Νέα

Κορίτσια, χώροι & ΑμεΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Αν έχετε διαβάσει μερικοί για εμένα θα ξέρετε είμαι άτομο με αναπηρία. Χτες το βράδυ μίλαγα με ένα φίλο για το αν υπάρχουν «κορίτσια» που να δέχονται ΑμεΑ (και αυτός είναι κινητικά ανάπηρος όπου και εγώ). Αυτός γνωρίζει μια Ρουμάνα που καμιά φορά την καλεί. Πέρα από αυτή όμως… το χάος!
Σκέφτηκα λοιπόν αν είναι να φτιαχνόταν μια λίστα με κορίτσια και χώρους που να δέχονται και ΑμεΑ στις υπηρεσίες τους, ώστε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ μας αλλά και να ξέρουμε εμείς οι ΑμεΑ τις επιλογές μας! Πιστεύω πως εσείς μπορείτε να βοηθήσετε! Το πώς το βρίσκουμε
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(ΥΓ: Αν είναι να χλευάσετε το θέμα, παρακαλώ μην απαντήσετε καθόλου!)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Αν έχετε διαβάσει μερικοί για εμένα θα ξέρετε είμαι άτομο με αναπηρία. Χτες το βράδυ μίλαγα με ένα φίλο για το αν υπάρχουν «κορίτσια» που να δέχονται ΑμεΑ (και αυτός είναι κινητικά ανάπηρος όπου και εγώ). Αυτός γνωρίζει μια Ρουμάνα που καμιά φορά την καλεί. Πέρα από αυτή όμως… το χάος!
Σκέφτηκα λοιπόν αν είναι να φτιαχνόταν μια λίστα με κορίτσια και χώρους που να δέχονται και ΑμεΑ στις υπηρεσίες τους, ώστε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ μας αλλά και να ξέρουμε εμείς οι ΑμεΑ τις επιλογές μας! Πιστεύω πως εσείς μπορείτε να βοηθήσετε! Το πώς το βρίσκουμε
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(ΥΓ: Αν είναι να χλευάσετε το θέμα, παρακαλώ μην απαντήσετε καθόλου!)
αλλαξε το κιτρινο μας εβγαλες τα ματια

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί να σε χλευάσουμε;;;;; ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

ΜΠΡΆΒΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΟΥ, ΜΆΓΚΑ που ψάχνεσε για περισσότερες  :tits2:

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο έρωτας είναι δικαίωμα του καθενός. Αν δεν υπάρχει έρωτας πάμε στο σεξ (στο μυαλό μου είναι διαφορετικά). Στο εξωτερικό υπάρχουν μέχρι και μπουρδέλα που απευθυνονται αποκλειστικά σε ΑμεΑ. Εδώ, όπως και σε οτιδήποτε σχετίζεται με ΑμεΑ, είμαστε ξεχασμένοι. Οπότε αν δεν κάνουμε κάτι μόνοι μας, αν δεν οργανωθούμε, πάει το πουλί!
Για αυτό αν υπάρχει μια 1η βάση θα είναι καλύτερα!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.719
Πόντοι
3.715
δύσκολο θέμα με πολύ ψωμάκι για όποιες ενδιαφέρονται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
προς τα διαφημιζόμενα στούντιο και στουντιοκόριτσα του σάιτ...

ο συνφορουμίτης lagon85 έβαλε ένα ζήτημα το οποίο αξίζει να τύχη της προσοχής σας και των αναγκαίων ενεργειών ώστε να καταστήσετε τους οίκους σας εύκολα προσβάσιμους σε ΟΛΟΥΣ...

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1

ο συνφορουμίτης lagon85 έβαλε ένα ζήτημα το οποίο αξίζει να τύχη της προσοχής σας και των αναγκαίων ενεργειών ώστε να καταστήσετε τους οίκους σας εύκολα προσβάσιμους σε ΟΛΟΥΣ...
Δώσε! Να μιλίσουμε και για ανεξάρτητες
παιδιά ευχαριστώ πολύ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πολυ καλο θέμα που δυστυχώς έχει διαφύγει απο όλους τους τομείς εδω στην Ελλάδα
Θα έπρεπε να είναι αυτονόητη η ευκολη πρόσβαση αμαξιδιων σε στούντιο και οίκους ανοχής απο την κατασκευή τους......

Μην δω απαντήσεις τύπου δεν το σκεφτήκαμε γιατί όλοι ξέρουμε το τι υπάρχει .......
Ο κοινωνικός αποκλεισμός των ΑΜΕΑ είναι ένα ελληνικό φαινόμενο και το βλέπουμε ΠΑΝΤΟΎ στην καθημερινότητα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Και χώρο στάθμευσης για ΑΜΕΑ απ’ έξω να βάλουν και ράμπες κλπ  το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Οι ΑΜΕΑ στο μυαλό θα παρκάρουν εκεί το αυτοκίνητο και το μηχανάκι τους.
Πιστεύω ότι θα βρεθεί εύκολα λύση για το παλικάρι όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι οι ΑΜΕΑ στον εγκέφαλο που κάνουν ότι είναι δυνατό να κάνουν τη ζωή δύσκολη στους συνανθρώπους τους.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Αν ήθελαν πραγματικά να κάνουν κατι θα το είχαν κάνει ήδη φίλε τραμουντανα
Απο την κατασκευή τους και την διαμόρφωση των χωρων....
Τώρα είναι εξαιρετικά δύσκολα να ξαναφτιαξουν χώρους και εισόδους και ειδικά σε μια εποχή που οι δουλειές έχουν κάθετη πτώση......

Το θέμα απευθύνεται πιθανότατα σε νέες κατασκευές πλέον .....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δώσε! Να μιλίσουμε και για ανεξάρτητες
παιδιά ευχαριστώ πολύ

δυστυχώς σχεδόν όλες οι ανεξάρτητες που έχω στο ρόστερ μου φίλε δεν διαθέτουν χώρο.. οι δε ημιεπαγγελματίες στις οποίες διαθέτω πρόσβαση δεν θέλουν να επεκταθούν  ;)

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ καλο θέμα που δυστυχώς έχει διαφύγει απο όλους τους τομείς εδω στην Ελλάδα
Θα έπρεπε να είναι αυτονόητη η ευκολη πρόσβαση αμαξιδιων σε στούντιο και οίκους ανοχής απο την κατασκευή τους......

Μην δω απαντήσεις τύπου δεν το σκεφτήκαμε γιατί όλοι ξέρουμε το τι υπάρχει .......
Ο κοινωνικός αποκλεισμός των ΑΜΕΑ είναι ένα ελληνικό φαινόμενο και το βλέπουμε ΠΑΝΤΟΎ στην καθημερινότητα.
Φίλε σε μια χώρα που δεν μας έδωσε τα δικαιώματα που γεύονται οι άλλοι ΑμεΑ σε άλλες χώρες πρέπει να μιλήσουμε εμείς για εμάς. Να μπορώ να βγω και να πω στα ΜΜΕ "θέλω να πηδω". Αν το πω όμως αυτό, θα με πάρουν με τις πέτρες, αφού θα πουν "τι θελουν οι ΑμεΑ;". Οπότε η η οργάνωση στην ελληνική κοινωνία του 2011 είναι η αυτοοργάνωση σε οποιοδήποτε τομέα. Και στο σεξ λοιπόν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και χώρο στάθμευσης για ΑΜΕΑ απ’ έξω να βάλουν και ράμπες κλπ  το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Οι ΑΜΕΑ στο μυαλό θα παρκάρουν εκεί το αυτοκίνητο και το μηχανάκι τους.
Πιστεύω ότι θα βρεθεί εύκολα λύση για το παλικάρι όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι οι ΑΜΕΑ στον εγκέφαλο που κάνουν ότι είναι δυνατό να κάνουν τη ζωή δύσκολη στους συνανθρώπους τους.
Αστους αυτούς φίλε

Το πρόβλημα εστιάζεται στην αντιλληψη των περισσότερων και στην παιδεία που λαμβανουν
Και φυσικά στην προβολή των θεμάτων αυτών απο την πλευρά του κράτους....

Βλέπεις τους ανεγκεφαλους ´´καποιοί´ τους δημιουργούν.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φίλε σε μια χώρα που δεν μας έδωσε τα δικαιώματα που γεύονται οι άλλοι ΑμεΑ σε άλλες χώρες πρέπει να μιλήσουμε εμείς για εμάς. Να μπορώ να βγω και να πω στα ΜΜΕ "θέλω να πηδω". Αν το πω όμως αυτό, θα με πάρουν με τις πέτρες, αφού θα πουν "τι θελουν οι ΑμεΑ;". Οπότε η η οργάνωση στην ελληνική κοινωνία του 2011 είναι η αυτοοργάνωση σε οποιοδήποτε τομέα. Και στο σεξ λοιπόν
Τα δικαιώματα φίλε μου μην περιμένεις να στα δώσει κανείς έτοιμα....

Πρεπει να τα διεκδικησεις με τον τροπο σκέψης σου και την συμπεριφορά σου προς όλους.

Και σαν αρχη ολων θα πρέπει να αποβαλεις αυτο το σκεπτικό του ΑΜΕΑ έστω και σε κάποιον βαθμό.....

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχώς σχεδόν όλες οι ανεξάρτητες που έχω στο ρόστερ μου φίλε δεν διαθέτουν χώρο.. οι δε ημιεπαγγελματίες στις οποίες διαθέτω πρόσβαση δεν θέλουν να επεκταθούν  ;)
για τις ανεξάρτητες, αν επεκταθεί το θέμα και μαθευτεί, θα μπορούσαν οι συμπαίχτες κατά τη διάρκεια του social time θα μπορούσαν να έριχναν μια ερώτηση του τύπου "προσφέρεις ή θα προσέφερες της υπηρεσίες σου σε ΑμεΑ;" ή κάπως αλλιώς

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.719
Πόντοι
3.715
η πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα είναι μόνο για αυτοκίνητα, δίποδα, τετράποδα, ΑΜΕΑ κλπ, απλά δεν ήταν μέσα στο σχεδιασμό.

Τα περισσότερα στούντιοζ δεν έχουν ασανσέρ, αλλά πολλά σκαλοπάτια. Αυτόματα κλείνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.
Μόνο ισόγεια, αλλά πόσα είναι ισόγεια;
Και στα ισόγεια το πιο εύκολο θα ήταν μια ράμπα.
Μετά σκέφτομαι ότι οι εργαζόμενες θα πρέπει να έχουν την ανάλογη ευαισθησία/ εκπαίδευση να χειριστούν αναλόγως την κατάσταση επαφής με τη συγκεκριμένη κατηγορία ειδικών αναγκών, πέραν του σεξουαλικού μόνο. Η κάθε περίπτωση έχει και ανάλογη απαίτηση χειρισμού.
Πιστεύω να γίνονται αντιληπτά τα παραπάνω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για τις ανεξάρτητες, αν επεκταθεί το θέμα και μαθευτεί, θα μπορούσαν οι συμπαίχτες κατά τη διάρκεια του social time θα μπορούσαν να έριχναν μια ερώτηση του τύπου "προσφέρεις ή θα προσέφερες της υπηρεσίες σου σε ΑμεΑ;" ή κάπως αλλιώς

ευχαρίστως...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν είναι εύκολο αυτο που ζητάς φίλε μου, γιατί υπάρχουν παρα πολλές κατηγορίες ΑΜΕΑ, με παρα πολλές παθήσεις.....

Καταλαβαίνεις τι λεω....

Δεν μπορείς να κατηγορησεις κανεναν γιαυτο.

Εθεσες πολυ δύσκολο θέμα με πολλές προεκτάσεις...

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τα δικαιώματα φίλε μου μην περιμένεις να στα δώσει κανείς έτοιμα....

Πρεπει να τα διεκδικησεις με τον τροπο σκέψης σου και την συμπεριφορά σου προς όλους.

Και σαν αρχη ολων θα πρέπει να αποβαλεις αυτο το σκεπτικό του ΑΜΕΑ έστω και σε κάποιον βαθμό.....
ωραία απάντηση! ξέρω πως νοιώθω, ξέρω ποιος είμαι. Πάντα διεκδικώ! αλλά ξέρεις είναι άσχημο όταν ΞΕΡΕΙΣ πως η ρόδα έχει ανακαλυφθεί κάπου αλλού εσύ να πρέπει να να την ανακαλύψεις ξανά! έτσι γίνεται στο Ελλάντα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα είναι μόνο για αυτοκίνητα, δίποδα, τετράποδα, ΑΜΕΑ κλπ, απλά δεν ήταν μέσα στο σχεδιασμό.

Τα περισσότερα στούντιοζ δεν έχουν ασανσέρ, αλλά πολλά σκαλοπάτια. Αυτόματα κλείνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.
Μόνο ισόγεια, αλλά πόσα είναι ισόγεια;
Και στα ισόγεια το πιο εύκολο θα ήταν μια ράμπα.
Μετά σκέφτομαι ότι οι εργαζόμενες θα πρέπει να έχουν την ανάλογη ευαισθησία/ εκπαίδευση να χειριστούν αναλόγως την κατάσταση επαφής με τη συγκεκριμένη κατηγορία ειδικών αναγκών, πέραν του σεξουαλικού μόνο. Η κάθε περίπτωση έχει και ανάλογη απαίτηση χειρισμού.
Πιστεύω να γίνονται αντιληπτά τα παραπάνω.
:thumbsup: :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom