Νέα

Κορυφαία δήλωση Λοβέρδου !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 952
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απαντηση υπαρχει στο γιατι ποτέ κανενας δεν πηδηξε απο το δυτικο μερος του βερολινου στο ανατολικο, αλλά γινοταν μονο το αντιθετο?
Υπαρχει καμια αιτια γιατι οι κουβανοι αθλητες ζητανε πολιτικο ασυλο στις ΗΠΑ και οχι το αντιθετο?
Κάτι τελευταίες δημοσκοπήσεις που λέει κ ο σερ Στέφανος μήπως έτυχε να τις δεις;;;
Μήπως ξέρεις κ την μοίρα-τύχη όως κουβανών τελικά καταφεύγουν στις Η.Π.Α.,λαμπρή καριέρα,τί;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μου αρέσεις γιατί είσαι ενημερωμένος.... :grin:

Έτσι έχουν τα πράγματα,ένα σοσιαλιστικό καθεστώς σου διασφαλίζει όπως κ να'χει ότι θα έχεις μία σκεπή πάνω από το κεφάλη σου κ να φας...στον καπιταλισμό αν μπεις στην κορυφή έχει καλώς...αν δεν μπεις θα φας τα @@ στην καλύτερη περίπτωση...αν δεν τα κατασχέσει κ αυτά καμία τράπεζα.

(όποιος έχει την διάθεση να καταλάβει 5 πράγματα για το σύστημα ας το δει).

Ως γνωστόν στις καπιταλιστικές χώρες σε σπίτια μένει το 5% του πληθυσμού..Οι υπόλοιποι μένουν σε καλύβες στην καλύτερη...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μήπως ξέρεις κ την μοίρα-τύχη όως κουβανών τελικά καταφεύγουν στις Η.Π.Α.,λαμπρή καριέρα,τί;;;

Ναι, συνωστίζονται στο μαϊάμι και παρακαλανε τους αφους καστρο να τους δεχθούν πίσω...

Επισκέπτης
Κι όμως, αυτό το άτομο εμποδίζει τους άλλους φοιτητές να πάρουν πτυχίο...
Προσωπικά υστερώ πολύ για να εμποδίσω οποιονδήποτε,εκτός αν με πέρασες για κανένα γομάρι...ούτε βία μεταχειρίζεται κανείς,όποιος θέλει ας έρθει να σηκώσει το κουλό του κατά της κατάληψης κ το θέμα θα λήξει....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κάτι τελευταίες δημοσκοπήσεις που λέει κ ο σερ Στέφανος μήπως έτυχε να τις δεις;;;
O κομμουνισμος αντιστρατευεται την εμφυτη ανθρωπινη αναγκη για ελευθερια, ιδιοκτησια, ευκαιριες και διακριση.
Αρα ειναι καταδικασμενος.
Τα υπολοιπα ειναι φιλολογιες.

Επισκέπτης
Ως γνωστόν στις καπιταλιστικές χώρες σε σπίτια μένει το 5% του πληθυσμού..Οι υπόλοιποι μένουν σε καλύβες στην καλύτερη...
Θες να το υπολογίσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο(βάζοντας κ τις αφρικάνικες χώρες μέσα);;;
Έτσι για να βρούμε πόσοι είναι περισσότεροι....αυτοί που μένουν σε καλύβες κ παράγκες ή αυτοί που μένουν σε σπίτια...
Πόσα εκ. άστεγους έχει στις Η.Π.Α.;;;;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ομοίως κανένα μέλος ή βουλευτής του ΚΚΕ δεν χαρακτηρίζεται ως οικονομικός μεγιστάνας.

Το μεγάλο πρόβλημα του ΚΚ δεν είναι αυτοί που είναι μέσα, αλλά αυτοί που πέρασαν.
Τσίμπα πχ μια λίστα δημοσιογράφων που πέρασαν από ΚΝΕ ή συγγενείς νεολαίες:

Κύρτσος
Τσίμας
Τρέμη
Βερύκιος
Μαλέλης
Τέλογλου
Σταματέρη
Μικρούτσικος (ο Ανδρέας)
Γκόντζος
Γεωργίου

και ακούγεται ότι ήταν και ο Ευαγγελάτος

Από Ρήγα ήρθαν οι

Ρουσόπουλος
Παπαχελάς

Σχετικό λίνκ:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Τύπε μπορεί να ζει και ο μπαρμπα-Θωμάς.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Προσωπικά υστερώ πολύ για να εμποδίσω οποιονδήποτε,εκτός αν με πέρασες για κανένα γομάρι...ούτε βία μεταχειρίζεται κανείς,όποιος θέλει ας έρθει να σηκώσει το κουλό του κατά της κατάληψης κ το θέμα θα λήξει....

Στην Ελλάδα του 2011 για να κάνεις μάθημα (ή για να μπεις στο πλοίο ή να πας από το σημείο α στο σημείο β) πρέπει να πάρεις άδεια από τους τοπικούς παπαζόληδες...
Κάτι νόμοι που έχουν ψηφιστεί για ελεεύθερη διακίνηση ιδεών, ελεύθερη μετακίνηση κτλ τί να πουν μπορστά στην απόφαση καμιας εκατοστής παπαζόληδων...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Απαντηση υπαρχει στο γιατι ποτέ κανενας δεν πηδηξε απο το δυτικο μερος του βερολινου στο ανατολικο, αλλά γινοταν μονο το αντιθετο?
Υπαρχει καμια αιτια γιατι οι κουβανοι αθλητες ζητανε πολιτικο ασυλο στις ΗΠΑ και οχι το αντιθετο?

Γενικά έχεις δίκιο ,με εξαίρεση ανταρτες στον εμφυλιο ,που ζητησαν να γινουν πολιτες της
ΕΣΣΔ ,και τους πηγαν στην Τασκενδη .Αναμεσα τους και μακρινός μου θειος ,που γυρισε πριν από 20 χρονια στην Ελλάδα (και μου εχει περιγραψει πως ζουσαν ).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θες να το υπολογίσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο(βάζοντας κ τις αφρικάνικες χώρες μέσα);;;
Έτσι για να βρούμε πόσοι είναι περισσότεροι....αυτοί που μένουν σε καλύβες κ παράγκες ή αυτοί που μένουν σε σπίτια...
Πόσα εκ. άστεγους έχει στις Η.Π.Α.;;;;
Δηλαδη οι αστεγοι στις ΗΠΑ ψηφιζουν κομμουνιστικο κομμα?
Αν οχι, γιατι τους επικαλεισαι?

Επισκέπτης
O κομμουνισμος αντιστρατευεται την εμφυτη ανθρωπινη αναγκη για ελευθερια, ιδιοκτησια, ευκαιριες και διακριση.
Αρα ειναι καταδικασμενος.
Τα υπολοιπα ειναι φιλολογιες.
O κομμουνισμός υποστηρίζει το εμείς αντί το εγώ του ανθρώπου.
Στον καπιταλισμό διάκριση λέμε τα περισσότερα λεφτά.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το μεγάλο πρόβλημα του ΚΚ δεν είναι αυτοί που είναι μέσα, αλλά αυτοί που πέρασαν.
Τσίμπα πχ μια λίστα δημοσιογράφων που πέρασαν από ΚΝΕ ή συγγενείς νεολαίες:

Κύρτσος
Τσίμας
Τρέμη
Βερύκιος
Μαλέλης
Τέλογλου
Σταματέρη
Μικρούτσικος (ο Ανδρέας)
Γκόντζος
Γεωργίου

και ακούγεται ότι ήταν και ο Ευαγγελάτος

Από Ρήγα ήρθαν οι

Ρουσόπουλος
Παπαχελάς

Σχετικό λίνκ:

Τύπε, μια ψυχή θα έλεγε ότι αυτοί απέβαλαν τα παραταξιακά τους χαρακτηριστικά!  :grin:

Γγενικά έχεις δίκιο ,με εξαίρεση ανταρτες στον εμφυλιο ,που ζητησαν να γινουν πολιτες της
ΕΣΣΔ ,και τους πηγαν στην Τασκενδη .Αναμεσα τους και μακρινός μου θειος ,που γυρισε πριν από 20 χρονια στην Ελλάδα (και μου εχει περιγραψει πως ζουσαν ).

Ελλάδα, η μόνη χώρα που η μη ένταξη στο ανατολικό μπλοκ θεωρείται τραγωδία και η μόνη χώρα που πολίτες της μαζικά μετανάστευσαν στο ανατολικό μπλοκ...
Άντε μετά να πας μπροστά.

Επισκέπτης
Στην Ελλάδα του 2011 για να κάνεις μάθημα (ή για να μπεις στο πλοίο ή να πας από το σημείο α στο σημείο β) πρέπει να πάρεις άδεια από τους τοπικούς παπαζόληδες...
Κάτι νόμοι που έχουν ψηφιστεί για ελεεύθερη διακίνηση ιδεών, ελεύθερη μετακίνηση κτλ τί να πουν μπορστά στην απόφαση καμιας εκατοστής παπαζόληδων...
Η μειοψηφία δεν υπερέχει ποτέ της πλειοψηφίας,εκτός αν η πλειοψηφία τα γράφει όλα στ'αρχίδια της.
Το γράψιμο όμως γιατί το αξιολογείς όπως σε βολεύει μόνο εσύ ξέρεις....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
O κομμουνισμός υποστηρίζει το εμείς αντί το εγώ του ανθρώπου.
Στον καπιταλισμό διάκριση λέμε τα περισσότερα λεφτά.
Ο κομμουνισμος υποστηριζει το ΚΟΜΜΑ αντι για τα εκατομμυρια "εγω" και "εμεις".
Και μην ακουσω παλι οτι στην Κινα και την ΕΣΣΔ δεν εφαρμοσθηκε πραγματικα ο κομμουνισμος.
Μια χαρα κανονικοτατα εφαρμοσθηκε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γενικά έχεις δίκιο ,με εξαίρεση ανταρτες στον εμφυλιο ,που ζητησαν να γινουν πολιτες της
Δυστυχισμενοι ανθρωποι, που θυσιασαν τη ζωη τους για μια φουσκα...

Επισκέπτης
Και μην ακουσω παλι οτι στην Κινα και την ΕΣΣΔ δεν εφαρμοσθηκε πραγματικα ο κομμουνισμος.
Μια χαρα κανονικοτατα εφαρμοσθηκε.
Στην Κίνα όχι,ο Μάο άλλωστε τα είχε σπάσει από νωρίς με τους υπόλοιπους κ συνέχισαν όλοι...
Άλλο το ρεύμα της Κίνας με την ευρώπη,καμία σχέση.
Στην Ε.Σ.Σ.Δ. έγινε μία προσπάθεια σοσιαλισμού,σε κομμουνισμός κανείς δεν είπε ποτέ ότι έφτασε.

Σύντομα όμως κ στην Ε.Σ.Σ.Δ. ξέφυγε το σύστημα σε καπιταλιστικό....θες να σου δωσω ένα κατεβατό του ΚΚΕ για το θέμα να τα δεις αναλυτικά;;; :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η μειοψηφία δεν υπερέχει ποτέ της πλειοψηφίας,εκτός αν η πλειοψηφία τα γράφει όλα στ'αρχίδια της.
Το γράψιμο όμως γιατί το αξιολογείς όπως σε βολεύει μόνο εσύ ξέρεις....

Διότι μπορείς να πουλάς όσο παραμύθι θέλεις αλλά τυγχάνει να ξέρω πώς συγκαλούνται και πώς διεξάγονται οι γσ...
Εκτός αυτού από που ως που μια γσ μπορεί να αποφασίζει κάτι παράνομο;
Δηλαδή αν αποφασίσουν αύριο να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου στη σχολή να μην δέχονται έγχρωμους φοιτητές, πρέπει να σταθούμε απίκο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom