Νέα

Κοπρολαγνεία, ουρολαγνεία και άλλα αρρωστημένα φετίχ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
στην παραπανω φοτο τιποτα δεν πηγε στραβα ΛΑΑΑΑΑΘΟΣ
ετυχε να δημιουργηθει αναγουλα απο τον ερεθισμο του φαρυγγος απο την  βαθυτατη εισχωρηση του πεους .........και προκληθηκε εμετος !
κατι που εξελιξε τον πεοθηλασμο σε μια πολυ σπανια ρομαντικη σεξουαλικη στιγμη.
ο πεοθηλασθησας κατεληξε συχγχρονως του ρουκετοειδη εμετου να εκσπερματισει ρουκετοειδως!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ο τίτλος του θρεντ είναι λάθος.
Η ουρολαγνεία και η κοπρολαγνεία δεν είναι φετίχ, είναι παραφιλίες.
Σωστός τίτλος ενδεχομένος να είναι: "Κοπρολαγνεία, ουρολαγνεία και άλλες ακραίες παραφιλίες".

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
στην παραπανω φοτο τιποτα δεν πηγε στραβα ΛΑΑΑΑΑΘΟΣ
ετυχε να δημιουργηθει αναγουλα απο τον ερεθισμο του φαρυγγος απο την  βαθυτατη εισχωρηση του πεους .........και προκληθηκε εμετος !
κατι που εξελιξε τον πεοθηλασμο σε μια πολυ σπανια ρομαντικη σεξουαλικη στιγμη.
ο πεοθηλασθησας κατεληξε συχγχρονως του ρουκετοειδη εμετου να εκσπερματισει ρουκετοειδως!
μια πολυ σπανια ρομαντικη σεξουαλικη στιγμη.!??
ελεος!!
αηδια!!

ελεος ρε παιδια μολις φαγαμε!!

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ωραια φαση .
να διαβαζεις την εφημεριδα σου σαν να μην συνβαινει τιποτα και να αισθανθεις ξαφνικα το καβλι σου  να στο μπουγελωνει ενα φρεσκοτατος ζεστος εμετος ........
και να εχει φαει πριν αβοκαντο και μπανανες ...................
εκει που διαβαζεις τα ζωοδια στον ριζοσπαστη της κυριακης ξαφνικα θα θολωσουν τα γραμματα
θα μαυρισουν οι τελειες και τα κομματα , της αριστερας αυτης φυλαδας , και θα εκσπερματισεις αθελα σου πανω στην φωτογραφια της παπαρηγα που ποζαρει στρογγυλη στην πισω απτα ζωοδια σελιδα.
θα ρουθφηξεις μετα μια τζουρα καφε φραπε απο το τραπεζακι διπλα και με ευγενεια θα προσφερεις  στο μωρο που σε τσιμπουκωνε την εφημεριδα να σκουπιστει  !
αυτη ειναι ζωη

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ωραια φαση .
εκει που διαβαζεις τα ζωοδια στον ριζοσπαστη της κυριακης ξαφνικα θα θολωσουν τα γραμματα
θα μαυρισουν οι τελειες και τα κομματα , της αριστερας αυτης φυλαδας , και θα εκσπερματισεις αθελα σου πανω στην φωτογραφια της παπαρηγα που ποζαρει στρογγυλη στην πισω απτα ζωοδια σελιδα.

Εισαι αρρωστος!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Πολύ μου άρεσε το βιντεάκι με τη γκόμενα που κατουράει. Στείλε και άλλα τέτοια όποιος έχει και επίσης με χέσιμο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οντως ητανε φανταστικο!αλλα και εγω συμφωνο οτι πρεπει να κανουμε 2 θεματα ενα για σκατα και ενα για τσισα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ωραια φαση .
να διαβαζεις την εφημεριδα σου σαν να μην συνβαινει τιποτα και να αισθανθεις ξαφνικα το καβλι σου  να στο μπουγελωνει ενα φρεσκοτατος ζεστος εμετος ........
και να εχει φαει πριν αβοκαντο και μπανανες ...................
θα ρουθφηξεις μετα μια τζουρα καφε φραπε απο το τραπεζακι διπλα και με ευγενεια θα προσφερεις  στο μωρο που σε τσιμπουκωνε την εφημεριδα να σκουπιστει  !
αυτη ειναι ζωη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και οι ανωμαλιες εχουν οριο
ακου τα ζωδια στον ριζοσπαστη :rockon: :rockon: :rockon:

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Η ουρολαγνεία είναι κάτι που το έχω κάνει εγώ σε 3 κοπέλες μου μέχρι τώρα και πιστεύω ότι η ευχαρίστηση που προσφέρει στον άνδρα προέρχεται από την αίσθηση της απόλυτης ταπείνωσης της γυναίκας (δούλα του σεξ κλπ κλπ). Για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω ότι ευχαριστεί καμία γυναίκα να την κατουράς στο πρόσωπο, αλλά το κάνει γιατί σε γουστάρει και δε θέλει να σου χαλάσει χατήρι.Πάντως για να τα καταφέρεις θέλει αρκετή προσπάθει!!Το ακλό είναι να μην έχει πολλές εμπειρίες ώστε να το θεωρήσει ως ένα <προχωρημένο> παιχνίδι που οφείλει να παίξει!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η ουρολαγνεία είναι κάτι που το έχω κάνει εγώ σε 3 κοπέλες μου μέχρι τώρα και πιστεύω ότι η ευχαρίστηση που προσφέρει στον άνδρα προέρχεται από την αίσθηση της απόλυτης ταπείνωσης της γυναίκας (δούλα του σεξ κλπ κλπ). Για να είμαι ειλικρινής δε νομίζω ότι ευχαριστεί καμία γυναίκα να την κατουράς στο πρόσωπο, αλλά το κάνει γιατί σε γουστάρει και δε θέλει να σου χαλάσει χατήρι.Πάντως για να τα καταφέρεις θέλει αρκετή προσπάθει!!Το ακλό είναι να μην έχει πολλές εμπειρίες ώστε να το θεωρήσει ως ένα <προχωρημένο> παιχνίδι που οφείλει να παίξει!
συμφωνο μαζι σου.μονο το 20% των γυναικων περιπου γουσταρουνε να της κατουρανε.οι πιο πολλες γουσταρουνε να σε κατουραν αυτες!

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
δεν ειναι τοσο αρρωστημενο αλλα ειναι σιγουρα φετιχ!
Το εχει κανεις αλλος απο εδω μεσα?

Συνημμένα

• sx.jpg
    sx.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 28

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
?

Συνημμένα

• sm.jpg
    sm.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 25

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
τοοοοσα μελη εδω μεσα ρε παιδια...κανεις δεν ειναι "ομοιοπαθής" ωστε να ανταλλαξουμε πληροφορίες???? :huh: :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom