You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κούκλες - (ex Sarka Club)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stargazer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 345
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
ΟΚ thnk you απλα περναω απο κει συχνα και βλεπω πολλες περιργες φατσες..
Κοντα ειμαστεΕδω παω εγω ο 1,68 δεν θα πατε εσεις τα παληκαρια της φακης!!!!!!!!!!!!!!!
Το κανεις ξηγα απο πριν!!!!!!!!!!!!!!!οχι δεν ειναι επικυνδινα...ανακουφισμενος...οχι παντα,στο παταρακι χορο για πεντε τραγουδια μονο αυτο.
Εισαι και συ ΜΙΛΚΟΣ οπως και γωΟΚ thnk you απλα περναω απο κει συχνα και βλεπω πολλες περιργες φατσες..Κοντα ειμαστε
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Το κανεις ξηγα απο πριν!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι αλλα οι κοντοι εχουν τη χαρη..Εισαι και συ ΜΙΛΚΟΣ οπως και γω
Εγω ουτε τη χαρη εχω μικροτσουτσουνος εσυ αφου την εχεις ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!Ναι αλλα οι κοντοι εχουν τη χαρη..
καποιος μου ειπε για μια φοβερη μαυρη σε αυτο το μαγαζι ονοματι σαρα , ξερει κανεις αν υπαρχει ακομα ?
δεν μου αρεσουν οι μαυρες γενικα, αλλα ποτε δεν ξερεις
στοιχεια που μπορω να δωσω : γυρω στο 1.80 και δεν βρωμαει
θα πέσει ενημέρωση συντόμως φίλε ninza.
thanks, περιμενω
αγόρι ninza turtle οπως σου υποσχεθηκα περασα απο το ιδρυμα της κάστορος και χαιδαρίου όπου και απεκόμισα ανάμεικτα συναισθήματα,αλλά περισσότερο με κέρδισαν οι κακές εντυπώσεις..και αυτό λόγω της έλλειψης ποσότητας και ποιότητας στριππερ.Απο ονόματα και τέτοια μην με ρωτάς γιατί δεν έχω και την καλύτερη μνήμη,θυμάμαι μόνο την ελληνίδα καραμιλφ στελλα ;) και μια μαρία που μου κωλοκάθησε για ποτό,early milf θα μπορούσα να πώ.Είχε πραγματικά 2 ρωσιδάκια κουκλάκια αλλα θαρρώ πως τα σπίτια τους απέχουν πολύ μακρυά απο τα γραφεία της nescaffe classic .Arabica έπαιζε(νομίζω 3 ή 4 είχε)κοπής γαλλικού καφέ απο τις αποικίες.Α....ξέχασα να αναφέρω και μία και καλά νορβηγίδα η οποία πρέπει να είχε το πιο άσχημο πρόσωπο που έχω δεί ποτέ στη ζωή μου!Τιμές ποτού 10 ευρώ,κοπέλας ποτό 12 και πριβέ 50 στο πατάρι.Δεν νομίζω οτι χρήζει δεύτερης επισκέψεως. Πάμε για άλλα!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
αγόρι ninza turtle οπως σου υποσχεθηκα περασα απο το ιδρυμα της κάστορος και χαιδαρίου όπου και απεκόμισα ανάμεικτα συναισθήματα,αλλά περισσότερο με κέρδισαν οι κακές εντυπώσεις..και αυτό λόγω της έλλειψης ποσότητας και ποιότητας στριππερ.Απο ονόματα και τέτοια μην με ρωτάς γιατί δεν έχω και την καλύτερη μνήμη,θυμάμαι μόνο την ελληνίδα καραμιλφ στελλα ;) και μια μαρία που μου κωλοκάθησε για ποτό,early milf θα μπορούσα να πώ.Είχε πραγματικά 2 ρωσιδάκια κουκλάκια αλλα θαρρώ πως τα σπίτια τους απέχουν πολύ μακρυά απο τα γραφεία της nescaffe classic .Arabica έπαιζε(νομίζω 3 ή 4 είχε)κοπής γαλλικού καφέ απο τις αποικίες.Α....ξέχασα να αναφέρω και μία και καλά νορβηγίδα η οποία πρέπει να είχε το πιο άσχημο πρόσωπο που έχω δεί ποτέ στη ζωή μου!Τιμές ποτού 10 ευρώ,κοπέλας ποτό 12 και πριβέ 50 στο πατάρι.Δεν νομίζω οτι χρήζει δεύτερης επισκέψεως. Πάμε για άλλα!
Αυτό είναι αναφορά, περιεκτική και σαφής, όχι σαν τις απεραντολογίες του vasos.
Πρεπει να ειχες μεγαλη....γκινια!!!Α....ξέχασα να αναφέρω και μία και καλά νορβηγίδα η οποία πρέπει να είχε το πιο άσχημο πρόσωπο που έχω δεί ποτέ στη ζωή μου!
Για να πετυχεις ασχημη Νορβηγιδα....
monokoloMIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οσον αφορα το καφε-μπαρ Κουκλεςειναι ενα παρεξηγημενο αξιολογο γαμαζι που προσφερει μαυρο αραμπικα,ελληνικο και παραδουναβιο εσπρεσακι.
Που σε ΔΑΣΚΑΛΕ,πηγα την Παρασκευη...και παιζει μιλφοκατασταση της φλογερας...Οσον αφορα το καφε-μπαρ Κουκλεςειναι ενα παρεξηγημενο αξιολογο γαμαζι που προσφερει μαυρο αραμπικα,ελληνικο και παραδουναβιο εσπρεσακι.
..πηγα την Παρασκευη...και παιζει μιλφοκατασταση της φλογερας...
Xμμ..ενδιαφερον..Σε Λα Ματζορε ?
Πολυ δυσκολο οργανο η φλογερα..Πρεπει ταυτοχρονα να φυλας και τα προβατα..
Επισκέπτης
Xμμ..ενδιαφερον..Σε Λα Ματζορε ?
Πολυ δυσκολο οργανο η φλογερα..Πρεπει ταυτοχρονα να φυλας και τα προβατα..
No sheep...no wolves...no shepherd...;) ;) ;)