Νέα

Κορυφαία δήλωση Λοβέρδου !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 952
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1)Για όλο τον υπόλοιπο κόσμο αναγνωρίζονται οι αγώνες όλης της αριστεράς κ οι κακτήσεις της,ομοίως κ του ΚΚΕ.

2)Γιατί κάτι εργασιακά δικαιώματα,8ωρό κτλ οι αριστεροί τα κατέκτησαν γεγονός,σε όποιον δεν αρέσει ξύδι.

1)Ο υπόλοιπος κόσμος είναι το 8% των ΑΜΕΑ του ΚΚΕ ;;;;;;
2)Όλα αυτά , τα έδωσε ο Μεταξάς.
Από ιστορία είσαι τούβλο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λακη να χαιρεσαι τον γιο σου φιλε το μωρο σου που εχεις στο αβαταρ σου φοτο.μονα μην το εκθετεις το μωρο ρε τυπε στο σαιτ αυτο.αστο να μεγαλωσει πρωτα.γλυκο μωρακι φαινεται.θα σε κανει περηφανο ;) ;)

Επισκέπτης
1)Ο υπόλοιπος κόσμος είναι το 8% των ΑΜΕΑ του ΚΚΕ ;;;;;;
2)Όλα αυτά , τα έδωσε ο Μεταξάς.
Από ιστορία είσαι τούβλο.
1)Ποιος πάλεψε κ κατέκτησε τα εργασιακά δικαιώματα Ελλάδα κ εξωτερικό αν όχι η αριστερά;;;

2)Δεν έδωσε τίποτα ο Μεταξάς,παρέδωσε απλά...έξυπνος άνθρωπος ήταν κ κατάλαβε κάποια πράγματα,αντίθετα με τους μπετόβλακες του 67.

Επισκέπτης
Έχεις κάποιο στοιχείο γι'αυτό
ή απλά το διάβασες στο ΡΙΖΟ
ή το άκουσες στα Εξάρχεια ;;;;;
Κοίτα επειδή ξέρω γενικά την τακτική σου δεν θα δώσω λινκ ή πηγή,περιμένω απλά να μου πεις ποιος κατέκτησε τα εργασιακά δικαώματα αν όχι η αριστερά.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Για εξήγησε την μαλακία που γράφεις.....
μαλιστα :rolleyes:
πες μου μια χωρα τυ ανατολικου μπλοκ οπως χαρακτηριζονται
που επι κομμουνισμο παιρνουσαν καλα και ειχαν ποιοτητα ζωης :birdman:
μεγαλη απατη ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
δες το μεγαρο του περισσου φτωχαδακια και ανθρωποι του λαου :jerking:
ξυπνηστε ρε μην ειστε ζωα :birdman:
και για να μην παρεξηγηθω και τα αλλα κομματα τα ιδια σκατα ειναι
αλλα δεν εχουν την ιδια βλακωδη φανατιλα με σας  :jerking:
αυτο με αηδιαζει πιο πολυ στα αριστερα κομματα :birdman:

Επισκέπτης
μαλιστα :rolleyes:
α)πες μου μια χωρα τυ ανατολικου μπλοκ οπως χαρακτηριζονται
μεγαλη απατη ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
β)δες το μεγαρο του περισσου φτωχαδακια και ανθρωποι του λαου :jerking:
ξυπνηστε ρε μην ειστε ζωα :birdman:
και για να μην παρεξηγηθω και τα αλλα κομματα τα ιδια σκατα ειναι
αλλα δεν εχουν την ιδια βλακωδη φανατιλα με σας  :jerking:
αυτο με αηδιαζει πιο πολυ στα αριστερα κομματα :birdman:
α)Καμία χώρα του ανατολικού μπλοκ δεν είναι καλύτερα σήμερα απ'ό,τι επί ''υπαρκτού'',φτωχεία,πείνα,μαφία,πορνεία διαδέχτηκαν την προσπάθεια οικοδόμισης του σοσιαλισμού.
Ο καπιταλισμός φυσικά κ παράγει περισσότερο πλούτο αλλά τον απολαμβάνουν κυρίως οι εκλεχτοί του,εκτός αν εσύ μένεις στο ίδιο σπίτι με κάποιον βουλευτή,έχεις το ίδιο αυτοκίνητο,τα ίδια λεφτά κ δεν το ξέρω...

β)Το μέγαρο του περισσού κουβάλαει 90 χρόνια ιστορίας...και σίγουρα δεν το έχεις επισκεφτεί ποτέ...δεν χαρακτηρίζεται για την χλίδα του.
Ομοίως κανένα μέλος ή βουλευτής του ΚΚΕ δεν χαρακτηρίζεται ως οικονομικός μεγιστάνας.

Άλλες παπαριές έχεις να πεις;;;;

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
πες μου μια χωρα τυ ανατολικου μπλοκ οπως χαρακτηριζονται

Πάντως έτσι που είναι η κατάσταση τώρα στον Δυτικό κόσμο η νοσταλγία για τα καθεστώτα του ανατολικού μπλοοκ αυξάνει συνέχεια. Πέρσι οι ρουμάνοι στη πλειοψηφία τους επιθυμούσαν το παλιό καθεστώς και τώρα σε πρόσφατο γκάλοπ το 35% των Βερολινέζων νοσταλγούσαν το τείχος!!!!
Όταν δεν έχει ο άλλος να φάει ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
α)Καμία χώρα του ανατολικού μπλοκ δεν είναι καλύτερα σήμερα απ'ό,τι επί ''υπαρκτού'',φτωχεία,πείνα,μαφία,πορνεία διαδέχτηκαν την προσπάθεια οικοδόμισης του σοσιαλισμού.
Ο καπιταλισμός φυσικά κ παράγει περισσότερο πλούτο αλλά τον απολαμβάνουν κυρίως οι εκλεχτοί του,εκτός αν εσύ μένεις στο ίδιο σπίτι με κάποιον βουλευτή,έχεις το ίδιο αυτοκίνητο,τα ίδια λεφτά κ δεν το ξέρω...

β)Το μέγαρο του περισσού κουβάλαει 90 χρόνια ιστορίας...και σίγουρα δεν το έχεις επισκεφτεί ποτέ...δεν χαρακτηρίζεται για την χλίδα του.
Ομοίως κανένα μέλος ή βουλευτής του ΚΚΕ δεν χαρακτηρίζεται ως οικονομικός μεγιστάνας.

Κι όμως, αυτό το άτομο εμποδίζει τους άλλους φοιτητές να πάρουν πτυχίο...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

αληθεια τι φταει η πλυση εγκεφαλου που σας κανουν
η κατι αλλο
δλδ εσυ εισαι ισονομος με ενα βουλευτη του κκε :jerking:
μενετε στα ιδια σπιτια και κανετε την ιδια ζωη :jerking:
και για πες μου ολα τα λεφτα που εισπρατει το κκε απο τα ορνια που τους υποστηριζουν
η μηπως δεν ηξερες οτι σας τα παιρνουν χοντρα εσυ εξαιρησε επειδη εισαι κκε για τον πουτσο
ρωτα τι χορηγειες εχει το κκε απο απλους ψηφοφορους του
αυτα τα χρηματα που πανε
δεν εχω δει κανενα εργο η δωρεα απο το κκε :jerking:
ρε μαλακα ειληκρινα σου λεω εισαι νεο παιδι μην σου κανουν πλυση εγκεφαλου
πιστευε οτι θες αλλα μην προσπαθεις να πεισεις και τους αλλους
στα ιδια σκατα ειναι βουτηγμενα ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ξεκολλα

Επισκέπτης
Πάντως έτσι που είναι η κατάσταση τώρα στον Δυτικό κόσμο η νοσταλγία για τα καθεστώτα του ανατολικού μπλοοκ αυξάνει συνέχεια. Πέρσι οι ρουμάνοι στη πλειοψηφία τους επιθυμούσαν το παλιό καθεστώς και τώρα σε πρόσφατο γκάλοπ το 35% των Βερολινέζων νοσταλγούσαν το τείχος!!!!
Όταν δεν έχει ο άλλος να φάει ...
Μου αρέσεις γιατί είσαι ενημερωμένος.... :grin:

Έτσι έχουν τα πράγματα,ένα σοσιαλιστικό καθεστώς σου διασφαλίζει όπως κ να'χει ότι θα έχεις μία σκεπή πάνω από το κεφάλη σου κ να φας...στον καπιταλισμό αν μπεις στην κορυφή έχει καλώς...αν δεν μπεις θα φας τα @@ στην καλύτερη περίπτωση...αν δεν τα κατασχέσει κ αυτά καμία τράπεζα.

(όποιος έχει την διάθεση να καταλάβει 5 πράγματα για το σύστημα ας το δει).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Απαντηση υπαρχει στο γιατι ποτέ κανενας δεν πηδηξε απο το δυτικο μερος του βερολινου στο ανατολικο, αλλά γινοταν μονο το αντιθετο?
Υπαρχει καμια αιτια γιατι οι κουβανοι αθλητες ζητανε πολιτικο ασυλο στις ΗΠΑ και οχι το αντιθετο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom