ολες οι μαυρες προσφερουν μπριζολα εκει μεσα, τουλαχιστον κανα διμηνο πριν αυτο ειχα διαπιστωσει..

Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη που να έμεινες ευχαριστημένος από την μπριζόλα της???
Α! και αν θυμάσαι τι παίχτηκε με την τιμή,γιατί νομίζω ότι δεν έχουν όλες την ίδια ταρίφα!!!

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη που να έμεινες ευχαριστημένος από την μπριζόλα της???
Α! και αν θυμάσαι τι παίχτηκε με την τιμή,γιατί νομίζω ότι δεν έχουν όλες την ίδια ταρίφα!!!

Η Σαντρα ηταν πολυ ωραια, γενικα 50 - 100 γιουρια ειναι η ταριφα με πιο επικρατεστερη τιμη τα 100.
Παραπανω δεν δινω για μπριζολιτσα  :cheesy:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Kostaki τί λέει όλα καλά???.....θα κάνεις κάνα respect στο ίδρυμα το ερχόμενο Π/Σ/Κ?????

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Kostaki τί λέει όλα καλά???.....θα κάνεις κάνα respect στο ίδρυμα το ερχόμενο Π/Σ/Κ?????

Καλημέρα φίλε scocco.Αν και είμαι αρκετά ξενερωμένος με το τελευταίο σκηνικό που μου παίξανε 2 σωληνοκόρες του μαγαζιού(είναι αυτό που έχω γράψει λίγο πιο πάνω),πιστεύω ότι σίγουρα μια από τις 3 μέρες θα επισκεφθώ,για να δοκιμάσω κάποια από τις καινούργιες αυτή τη φορά και να πάρω και περισσότερο μάτι,καθώς στις τελευταίες μου επισκέψεις ασχολιόμουν αποκλειστικά με μία και δεν είχα εικόνα για το τι παίζει με τις υπόλοιπες(αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να κάνω καλύτερη ενημέρωση).
Εσύ πως το βλέπεις,θα επανέλθεις μέσα στο Π/Σ/Κ ή έχεις ακόμη πρόβλημα με τα ''καύσιμα''?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλημέρα φίλε scocco.Αν και είμαι αρκετά ξενερωμένος με το τελευταίο σκηνικό που μου παίξανε 2 σωληνοκόρες του μαγαζιού(είναι αυτό που έχω γράψει λίγο πιο πάνω),πιστεύω ότι σίγουρα μια από τις 3 μέρες θα επισκεφθώ,για να δοκιμάσω κάποια από τις καινούργιες αυτή τη φορά και να πάρω και περισσότερο μάτι,καθώς στις τελευταίες μου επισκέψεις ασχολιόμουν αποκλειστικά με μία και δεν είχα εικόνα για το τι παίζει με τις υπόλοιπες(αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να κάνω καλύτερη ενημέρωση).
Εσύ πως το βλέπεις,θα επανέλθεις μέσα στο Π/Σ/Κ ή έχεις ακόμη πρόβλημα με τα ''καύσιμα''?
Νομίζω πως πλέον είμαι έτοιμος για δυναμικό come back οπότε και θα το τιμήσω το εν λόγω ίδρυμα για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τί παίζει στο μαγαζί.Βασικά αν έχει γίνει η ανανέωση που έχεις αναφέρει τότε μπορεί να μου "γυαλίσει" και κάνα καλό νέο αίμα οπότε και να εκτροχιαστώ λιγάκι(διότι όταν πήγαινα η Bianca και η φιλενάδα της μου καναν κλικ αλλά είχα ψιλοξενερώσει μαζί τους και κατ'επέκταση με το μαγαζί αφού δεν είχε τπτ άλλο να με κεντρίσει) :dancing: :dancing: :dancing:.......Θα το επισκεφτώ λοιπόν και θα γράψω οπωσδήποτε τις εντυπώσεις μου.
Υ.Γ:Πρότεινε και συ καμία μήπως και τη τιμήσω????? ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Νομίζω πως πλέον είμαι έτοιμος για δυναμικό come back οπότε και θα το τιμήσω το εν λόγω ίδρυμα για να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τί παίζει στο μαγαζί.Βασικά αν έχει γίνει η ανανέωση που έχεις αναφέρει τότε μπορεί να μου "γυαλίσει" και κάνα καλό νέο αίμα οπότε και να εκτροχιαστώ λιγάκι(διότι όταν πήγαινα η Bianca και η φιλενάδα της μου καναν κλικ αλλά είχα ψιλοξενερώσει μαζί τους και κατ'επέκταση με το μαγαζί αφού δεν είχε τπτ άλλο να με κεντρίσει) :dancing: :dancing: :dancing:.......Θα το επισκεφτώ λοιπόν και θα γράψω οπωσδήποτε τις εντυπώσεις μου.
Υ.Γ:Πρότεινε και συ καμία μήπως και τη τιμήσω????? ;)

Εμένα φίλε μου από τις παλιές μόνο η Γιάννα(Ρωσίδα,ξανθό κοντό μαλλί,βυζάρες,κωλάρα) με συγκινεί πλέον.Τώρα από τις καινούργιες έβαλα στο μάτι δύο ξανθιές οι οποίες απ'ότι πρόλαβα να δω πήγαιναν ντουέτο στους πελάτες(αν θυμάσαι ποιες ήταν  πέρσι στο μαγαζί σίγουρα θα τις ξεχωρήσεις αυτές τις 2).Προς το παρών δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου,όποιος πάει πρώτος ενημερώνει...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Ρε παιδιά μήπως τίμησε κανείς μέσα στην βδομάδα το κατάστημα,να περιγράψει λίγο την κατάσταση και τις καθημερινές?
Εμένα μάλλον αύριο με βλέπω,απλά επειδή έχω από πέρσι να επισκεφθώ μια καθημερινή,πιστεύω θα ήταν καλή μια πληροφόρηση...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Ρε παιδιά μήπως τίμησε κανείς μέσα στην βδομάδα το κατάστημα,να περιγράψει λίγο την κατάσταση και τις καθημερινές?
Εμένα μάλλον αύριο με βλέπω,απλά επειδή έχω από πέρσι να επισκεφθώ μια καθημερινή,πιστεύω θα ήταν καλή μια πληροφόρηση...

Ρε παιδιά ούτε ένας εβδομαδιαίος δεν υπάρχει???Θα τρελαθώ τελείως...

Επισκέπτης
εδώ δεν υπάρχουν παρασκευο-σάββατο πάνω απο 10 πελάτες...

ψάχνεις πελάτες τις καθημερινές ?

ένα αμάξι ήταν στις 1.30 έξω απ'το κατάστημα την Τρίτη...

αυτή την αναφορά έχω απο τυχαίο πέρασμα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
εδώ δεν υπάρχουν παρασκευο-σάββατο πάνω απο 10 πελάτες...

ψάχνεις πελάτες τις καθημερινές ?

ένα αμάξι ήταν στις 1.30 έξω απ'το κατάστημα την Τρίτη...

αυτή την αναφορά έχω απο τυχαίο πέρασμα...

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλε McLein καθώς εγώ ήμουν την Παρασκευή 06/11 όλο το βράδι στο μαγαζί και συνεχώς ερχόταν κόσμος!!Δεν ήταν 100 0/0 γεμάτο,αλλά τα περισσότερα τραπέζια ήταν γεμάτα.Τώρα για τις καθημερινές που αναφέρεσαι,εγώ όποτε έχω επισκεφθεί πάντα βρίσκω 3-4 παρέες,απλά συνήθως πάνε μετά τις 02:30

Επισκέπτης
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλε McLein καθώς εγώ ήμουν την Παρασκευή 06/11 όλο το βράδι στο μαγαζί και συνεχώς ερχόταν κόσμος!!Δεν ήταν 100 0/0 γεμάτο,αλλά τα περισσότερα τραπέζια ήταν γεμάτα.Τώρα για τις καθημερινές που αναφέρεσαι,εγώ όποτε έχω επισκεφθεί πάντα βρίσκω 3-4 παρέες,απλά συνήθως πάνε μετά τις 02:30

πάσο...εσύ θα ξέρεις καλύτερα...;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Παιδιά,έχω να ενημερώσω ότι κάθε Παρασκευή παίζουν 3 live shows και μάλιστα στο δεύτερο ένας ''μπάτσος'' γαμάει ένα γκομενάκι με το δικό του το καβλί(νομίζω είναι πολύ προχωρημένο και αξίζει).Τώρα από γκόμενες σίγουρα θα υπάρχει απαρτία (20-25 εκτιμώ) οπότε σίγουρα θα γίνει παιχνίδι.Για όποιον έχει κόλλημα και θέλει να βλέπει πολύ κόσμο στα σωληνάδικα (γιατί απ'αυτό φαίνεται αν είναι καλό ένα μαγαζί ή όχι) :jerking:  μπορεί να περάσει μετά τις 02:30.

Υ.Γ:Φίλε scocco,περιμένω μια περιγραφή κι από εσένα εφόσον πέρασες καμια βόλτα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Έχω ν'ανακοινώσω την επιστροφή της Εύας[Ρωσίδα,ψιλή,κοντό καστανό μαλλί(το καινούριο της λουκ) την οποία βρήκα αρκετά ανανεωμένη καθώς και να καταγγείλω τη διεύθυνση για τις ''ψευτο''υποσχέσεις για τα 3 σόου που θα βλέπαμε(μόνο 1 υπήρχε).Κατα τ'άλλα όλες οι γκόμενες ήταν παρούσες και αν πρόσεξα καλά μαζί με την Εύα προστέθηκαν και άλλες δύο μαύρες(η μία μάλιστα τρελό μουνί,είχε πολύ πελατεία).Όλα αυτά Παρασκευή 13/11.Αν κάποιος ξέρει τον λόγο που δεν είδαμε τα υπόλοιπα σόου,παρακαλώ ας ενημερώσει...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Έχω ν'ανακοινώσω την επιστροφή της Εύας[Ρωσίδα,ψιλή,κοντό καστανό μαλλί(το καινούριο της λουκ) την οποία βρήκα αρκετά ανανεωμένη καθώς και να καταγγείλω τη διεύθυνση για τις ''ψευτο''υποσχέσεις για τα 3 σόου που θα βλέπαμε(μόνο 1 υπήρχε).Κατα τ'άλλα όλες οι γκόμενες ήταν παρούσες και αν πρόσεξα καλά μαζί με την Εύα προστέθηκαν και άλλες δύο μαύρες(η μία μάλιστα τρελό μουνί,είχε πολύ πελατεία).Όλα αυτά Παρασκευή 13/11.Αν κάποιος ξέρει τον λόγο που δεν είδαμε τα υπόλοιπα σόου,παρακαλώ ας ενημερώσει...
1)αυτό είναι που λέμε επιστροφή στο τόπο του εγκλήματος(ντάξει συνηθίζεται να επιστρέφουν πίσω στα γνωστά τους λημέρια τύπισσες σαν την Εύα)
2)Σου είπε κάποιος από κει μέσα ότι θα γίνουν αυτά τα show ή ο dj τα προμόταρε????

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
1)αυτό είναι που λέμε επιστροφή στο τόπο του εγκλήματος(ντάξει συνηθίζεται να επιστρέφουν πίσω στα γνωστά τους λημέρια τύπισσες σαν την Εύα)
2)Σου είπε κάποιος από κει μέσα ότι θα γίνουν αυτά τα show ή ο dj τα προμόταρε????

Ο μαλάκας ο ντι τζέι το έλεγε και το ξανάλεγε.Την προηγούμενη Παρασκευή που πήγα όμως τα είδα και τα 3 σόου.Τώρα δεν ξέρω τι έγινε...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ο μαλάκας ο ντι τζέι το έλεγε και το ξανάλεγε.Την προηγούμενη Παρασκευή που πήγα όμως τα είδα και τα 3 σόου.Τώρα δεν ξέρω τι έγινε...
Πάντως φίλε kostaki στο μαγαζί πολύ μαυρίλα ρε αδερφέ....και γω ρε γμτ δεν τις πολυπάω τα σοκολατοπισσοειδή αλλά τέσπα.Οφείλω να ομολογήσω βέβαια πως έχει γίνει μια ανανεωσούλα στο εν λόγω ίδρυμα.....την επόμενη φορά θα το επισκεφτώ πιο φορτωμένος για να αξιολογήσω ένα-δυο κάλά κομμάτια που είδα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
Πάντως φίλε kostaki στο μαγαζί πολύ μαυρίλα ρε αδερφέ....και γω ρε γμτ δεν τις πολυπάω τα σοκολατοπισσοειδή αλλά τέσπα.Οφείλω να ομολογήσω βέβαια πως έχει γίνει μια ανανεωσούλα στο εν λόγω ίδρυμα.....την επόμενη φορά θα το επισκεφτώ πιο φορτωμένος για να αξιολογήσω ένα-δυο κάλά κομμάτια που είδα.

Αγαπητέ scocco,δεν έγραψες πια μέρα επισκέφθηκες και ποια/ποιες δοκίμασες!!Το μαυρίλα πηγαίνει μόνο στο ότι έχουν μαζευτεί αρκετές μαύρες ή σε χάλασε κάτι άλλο  :think:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αγαπητέ scocco,δεν έγραψες πια μέρα επισκέφθηκες και ποια/ποιες δοκίμασες!!Το μαυρίλα πηγαίνει μόνο στο ότι έχουν μαζευτεί αρκετές μαύρες ή σε χάλασε κάτι άλλο  :think:
Το περασμένο Σάββατο το επισκέφθην ίσα ίσα να δω τι παίζει καθώς προηγουμένως είχα επισκεφτεί άλλα δύο ιδρύματα(κακώς αλλά επέμενε ο φίλος-συνοδοιπόρος),αλλά δυστυχώς προχωρημένη ώρα όπου οι περισσότερες είχαν αράξει στα τραπεζάκια και απλά περίμεναν να τελειώσει η βραδιά και να αναχωρήσουν.Πήρα χορό με ένα ξανθό ρουμανάκι με μπουκλέ μαλλί(συμπαθητική φατσούλα) και λίγο άβυζο το οποίο ήταν φιλότιμο μεν αλλά "λίγο" δε(ίσως φταίε και το προχωρημένο της ώρας).
Υ.Γ:Εννοείται για τις μαύρες το είπα :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Υ.Γ2:Η συγκεκριμένη που πήρα ήταν καινούργια τότε που πήγαινα...οπότε τώρα έχει ψιλοπαλιώσει(για να σε βοηθήσω)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom