Νέα

Κορυφαία δήλωση Λοβέρδου !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 952
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχμ, μην παίρνεις κι όρκο. Ο πατερούλης μάλλον κλώσα καθόταν, αλλά οι πράκτορες αποφάσισαν να το πάρουν πάνω τους.
Τέσπα, μην το ψάχνεις. Κάποιοι έχασαν έναν πόλεμο που δεν έπρεπε να δώσουν, και αυτός που ήξερε, βολικά "αυτοκτόνησε".
Δεν ειπα οτι ελπιζε να γινει κομμουνιστικη η Ελλαδα, απλως σιγουρα τον συνεφερε να τραβολογιουνται και να φθειρονται εδω αμερικανοι και αγγλοι για να παγιωσει αλλου την εξουσια του.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εχμ, μην παίρνεις κι όρκο. Ο πατερούλης μάλλον κλώσα καθόταν, αλλά οι πράκτορες αποφάσισαν να το πάρουν πάνω τους.
Τέσπα, μην το ψάχνεις. Κάποιοι έχασαν έναν πόλεμο που δεν έπρεπε να δώσουν, και αυτός που ήξερε, βολικά "αυτοκτόνησε".

Ο στάλιν δεν κάθησε καθόλου κλώσσα, μια χαρά στήριξε μέσω των franchise την σφαγή αλλά με τη συμφωνία της γιάλτας νωπή, τους γιάνκηδες να έχουν το μονοπώλιο στην μπομπα και το φόβο ότι αν στήριζαν επισήμως το κκε οι αμερικάνοι θα έκαναν το ίδιο εντός σιδηρούν παραπετάσματος (και εκεί οι αντικομμουνιστές ήταν πλειοψηφία, σε αντίθεση με την ελλάδα όπου οι κόκκινοι ήταν μειοψηφία) προτίμησε να στέλνει όπλα μέσω των βορείων γειτόνων μας, ανεπισήμως.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γινοντουσαν και ταραχες στην Τασκενδη το 1956 ?

Πέρασαν 46 χρόνια από τα γεγονότα στην Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στην Τασκένδη. Τη νύχτα ανάμεσα στις 9 με 10 του Σεπτέμβρη του 1955, στην πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν ξεκίνησαν άγριες συγκρούσεις ανάμεσα στους έλληνες κομμουνιστές - πολιτικούς πρόσφυγες για τον έλεγχο της κομματικής οργάνωσης. Της πιο μαζικής οργάνωσης του ΚΚΕ στην πιο μεγάλη κοινότητα πολιτικών προσφύγων απ' αυτές που δημιουργήθηκαν μετά την υποχώρηση του Δημοκρατικού Στρατού στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τη Σοβιετική Ενωση.

Φυσικά η τασκένδη όπως και το μπουλκες ήταν στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά κάποιοι ενδεχομένως να πιστεύουν ότι ήταν ιδανικά μέρη για να κάνεις οικογένεια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τον κόσμο από μία μικρή πρέφα που έχω πάρει όταν ξεφεύγω κάπου-κάπου από την νεφελώδη θεωρητικούρα κ ουτοπία κατάλαβα ότι τον ενδιαφέρει η επιβιωσή του πρωτίστως κ μετά όσοι μπορέσουν να το καταφέρουν κοιτάνε να κερδίσουν περισσότερα,κάνω κάπου λάθος;;;;
Καθολου.
.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν ειπα οτι ελπιζε να γινει κομμουνιστικη η Ελλαδα, απλως σιγουρα τον συνεφερε να τραβολογιουνται και να φθειρονται εδω αμερικανοι και αγγλοι για να παγιωσει αλλου την εξουσια του.

Τα πράγματα τα είχαν ήδη μοιράσει στο πακέτο των τσιγάρων, και μια χαρά του είχε κάτσει.
Σιγά μην τα έβαζε με τους άλλους για την ψωροκώσταινα.

Εξάλλου, εκτός από κομμουνιστικά βάιμπς, δεν νομίζω να έστειλε τίποτα άλλο στην χώρα μας.
Κάτι Τίτοι και σια τράβηξαν την λάντζα (έναντι συγκεκριμένων ανταλλαγμάτων, αλλά πήραν τα τρία μας).

Επισκέπτης
Ο Αδόλφος Θιέρσος (18 Απριλίου 1797-3 Σεπτεμβρίου 1877) ήταν Γάλλος πολιτικός και ιστορικός. Διατέλεσε αρχηγός του κράτους στη Γαλλία από το 1871 έως το 1873, ενώ είχε διετελέσει και πρωθυπουργός επί βασιλείας Λουδοβίκου Φιλίππου. Είναι περισσότερο γνωστός για την καταστολή της Παρισινής Κομμούνας κατά την οποία κατόπιν δικών του εντολών, συνελλήφθησαν δεκάδες χιλιάδες εργάτες και άλλοι σοσιαλιστές, από τους οποίους 50.000 εκτελέστηκαν, ενώ είχαν σκοτωθεί και 30.000 κατά τη διάρκεια των μαχών.

''Λαμπρός'' άνθρωπος,ίσιε ταυτίζεσαι με τον κύριο;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο Αδόλφος Θιέρσος (18 Απριλίου 1797-3 Σεπτεμβρίου 1877) ήταν Γάλλος πολιτικός και ιστορικός. Διατέλεσε αρχηγός του κράτους στη Γαλλία από το 1871 έως το 1873, ενώ είχε διετελέσει και πρωθυπουργός επί βασιλείας Λουδοβίκου Φιλίππου. Είναι περισσότερο γνωστός για την καταστολή της Παρισινής Κομμούνας κατά την οποία κατόπιν δικών του εντολών, συνελλήφθησαν δεκάδες χιλιάδες εργάτες και άλλοι σοσιαλιστές, από τους οποίους 50.000 εκτελέστηκαν, ενώ είχαν σκοτωθεί και 30.000 κατά τη διάρκεια των μαχών.

Εδω εσυ ταυτιζεσαι με τους ΕΛΑΣιτες, που εσφαξαν το Δεκεμβρη του 1944 40.000 ατομα στην Αθηνα, στον Θιερσο κολλας?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Για δες...Η αγγλική εκδοχή της βικιπέντια λέει επί λέξει:
Fighting broke out between government troops and the those of the Commune early in April. Neither side was willing to negotiate, and fighting continued throughout April and May in the city's suburbs. On 21 May, government forces broke through the city's defences, and a week of street fighting, known as 'la Semaine Sanglante' (Bloody Week) began. Thousands of Parisians were killed in the fighting or summarily executed by courts martial. Thiers has often been accused of ordering this massacre – probably the worst in Europe between the French Revolution and the Russian Revolution of 1917 – but more likely he washed his hands of a massacre carried out by the army, thinking that it was a 'lesson' that the insurgents deserved. Thiers insisted on using legal means to prosecute the thousands of prisoners taken by the army, and over 12,000 were tried by special courts martial; of these 23 were executed, and over 4,000 transported to New Caledonia, from where the last prisoners were amnestied in 1880. This severe repression has always been blamed principally on Thiers, and has overshadowed his memory in France and more generally on the political Left.

Προφανώς ο τυπάκος που έγραψε το άρθρο στα ελληνικά μάλλον διάβαζε πολύ ρίζο και αυγή μικρός...

Επισκέπτης
Για δες...Η αγγλική εκδοχή της βικιπέντια λέει επί λέξει:
Fighting broke out between government troops and the those of the Commune early in April. Neither side was willing to negotiate, and fighting continued throughout April and May in the city's suburbs. On 21 May, government forces broke through the city's defences, and a week of street fighting, known as 'la Semaine Sanglante' (Bloody Week) began. Thousands of Parisians were killed in the fighting or summarily executed by courts martial. Thiers has often been accused of ordering this massacre – probably the worst in Europe between the French Revolution and the Russian Revolution of 1917 – but more likely he washed his hands of a massacre carried out by the army, thinking that it was a 'lesson' that the insurgents deserved. Thiers insisted on using legal means to prosecute the thousands of prisoners taken by the army, and over 12,000 were tried by special courts martial; of these 23 were executed, and over 4,000 transported to New Caledonia, from where the last prisoners were amnestied in 1880. This severe repression has always been blamed principally on Thiers, and has overshadowed his memory in France and more generally on the political Left.

Προφανώς ο τυπάκος που έγραψε το άρθρο στα ελληνικά μάλλον διάβαζε πολύ ρίζο και αυγή μικρός...
Τελικά ταυτίζεσαι ναι ή όχι;;;

To θέμα το ανέλυσες κ με τον υπερπόντικα...τώρα αν τον βλέπεις θετικό τον κύριο δικαιωμά σου...κ νεκρούς κ τραυματίες θες άλλωστε,άλλο που μας το κρύβεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και εννοείται ότι δεν ταυτίζομαι με κανένα άβαταρ, απλά ενίοτε μου αρέσει να προκαλώ και μάλλον το πέτυχα!
Όσο για την κομμούνα, ήταν στάση κατά νόμιμης κυβέρνησης, έγινε μάχη και σκοτώθηκε κόσμος...Ας μην το παρουσιάζουμε ως σφαγή αμάχων ούτε να ξεχνάμε ότι οι κομμουνάροι έκαναν τα ίδια και χειρότερα...

Μάην καμαράντ, κάπου έχασα το σήμα...

Φον Στρητ, είναι και προχωρημένη η ώρα...
Λέω ότι στις ανατολικές χώρες οι αντικομμουνιστές ήταν πλειοψηφία και φάνηκε ιδίως στην τσεχία το 1948 και το 1968 και την ουγγαρία το 1956...
Αν ο στάλιν υποστήριζε ανοικτά τους έλληνες κομμουνιστές που ήταν μειοψηφία, οι αμερικάνοι θα μπορούσαν πολύ πιο εύκολα να υποστηρίξουν τις αντικομμουνιστικές πλειοψηφίες στο σιδηρούν παραπέτασμα...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Φον Στρητ, είναι και προχωρημένη η ώρα...
Λέω ότι στις ανατολικές χώρες οι αντικομμουνιστές ήταν πλειοψηφία και φάνηκε ιδίως στην τσεχία το 1948 και το 1968 και την ουγγαρία το 1956...
Αν ο στάλιν υποστήριζε ανοικτά τους έλληνες κομμουνιστές που ήταν μειοψηφία, οι αμερικάνοι θα μπορούσαν πολύ πιο εύκολα να υποστηρίξουν τις αντικομμουνιστικές πλειοψηφίες στο σιδηρούν παραπέτασμα...

A, οκ. Ελήφθη όβερ.

Επισκέπτης
Και εννοείται ότι δεν ταυτίζομαι με κανένα άβαταρ, απλά ενίοτε μου αρέσει να προκαλώ και μάλλον το πέτυχα!
Όσο για την κομμούνα, ήταν στάση κατά νόμιμης κυβέρνησης, έγινε μάχη και σκοτώθηκε κόσμος...Ας μην το παρουσιάζουμε ως σφαγή αμάχων ούτε να ξεχνάμε ότι οι κομμουνάροι έκαναν τα ίδια και χειρότερα...
Εμένα προσωπικά μου έδωσες αφορμή για να διευρύνω τις γνώσεις μου,δεν τον ήξερα καν τον τύπο....

Στα πλαίσια της ηδονής σου με το να προκαλείς παίζει να δούμε κ καμία σβάστικα (με την οποία δεν θα ταυτίζεσαι κ δεν θα σε εκφράζει φυσικά);;;;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.119
Πόντοι
1.686

Φυσικά η τασκένδη όπως και το μπουλκες ήταν στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά κάποιοι ενδεχομένως να πιστεύουν ότι ήταν ιδανικά μέρη για να κάνεις οικογένεια...

Πρέπει να ρωτησεις παλιννοστησαντες ,από την Τασκενδη ,ελληνες πολιτικους προσφυγες .
Στην Σοβιετικη Ενωση ,οι ανθρωποι παντρευοντουσαν απο ερωτα ,και οχι απο συνοικεσιο ,και δεν φοβοντουσαν να κανουν σχεση και να παντρευτουν  ,οπως σημερα .Γι'αυτο οι γκομενες απο την πρωην Σοβιετικη ενωση ειχαν αυτη την ελευθερια να κανουν ερωτα ,να κανουν σχεση.
Ασχετα αν δεν σου αρεσει ο κομμουνισμος ,το αποτελεσμα στις γκομενες αρεσει σε μενα .
Αν δεν υπηρχε κομμουνισμος δεν θα ειχα παει με τοσες ωραιες Σοβιετικες γκομεναρες στο κρεββατι (οπως και πολλοι αλλοι ελληνες αλλωστε ).Και δεν ειναι μονο οτι ,λογω οικονομικης καταστροφης ,εγιναν βιζιτες και γιάυτο τις γαμαμε .Τις γαμαμε επειδη ακριβως ειναι ανετες στον ερωτα .Και οι μαυρες γαμιουνται λογω φτωχειας ,αλλα η νοοτροπια τους ειναι χαλια.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εμένα προσωπικά μου έδωσες αφορμή για να διευρύνω τις γνώσεις μου,δεν τον ήξερα καν τον τύπο....

Στα πλαίσια της ηδονής σου με το να προκαλείς παίζει να δούμε κ καμία σβάστικα (με την οποία δεν θα ταυτίζεσαι κ δεν θα σε εκφράζει φυσικά);;;;

Όσο ζεις μαθαίνεις και πέρα από την καζούρα και την πλάκα, προσωπικά έχω μάθει αρκετά που δεν ήξερα ή έμαθα περισσότερα για πράγματ απου νόμιζα ότι ξέρω...

Από και και πέρα, τα άβαταρ τα επιλέγω αυθόρμητα... Ωστόσο, δεν νομίζω να βάλω σβάστικα...

Επισκέπτης
Όσο ζεις μαθαίνεις και πέρα από την καζούρα και την πλάκα, προσωπικά έχω μάθει αρκετά που δεν ήξερα ή έμαθα περισσότερα για πράγματ απου νόμιζα ότι ξέρω...
Ομοίως...και δεν το περίμενα ποτέ να συμβεί από ένα τέτοιο site,εγώ για να ρίξω έναν πούτσο μπήκα εδώ μέσα' γεμάτος γνώσεις θα φύγω!!!! :cheesy:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Μελετήστε και την ιστορία των ζηλωτών της Θεσσαλονίκης, κάτι σαν ελληνική μεσαιωνική κομμούνα.
Η καθαρίστρία (από Δευτέρα απεργία σις 25 χρεωκοπία).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom