You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κούκλες - (ex Sarka Club)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stargazer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 345
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλησπέρα χρόνια πολλά και χριστός ανέστη!!!!Έτυχε να πάω στο εν λόγω ίδρυμα και ήθελα να ρωτήσω στον πριβέ χορό ανεβαίνεις στο πατάρι με την κοπέλα που επιλέγεις και εκεί τι ακριβώς παίζει?Είναι η μοναδική μου απορία,όποιος μπορεί να απαντήσει είμαι ευγνώμων εκ των προτέρων.
Και pm σε δεν έχω πρόβλημα να λάβω την απάντηση.
Και pm σε δεν έχω πρόβλημα να λάβω την απάντηση.
Επισκέπτης
Τα πάντα...πήγαινε και θα περάσεις τέλεια. 90% !
kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν έκλεισε τελικώς? Γιατί κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί...
Επισκέπτης
δλδ για γίνε λίγο ωπιο συγκεκριμένος του τι παίζει?
Mέχρι και φλογέρα ! Κάτι περισσότερο δεν έχω αντιληφθεί !
φιλε απλός ιδιώτης είμαι ο οποίος έχει ακουσει πολλές ιστορίες για τις πριβέ καταστάσεις.Θέλω να μάθω από άτομα τα οποία ξέρουν τι ακριβώς παίζει.Θέλω να ξαναεπισκευθώ το μαγαζί και θέλω να είμαι προετοιμασμένος για το τι με περιμένει.
Δεν έχω κανένα αντιστοιχο μαγαζί απλά ενδιαφέρομαι να γνωρίζω αν τα λεφτά μου θα πιάσουν τόπο με την γκόμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω κανένα αντιστοιχο μαγαζί απλά ενδιαφέρομαι να γνωρίζω αν τα λεφτά μου θα πιάσουν τόπο με την γκόμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
οκ, είσαι εντάξει τύπος. εγγυημένα δεν θα πιάσουν τα λεφτά σου τόπο με την γκόμενα.φιλε απλός ιδιώτης είμαι ο οποίος έχει ακουσει πολλές ιστορίες για τις πριβέ καταστάσεις.Θέλω να μάθω από άτομα τα οποία ξέρουν τι ακριβώς παίζει.Θέλω να ξαναεπισκευθώ το μαγαζί και θέλω να είμαι προετοιμασμένος για το τι με περιμένει.
καλύτερα να πάρεις ένα call girl, πιο καλά θα σου έρθει και δεν θα μπουχτίσεις στην καπνίλα.
φιλε απλός ιδιώτης είμαι ο οποίος έχει ακουσει πολλές ιστορίες για τις πριβέ καταστάσεις..
Για πες μας μερικες απο αυτες τις ιστοριες . Και σε ποια μαγαζια παιχτηκαν οι φασεις..?
Αυτα..
φιλε σε βλεπω προκατειλημενο με την παρτη μου χωρίς να με ξερεις.Είπα έχω ακουσει πράγματα του στυλ ότι όλα επιτρεπονται πιανεις όπου θέλεις την γκομενα ότι αυτη σου τραβαει μαλακια,και ότι η όλη κατασταση διαρκεί καπου στα 15λεπτα.
Αυτα έχω ακουσει και θέλω απο καποιον που ξερει καλυτερα απο τι εγώ να μου απαντησει για να ξεκαθαρισει το τι ακριβως σου προσφερουν στον πριβε χορο.
Αν θεωρεις ότι κανενα τσιρακι αντιπαλου μαγαζιου τι να σου μην μου απαντησεις χεστηκα για το τι πιστευεις για εμενα χωρίς να με ξερεις καλα καλα.
Αυτα περιμενω απαντησεις απο αυτους που ξερουν να μου απαντησουν...........................
Αυτα έχω ακουσει και θέλω απο καποιον που ξερει καλυτερα απο τι εγώ να μου απαντησει για να ξεκαθαρισει το τι ακριβως σου προσφερουν στον πριβε χορο.
Αν θεωρεις ότι κανενα τσιρακι αντιπαλου μαγαζιου τι να σου μην μου απαντησεις χεστηκα για το τι πιστευεις για εμενα χωρίς να με ξερεις καλα καλα.
Αυτα περιμενω απαντησεις απο αυτους που ξερουν να μου απαντησουν...........................
Για να το ξεκαθαρίσω το θέμα δεν είμαι τσιρακι η αντίπαλος ιδιοκτήτης αντίστοιχου μαγαζιού το τονίζω για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις.
Βλέπω προκατάληψη προς το προσωπό μου από μερικούς γι αυτό το αναφέρω.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Δίνεις όμως την εντύπωση ρε αδερφέ, ότι θες να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο και ότι διαφορετικό και να σου πούμε, δεν σου κάνει.
Αφού σου λέμε, δεν αξίζει η φάση, κλείσε κανένα call girl...
Αποκορύφωμα θα είναι, να πας, να γυρίσεις βρίζοντας ότι δεν αξίζει η φάση και να παραπονιέσαι ότι δεν σε προειδοποιήσαμε κιόλας.
Repeat...με τα ίδια λεφτά που θα χαλάσεις στο κωλάδικο για μία μαλακία (όπως σου είπαν), με ένα call girl, θα έχει και πισωκολλητό στα 4, αλλαγές στάσεων, ελεύθερα πιασίματα, μπορεί και κουλουράκι και πολλά άλλα.
Think about it...
PS: Εάν ξέρεις να κάνεις massage πάντως, μπορεί και να φορτώσεις.
Αποκορύφωμα θα είναι, να πας, να γυρίσεις βρίζοντας ότι δεν αξίζει η φάση και να παραπονιέσαι ότι δεν σε προειδοποιήσαμε κιόλας.
Repeat...με τα ίδια λεφτά που θα χαλάσεις στο κωλάδικο για μία μαλακία (όπως σου είπαν), με ένα call girl, θα έχει και πισωκολλητό στα 4, αλλαγές στάσεων, ελεύθερα πιασίματα, μπορεί και κουλουράκι και πολλά άλλα.
Think about it...
Δίνεις όμως την εντύπωση ρε αδερφέ, ότι θες να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο και ότι διαφορετικό και να σου πούμε, δεν σου κάνει.
Think about it...
Φιλε δεν προκειται να κατηγορησω κανεναν σας και για τιποτα αν αυτο ειναι το προβλημα σου..............
Επομένως όπως καταλαβα αυτα που έχω συγκεντρωσει απο διαφορες πηγες ισχυουν απο οσο βλεπω και απο τις απαντησεις σας.
Οχι δεν ξερω να κανω μασαζ.Μηπως ξερεις να κανεις εσυ?
Επισκέπτης
δηλ.ενα βήμα πριν το γαμήσει φτάνει η κατασταση?Η χρονική διάρκεια πόσο είναι?
Εγώ δεν μίλησα για γαμήσια,ούτε και για στάδια. Η χρονική διάρκεια σε όλα τα μαγαζιά εξαρτάται απ'τον πελάτη και απ'την γκόμενα.
Άλλος κάνει μασάζ,κερνάει 2 ποτάκια και 4 χορούς και κρατάει την γκόμενα 1.30 ώρα...κ άλλος παίρνει το φραπέ του στο 5λεπτο.
φιλε απλός ιδιώτης είμαι ο οποίος έχει ακουσει πολλές ιστορίες για τις πριβέ καταστάσεις.Θέλω να μάθω από άτομα τα οποία ξέρουν τι ακριβώς παίζει.Θέλω να ξαναεπισκευθώ το μαγαζί και θέλω να είμαι προετοιμασμένος για το τι με περιμένει.
Ότι κι αν ακούσεις,στον ίδιο παρονομαστή θα βρεθείς. Ο οποίος είναι ένας : πίστευε μόνο ότι ζεις ! Άρα για να δεις/μάθεις τι παίζει πρέπει να δοκιμάσεις. Όποιος γυρίζει - μυρίζει. Όποιος δε γυρίζει - βρωμίζει σπίτι του !
Όσο για το αν πιάσουν τόπο τα λεφτά σου..εξαρτάται. Άλλος επενδύει σε έγχορδα και άλλος σε πνευστά. Ο καθένας με τα βίτσια του !
Για να το ξεκαθαρίσω το θέμα δεν είμαι τσιρακι η αντίπαλος ιδιοκτήτης αντίστοιχου μαγαζιού το τονίζω για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις.
Καμία προκατάληψη απο μέρους μου. Άλλωστε το μαγαζί παίζει χωρίς αντίπαλο ! ;)
Δεν χρειάζονται καν τέτοια προσόντα σε τούτο το μαγαζί !!!
Επισκέπτης
Εγώ ξέρω να κάνω μασάζ. Αργό - απαλό - αισθησιακό.