Νέα

Κούκλες - (ex Sarka Club)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stargazer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 345
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Φίλε μου έχεις επισκεφθεί τώρα τελευταία να μας πεις τι παίζει,αν έχουν έρθει όλες δηλαδή από τις διακοπές ή αν έχουμε νέες αφίξεις??Α! μήπως ξέρεις τελικά τι απέγινε η Στέλλα???

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχω κανα μηνα να παω δεν ξερω τι παιζει ουτε με την Στελλα το μιλφονι ουτε αν εχουν γυρισει οι αλλες, οποιος παει πρωτος ας πει..

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εχω κανα μηνα να παω δεν ξερω τι παιζει ουτε με την Στελλα το μιλφονι ουτε αν εχουν γυρισει οι αλλες, οποιος παει πρωτος ας πει..

Ποιές άλλες; Στέλλα δεν, Κλαούντια ήταν εκεί, νέες παραλαβές

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Ποιές άλλες; Στέλλα δεν, Κλαούντια ήταν εκεί, νέες παραλαβές

Φίλε καπετάνιο,μήπως μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες για τις νέες αφίξεις???Αξίζουν μια επίσκεψη γενικά ή πρόκειται για μπάζα???

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Φίλε καπετάνιο,μήπως μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες για τις νέες αφίξεις???Αξίζουν μια επίσκεψη γενικά ή πρόκειται για μπάζα???

Εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος συνολικά 8 τεμάχια εμφανισιακά έλεγαν 1-2 το πολύ (+ 2 μαύρες) και σε συζήτηση για κάτι καλό εισέπραξα άρνηση οπότε την έκανα

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλα εκανες, αμα ειναι να πας εκει και να μην παρεις το κατι παραπανω τοτε γαμα τα..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

υπάρχει μια νέα παραλαβή,η κριστίνα η τσεχα που εργαζοταν ανατολη περί τα μέσα αυγούστου,φοβερες φυσικες βυζαρες,δε καταλαβαινει χριστό στο χορό,αλλά για να αντέξεις την παρέα της θα πρέπει να έχεις πιεί πρίν τον κώλο σου. :grin: :o

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
υπάρχει μια νέα παραλαβή,η κριστίνα η τσεχα που εργαζοταν ανατολη περί τα μέσα αυγούστου,φοβερες φυσικες βυζαρες,δε καταλαβαινει χριστό στο χορό,αλλά για να αντέξεις την παρέα της θα πρέπει να έχεις πιεί πρίν τον κώλο σου. :grin: :o

Εσύ αντέχεις ξεροσφύρι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Παιδιά εγώ πήγα το περασμένο Σάββατο και εντόπισα κάμποσο καινούριο υλικό,που πιστεύω ότι γενικά έλεγε τουλάχιστον για μια δοκιμή,αν κι εγώ ήμουν απορροφημένος με την Γιάννα(ουκρανή,με υπέροχες βυζάρες και πολύ ναζιάρα) και μετά πήρα Σάντρα για την ολοκλήρωση!!.Για να είμαι ειλικρινής,επειδή ήπια πολύ με την Γιάννα δεν πρόλαβα να γνωρίσω τα νέα τεμάχια κι έτσι δεν έχω ακόμα άποψη.Σήμερα  λέω να ξαναπεράσω να πάρω γεύση,όσοι πιστοί προσέλθετε...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Παιδιά εγώ πήγα το περασμένο Σάββατο και εντόπισα κάμποσο καινούριο υλικό,που πιστεύω ότι γενικά έλεγε τουλάχιστον για μια δοκιμή,αν κι εγώ ήμουν απορροφημένος με την Γιάννα(ουκρανή,με υπέροχες βυζάρες και πολύ ναζιάρα) και μετά πήρα Σάντρα για την ολοκλήρωση!!.Για να είμαι ειλικρινής,επειδή ήπια πολύ με την Γιάννα δεν πρόλαβα να γνωρίσω τα νέα τεμάχια κι έτσι δεν έχω ακόμα άποψη.Σήμερα  λέω να ξαναπεράσω να πάρω γεύση,όσοι πιστοί προσέλθετε...

Μακριά από ψευτο-γαλλίδα Αφροδίτη

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Γιάννα μάγκες,όλα τα λεφτά στη κυριολεξία,σαν να έχεις πάει σε πάρτι με την γκόμενά σου και ακόμα καλύτερα!!Για τους μη γνωρίζοντες ,ουκρανίδα γύρω στα 30 ξανθό κοντό μαλλί,απίστευτες βυζάρες και κωλάρα.Πήγα χτες και την είχα κανά 3ωρο στο τραπέζι μου,δεν μπορούσα να την αφήσω για κανένα λόγο,αν και στην αρχή είχα πάει με σκοπό να δοκιμάσω κάποια από τις καινούριες τελικά έμεινα πάλι στη Γιάννα!!Το ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ στην ενημέρωση αλλά έχω φάει κόλλημα μαζί της.Αν κάποιος συνάδελφος έχει εμπειρία με κάποια καινούρια,ας ενημερώσει...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Γιάννα μάγκες,όλα τα λεφτά στη κυριολεξία,σαν να έχεις πάει σε πάρτι με την γκόμενά σου και ακόμα καλύτερα!!Για τους μη γνωρίζοντες ,ουκρανίδα γύρω στα 30 ξανθό κοντό μαλλί,απίστευτες βυζάρες και κωλάρα.Πήγα χτες και την είχα κανά 3ωρο στο τραπέζι μου,δεν μπορούσα να την αφήσω για κανένα λόγο,αν και στην αρχή είχα πάει με σκοπό να δοκιμάσω κάποια από τις καινούριες τελικά έμεινα πάλι στη Γιάννα!!Το ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ στην ενημέρωση αλλά έχω φάει κόλλημα μαζί της.Αν κάποιος συνάδελφος έχει εμπειρία με κάποια καινούρια,ας ενημερώσει...

Φίλε άμα θέλεις μας λες πόσα ακούμπησες για να έχεις τη χαρά να σου κάνει συντροφιά η Γιάννα για το τρίωρο, για να δούμε κι εμείς πόσο συμφέρουσα είναι η "επένδυση".  Ειλικρινά μιλάω, δεν σε μέμφομαι, και φυσικά δεν σε ειρωνεύομαι, απλά έχω καιρό να πάω σε στριπτηζάδικο και είμαι περίεργος.

Επισκέπτης
Φίλε άμα θέλεις μας λες πόσα ακούμπησες για να έχεις τη χαρά να σου κάνει συντροφιά η Γιάννα για το τρίωρο, για να δούμε κι εμείς πόσο συμφέρουσα είναι η "επένδυση".  Ειλικρινά μιλάω, δεν σε μέμφομαι, και φυσικά δεν σε ειρωνεύομαι, απλά έχω καιρό να πάω σε στριπτηζάδικο και είμαι περίεργος.

Το πολύ 150€...στο συγκεκριμένο ίδρυμα... :tooth: :tooth:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom