You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοπρολαγνεία, ουρολαγνεία και άλλα αρρωστημένα φετίχ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 257
- Εμφανίσεις 96K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δηλαδη αυτους αν τους πας διπλα στον ΑΧΟΡΤΑΓΟ,θα το κανουν με την εξάτμηση?
Σιγουρα!
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ουρολαγνεια ναι.
Να εχει πιει πολυ τσαι και να εχει κατουρησει κανα δυο φορες πριν για να βγουν καθαρα τα ουρα.
Να εχει πιει πολυ τσαι και να εχει κατουρησει κανα δυο φορες πριν για να βγουν καθαρα τα ουρα.
Το ζεστό αυγουστιάτικο βράδυ με βρίσκει ταμπουρωμένο έξω από τις γρίλιες ενός λουτροκαμπινέ μιας βίλας στη Νέα Κηφισιά. Το οφθαλμοφανές, εκ των συμφραζομένων, της ιδιότητος μου, αποσαφηνίζεται πλήρως με την εμφάνιση στον υπό παρατήρηση λουτροκαμπινέ της ιδιοκτήτριας της βίλας. Πρόκεται περί γκομενάρας,ημίγυμνης, γύρω στα τριάντα, με τις βυζάρες της ν' ανεβοκατεβαίνουν σε κάθε της κίνηση, χαρίζοντας μου ένα θέαμα που δικαιώνει απόλυτα τη δράση της συμπαθούς τάξεως των μπανιστηρτζήδων. Η έξαψη μου φτάνει στο απροχώρητο όταν η γκομενάρα, με μια αποφασιστική κίνηση, κατεβάζει το μοναδικό εσώρουχο που φορούσε αποκαλύπτοντας μου ένα θεσπέσιο και ηδονικό κωλαράκι. Με σταθερές κινήσεις, η ανυποψίαστη ιδιοκτήτρια ανασηκώνει το καπάκι της τουαλέτας, και πριν προλάβει καλά καλά να καθίσει αρχίζει να κλάνει, συνέχεια και δυνατά, ενώ το χαρακτηριστικό πλαφ της πρώτης κουράδας έρχεται να ολοκληρώσει το ξάφνιασμα μου.Η μπόχα της σκατίλας, αναμεμιγμένη με τη μυρωδιά του σκοτωμένου αίματος της περιόδου, καθώς και η θέα της ματωμένης σερβιέτας μπροστά στα πόδια της γκομενάρας, έκανε αδύνατη τη συνέχεια της παρατήρησης.
Κουφάλα δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποίησες!
Τζιμης Πανουσης
Τζιμης Πανουσης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα ξερασουμε
Διπλα μου, σε θεση μπροστα από τον καθρευτη εχω στημενη την καλη μου ετοιμασμενος να της τον καρφωσω από πισω. Στην πυλη του ροζε σαν του παλιου καλου κρασιου ,χρωματος πρωκτου της,ξεμυτιζει μια καλοσχηματισμενη αχνιστη κουραδα. Ξετυλιξα αφθονο κωλοχαρτο που αν και δεν ταιριαζει με την αισθητικη μου, ειχα στο κωμοδινο μου.
Με μια αριστοτεχνικη κυκλικη κινηση του δεξιου χεριου μου , που παρεπεμπε σε κλεφτρονι τσαντακια σε λεωφορειο , αδρατω την κουραδα με προσοχη. Την παρατηρω με δεος και την πασαλειβω στις μολις πριν τετραωρου καλωπισμενες από πεντικιουριστα πατουσες της.Της ζητω ευγενικα να περπατησει με λικνιστες κινησεις προς το σαλονι οπου εχω αφησει από πρωιας μια λιμνουλα εμπλουτισμενα με χλωριο από την πισινα ουρα χαρακτηριστικης οσμης . Σερνομαι από πισω της σταδιακα, πανω από τα ιχνη των περιττωματων που αφηνουν οι πατουσες της. Το κωλοχαρτο απελευθερωνόταν στο πατωμα και απλα η κουραδες το καθοδηγουσαν σ αυτό το νυχτερνο ταξιδι. Ενας νυχτερινος περιπατος. Ένα φανταστικο δρωμενο να ξετυλιγεται μπροστα στα ματια μου. Παρ ολο που επικρατουσε πληρη εκστασιακη ηδονικη στιγμη , το δημιουργημα της εμενε αρκετη ωρα περηφανα αποτυπωμενο στο πατωμα.
Μετα τα 10 μετρα που μεσολαβουσαν από υπνοδωματιο σε σαλονι που συρθηκα γονατιστος ,ορμω την ριχνω στην λιμνουλα και ξαφνου την σηκωνω και την πετω με βια στο πιανο . Και πεξαμε μαζυ την ‘ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΤΣΙΣΩΝ
Με μια αριστοτεχνικη κυκλικη κινηση του δεξιου χεριου μου , που παρεπεμπε σε κλεφτρονι τσαντακια σε λεωφορειο , αδρατω την κουραδα με προσοχη. Την παρατηρω με δεος και την πασαλειβω στις μολις πριν τετραωρου καλωπισμενες από πεντικιουριστα πατουσες της.Της ζητω ευγενικα να περπατησει με λικνιστες κινησεις προς το σαλονι οπου εχω αφησει από πρωιας μια λιμνουλα εμπλουτισμενα με χλωριο από την πισινα ουρα χαρακτηριστικης οσμης . Σερνομαι από πισω της σταδιακα, πανω από τα ιχνη των περιττωματων που αφηνουν οι πατουσες της. Το κωλοχαρτο απελευθερωνόταν στο πατωμα και απλα η κουραδες το καθοδηγουσαν σ αυτό το νυχτερνο ταξιδι. Ενας νυχτερινος περιπατος. Ένα φανταστικο δρωμενο να ξετυλιγεται μπροστα στα ματια μου. Παρ ολο που επικρατουσε πληρη εκστασιακη ηδονικη στιγμη , το δημιουργημα της εμενε αρκετη ωρα περηφανα αποτυπωμενο στο πατωμα.
Μετα τα 10 μετρα που μεσολαβουσαν από υπνοδωματιο σε σαλονι που συρθηκα γονατιστος ,ορμω την ριχνω στην λιμνουλα και ξαφνου την σηκωνω και την πετω με βια στο πιανο . Και πεξαμε μαζυ την ‘ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΤΣΙΣΩΝ
Το ζεστό αυγουστιάτικο βράδυ με βρίσκει ταμπουρωμένο έξω από τις γρίλιες ενός λουτροκαμπινέ μιας βίλας στη Νέα Κηφισιά. Το οφθαλμοφανές, εκ των συμφραζομένων, της ιδιότητος μου, αποσαφηνίζεται πλήρως με την εμφάνιση στον υπό παρατήρηση λουτροκαμπινέ της ιδιοκτήτριας της βίλας. Πρόκεται περί γκομενάρας,ημίγυμνης, γύρω στα τριάντα, με τις βυζάρες της ν' ανεβοκατεβαίνουν σε κάθε της κίνηση, χαρίζοντας μου ένα θέαμα που δικαιώνει απόλυτα τη δράση της συμπαθούς τάξεως των μπανιστηρτζήδων. Η έξαψη μου φτάνει στο απροχώρητο όταν η γκομενάρα, με μια αποφασιστική κίνηση, κατεβάζει το μοναδικό εσώρουχο που φορούσε αποκαλύπτοντας μου ένα θεσπέσιο και ηδονικό κωλαράκι. Με σταθερές κινήσεις, η ανυποψίαστη ιδιοκτήτρια ανασηκώνει το καπάκι της τουαλέτας, και πριν προλάβει καλά καλά να καθίσει αρχίζει να κλάνει, συνέχεια και δυνατά, ενώ το χαρακτηριστικό πλαφ της πρώτης κουράδας έρχεται να ολοκληρώσει το ξάφνιασμα μου.Η μπόχα της σκατίλας, αναμεμιγμένη με τη μυρωδιά του σκοτωμένου αίματος της περιόδου, καθώς και η θέα της ματωμένης σερβιέτας μπροστά στα πόδια της γκομενάρας, έκανε αδύνατη τη συνέχεια της παρατήρησης.
Τζιμης Πανουσης
γι αυτο υπαρχουν και ταμπον
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ωραιο η λιμνη των τσισων!!!!!φανταστικο ακουγεται!!!!!!
άσχετο...
σκατά να φας, σκατά να πιεις, σκατά να πα να φέρεις, μες στα σκατά να κοιμηθείς, μες στα σκατά να σηκωθείς και στα σκατά να πλένεις.....τι μου θυμήσατε...και γω που νόμιζα πως αυτό το λέγανε για βρισιά...
Δεν είναι βρισιά, αλλά δεν το ξέρεις και καλά.
Το σωστό είναι:
Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
απ' τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.
Και είναι απ την "Ανθολογία" του Γεωργίου Σουρή.
Πάρτε και το ποίημα ολόκληρο:
ΜΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ (Γ. Σουρής)
Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.
Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.
Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.
Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
απ' τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.
Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε
Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
μα απ' τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν' αρρωστήσω
και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.
Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος
κι απ' το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!
Και για περισσότερα ποιήματά του (και βιογραφικά στοιχεία), εδώ:
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ε Λ Ε Ο Σ
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κατεβάστε και κανα σχετικό βιντεάκι να μορφωθούμε
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Εχει και χειροτερα μεγαλε. Τι χειροτερα δηλαδη! Τα ιδια "σκατα" ειναι.παντως ,περα απ'την πλακα προκειται για τη χειροτερη μορφη σεξουαλικου ερεθισμου...
να φτιαχνεσαι με σκατα και κατουρα...
ποσο "αρρωστος"μπορει να εισαι...
Νεκροφιλια!!!!!!! μπρρρρρρρρρρρρρρρρ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K