pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ποιά σάντρα,του λολίτα?Με τοσα τηλεφωνα που μοιραζει η Σαντρα σε λιγο θα μαζευονται 10-10 οι παιδες εξω απ το σπιτι της
ποιά σάντρα,του λολίτα?Με τοσα τηλεφωνα που μοιραζει η Σαντρα σε λιγο θα μαζευονται 10-10 οι παιδες εξω απ το σπιτι της
Φίλε μου έχεις επισκεφθεί τώρα τελευταία να μας πεις τι παίζει,αν έχουν έρθει όλες δηλαδή από τις διακοπές ή αν έχουμε νέες αφίξεις??Α! μήπως ξέρεις τελικά τι απέγινε η Στέλλα???Του Κουκλες
Εχω κανα μηνα να παω δεν ξερω τι παιζει ουτε με την Στελλα το μιλφονι ουτε αν εχουν γυρισει οι αλλες, οποιος παει πρωτος ας πει..
Ποιές άλλες; Στέλλα δεν, Κλαούντια ήταν εκεί, νέες παραλαβές
Ποιές άλλες; Στέλλα δεν, Κλαούντια ήταν εκεί, νέες παραλαβές
Φίλε καπετάνιο,μήπως μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες για τις νέες αφίξεις???Αξίζουν μια επίσκεψη γενικά ή πρόκειται για μπάζα???
Φίλε καπετάνιο,μήπως μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες για τις νέες αφίξεις???Αξίζουν μια επίσκεψη γενικά ή πρόκειται για μπάζα???
υπάρχει μια νέα παραλαβή,η κριστίνα η τσεχα που εργαζοταν ανατολη περί τα μέσα αυγούστου,φοβερες φυσικες βυζαρες,δε καταλαβαινει χριστό στο χορό,αλλά για να αντέξεις την παρέα της θα πρέπει να έχεις πιεί πρίν τον κώλο σου. :o
Παιδιά εγώ πήγα το περασμένο Σάββατο και εντόπισα κάμποσο καινούριο υλικό,που πιστεύω ότι γενικά έλεγε τουλάχιστον για μια δοκιμή,αν κι εγώ ήμουν απορροφημένος με την Γιάννα(ουκρανή,με υπέροχες βυζάρες και πολύ ναζιάρα) και μετά πήρα Σάντρα για την ολοκλήρωση!!.Για να είμαι ειλικρινής,επειδή ήπια πολύ με την Γιάννα δεν πρόλαβα να γνωρίσω τα νέα τεμάχια κι έτσι δεν έχω ακόμα άποψη.Σήμερα λέω να ξαναπεράσω να πάρω γεύση,όσοι πιστοί προσέλθετε...
Σ'ευχαριστώ φίλε cptn mac,την γνωρίζω την συγκεκριμένη πόσο μούφα είναι,μήπως όμως έχεις υπόψη σου καμιά καινούρια καλή?Μακριά από ψευτο-γαλλίδα Αφροδίτη
Εσύ αντέχεις ξεροσφύρι
Γιάννα μάγκες,όλα τα λεφτά στη κυριολεξία,σαν να έχεις πάει σε πάρτι με την γκόμενά σου και ακόμα καλύτερα!!Για τους μη γνωρίζοντες ,ουκρανίδα γύρω στα 30 ξανθό κοντό μαλλί,απίστευτες βυζάρες και κωλάρα.Πήγα χτες και την είχα κανά 3ωρο στο τραπέζι μου,δεν μπορούσα να την αφήσω για κανένα λόγο,αν και στην αρχή είχα πάει με σκοπό να δοκιμάσω κάποια από τις καινούριες τελικά έμεινα πάλι στη Γιάννα!!Το ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ στην ενημέρωση αλλά έχω φάει κόλλημα μαζί της.Αν κάποιος συνάδελφος έχει εμπειρία με κάποια καινούρια,ας ενημερώσει...
Φίλε άμα θέλεις μας λες πόσα ακούμπησες για να έχεις τη χαρά να σου κάνει συντροφιά η Γιάννα για το τρίωρο, για να δούμε κι εμείς πόσο συμφέρουσα είναι η "επένδυση". Ειλικρινά μιλάω, δεν σε μέμφομαι, και φυσικά δεν σε ειρωνεύομαι, απλά έχω καιρό να πάω σε στριπτηζάδικο και είμαι περίεργος.
Το πολύ 150€...στο συγκεκριμένο ίδρυμα...