κανα καλο γλικο ναιφ να φερισ να φαμε σα διλοσι μεταμννιασΕίναι ωραία η ναϊφ τέχνη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κούκλες - (ex Sarka Club)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stargazer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 345
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (7 μέλη και 15 επισκέπτες)
νεοταξικε ρε ουσττττττττ ακου σοροσοροπιαστό ?
tasos_marou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Υποτονικα τα πραγματα εχθες παιδες, λιγη πελατεια, αλλα υπαρχουν κανα δυο μιλφοκαταστασεις που το πανε το γραμμα
Οπως και μια μαυρουλα ονοματι Σαντρα που κατευθειαν μου το προτεινε..
Κατα τ αλλα δεν λεει και πολλα σαν μαγαζι, πιο πολλοι πελατες που πανε ειναι σταθεροι και μεγαλοι σε ηλικια..
Κατα τ αλλα δεν λεει και πολλα σαν μαγαζι, πιο πολλοι πελατες που πανε ειναι σταθεροι και μεγαλοι σε ηλικια..
ο σουβλατισ κε λουκανικασ αποξο ιταν εκι?Υποτονικα τα πραγματα εχθες παιδες, λιγη πελατεια, αλλα υπαρχουν κανα δυο μιλφοκαταστασεις που το πανε το γραμμα
tasos_marou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ο σουβλατισ κε λουκανικασ αποξο ιταν εκι?
ποιος ειναι αυτος?
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
ρε παιδια το μαγαζι δουλευει?και αν ναι παιζει τιποτα καλο?
Δουλεύει
Τα ίδια όπως τα ξερες !
tasos_marou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν παιζει τιποτα το εξαιρετικο, εχει κατι μπαζολες εχει και κανα 2-3 καλες αλλα εχει ερθει ενα μαυρακι τουμπανο σαν πορνοσταρ!
Εγω παντως περασα πολυ καλα το Σαββατο εκει
Πρωτα ειχε προηγηθει επισκεψη στο Ανατολη το οποιο και αυτο ειχε μετρια πραγματα, οχι τοσο απο τεμαχια οσο απο προσφορες
Πρωτα ειχε προηγηθει επισκεψη στο Ανατολη το οποιο και αυτο ειχε μετρια πραγματα, οχι τοσο απο τεμαχια οσο απο προσφορες
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Δεν παιζει τιποτα το εξαιρετικο, εχει κατι μπαζολες εχει και κανα 2-3 καλες αλλα εχει ερθει ενα μαυρακι τουμπανο σαν πορνοσταρ!
Η Ερικα ?
οι κοντοι συνηθως ειναι τσαμπουκαληδες...κανα 2 που ηξερα...δεν θα τα βαζα μαζι τους.Ναι αλλα οι κοντοι εχουν τη χαρη..
Σου χω respect lion...μ αρεσουν τα ποσταρισματα σουΓι' αυτό μην τα βάζεις μαζί μου.
Καλά δεν είμαι και θεόκοντος, 1,73 χωρίς τακούνια.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
για τον φίλο που εγραψε την κριτικη για τη βουλγαρα που τον εφτιαξε...ειναι η ναομι με την σπαραχτικη φωνη... πρωην αμαζον
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
για τον φίλο που εγραψε την κριτικη για τη βουλγαρα που τον εφτιαξε...ειναι η ναομι με την σπαραχτικη φωνη... πρωην αμαζον
ασε ρε ψεύτη
παω τώρα να τη βρώ και έτσι και λες ψέμματα....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ασε ρε ψεύτη
παω τώρα να τη βρώ και έτσι και λες ψέμματα....
πάρε και ένα νεροπίστολο για εκφοβισμό στα γύρω στενά για καλου κακου.Παρε νεροπιστολο γιατι στα ριβολβερ εισαι αλλεργικος..
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.311
- Πόντοι
- 7.885
Για τον φίλο pouranger,Σάντρα λέγεται η γκόμενα που πήρε ο τύπος.Πριν από κανά μήνα είχα πάει κι εγώ κι είχα φάει καλά,όμως να σε προειδοποιήσω ότι για μπριζόλα θέλει 2 πορτοκαλιά!!Πάντως εγώ πήρα και τηλέφωνο, αν ενδιαφέρεται κανείς,χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει κάτι παραπάνω
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Για τον φίλο pouranger,Σάντρα λέγεται η γκόμενα που πήρε ο τύπος.Πριν από κανά μήνα είχα πάει κι εγώ κι είχα φάει καλά,όμως να σε προειδοποιήσω ότι για μπριζόλα θέλει 2 πορτοκαλιά!!Πάντως εγώ πήρα και τηλέφωνο, αν ενδιαφέρεται κανείς,χωρίς όμως να έχω δοκιμάσει κάτι παραπάνω
Δεν ξερω τίποτα εγώ συ είπας !
tasos_marou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με τοσα τηλεφωνα που μοιραζει η Σαντρα σε λιγο θα μαζευονται 10-10 οι παιδες εξω απ το σπιτι της